Shopping på Gran Canaria

Shoppingtips på Gran Canaria

På Gran Canaria utmerker shoppingmulighetene seg, da det er et godt utvalg, bra priser, små markeder og store shoppingsentre. Les mer om hvor du kan ta deg for å finne de shoppingstrøkene som passer nettopp deg best.

Bestill reise til Gran Canaria >>

Les flere reisetips til Gran Canaria

Opplev markedene på Gran Canaria Opplev markedene på Gran Canaria

Marked

Markedet i Arguineguin – typisk turist eller sjarmerende? Meningene er forskjellige om det vandrede markedet på øya. De fleste mener likevel at det er verdt et besøk. Her kan du finne det meste, alt fra klær og sko, til helseprodukter og matvarer. Man går på markedet på formiddagen mellom klokken 09.00 og 14.00. Det befinner seg i Arguineguin på tirsdager, i Puerto de Mogán på fredager og annenhver søndag i Puerto Rico. Hver onsdag og lørdag holdes dessuten et bondemarked i San Fernando. Da kommer bøndene inn fra landsbygda og selger sine produkter. En skikkelig lokal opplevelse.

Shoppingsenter

På Gran Canaria er det veldig gode shoppingmuligheter. Her har du både kvalitetsbutikker og noe enklere butikker. Utover det massive butikkutvalget finnes det også et godt utvalg av restauranter og barer som hører til sentrene. Det største shoppingsenteret på sørsiden er Yumbo-senteret i Playa del Inglés. Flest spesialbutikker og høy standard har du på Varadero-senteret i Meloneras. Det finnes også mange spesialbutikker av høy kvalitet rett ved Varadero-senteret. Shoppingsentrene Plaza, Metro, Kasbah, Tropical og Cita finner du i Playa del Inglés.

San Agustíns shoppingsenter har sin egen sjarm og særpreg som bør oppleves. I Bellavista-senteret i San Fernando nære Playa del Inglés finner du et par butikker og et stort supermarked. I Puerto Rico er det et stort senter, Puerto Rico Shopping Center, og et mindre men sjarmerende senter: Europa Center. Nyt en drink eller et måltid som avslutning på shoppingen. Du kan også se sportsnyheter fra Skandinavia her, ofte på våre egne språk.

Shopping på Gran Canaria Shopping på Gran Canaria

Atlantico shoppingsenter

Mellom flyplassen og Playa del Inglés ligger Atlantico-senteret med en mengde butikker. Hit tar du deg legg med lokalbuss nummer 90.

Las Palmas shopping

Den absolutt beste shoppingen får du i Las Palmas. Her finnes et bredt utvalg og gode priser. I Las Palmas handler også kanarienerne, så her finnes det mer enn bare turistbutikker. Følg med oss på utflukt eller ta lokalbussen og tilbring dagen langs shoppinggata. Hvorfor ikke oppleve litt kultur med det samme? Det er i Las Palmas man finner mesteparten av øyas kultur – for eksempel den berømte Sant Ana-kirken og et flertall museum. Hvorfor ikke gjøre et besøk på Columbusmuseet?

Parfyme og kosmetikk Parfyme og kosmetikk

Parfyme

Riu Parfum i Playa del Inglés og Meloneras er den beste parfymerikjeden på Gran Canaria. Butikken ligger på kjøpesentrene Yumbo, Kasbah og Varadero. Her kan du handle de mest eksklusive og siste parfymene til skikkelig gode priser. I sortimentet finnes også øvrige kosmetiske produkter, gaveartikler og annet spennende.

Taxi

Å ta taxi på Gran Canaria er forholdsvis billig. Det finnes mange biler, og det er bare å vinka så kommer taxien kjørende frem. Alle kjører etter takstometer, men husk at ved jul og nyttår er det ikke uvanlig med dobbel takst. Om du har mye å slepe på – ta en taxi! Skal du et lengre stykke så er også bussnettverket velutbygd på øya.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Bli kjent med Kanariøyene

Det finnes virkelig noe for alle på Kanariøyene! Her er det vidstrakte strender, vakker natur og badeland du kan få opp adrenalinet i.

Finn din kanariøy

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.