Naturlige skjønnheter

Vulkaner, ørkener og storslagne fjellområder – la deg overraske og henføre av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur.

Agaetedalen Agaetedalen

Cruz de Tejeda

Her har du et fantastisk utsiktspunkt fra øyas midtpunkt. Her ser du over fjellet, og kan beundre den 80 meter høye Roque Nublo, en enorm steinklippe som også er verdens høyeste naturmonument. På veien til Cruz de Tejeda kjører du gjennom et spennende landskap fylt av eukalyptustre, furu og valnøttre.

Bandama

Vulkankrateret på Pico de Bandama er omtrent 800 meter i diameter og 200 meter dyp. I bunnen av den utdødde vulkanen finner du noe som antakeligvis er øyas mest fotograferte grøntområde. Fra toppen av krateret ser du ut over halve øya og like i nærheten kan du også se øyas eldste golfklubb.

Sanddynene i Maspalomas Sanddynene i Maspalomas

Agaete

Agaetedalen er en av de frodigste dalene på hele øya. Et lite stykke inn i dalen finner vi den sjarmerende byen Agaete , og ute ved kysten ligger havnebyen Puerto de las Nieves, velkjent for sine utmerkede fiskerestauranter. Fra havnen kan du ta båten til Tenerife.

Sanddynene

Sanddynene i Maspalomas er helt spesielle. Det er faktisk en fire kilometer lang strandørken. Det er fullt mulig å gå gjennom området på egen hånd, men man bør være i god form og ha med rikelig med vann ettersom det kan bli veldig varmt. Om du ikke ønsker å ta beina fatt, så er det fullt mulig å ri gjennom sanddynene på en kamel. Det finnes også et nudistområde i dette området.


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Gran Canaria.

Finn ditt Gran Canaria!

Vil du ha hjelp med å finne ut hvilken del av Gran Canaria som passer best for deg? Her har vi samlet det som preger de ulike stedene på Gran Canaria. Les, og finn ditt Gran Canaria!

Les mer og finn ditt Gran Canaria

Våre reisetips til Gran Canaria

Det er lett å glemme hvor allsidig denne øya er! Her er det vulkaner, ørkener og storslåtte fjell. La deg inspirere av våre Gran Canaria-tips.

Les våre reisetips for Gran Canaria

Våre hotell på Gran Canaria

Vi tilbyr hotell i alle prisklasser på Gran Canaria. Finn ut hvilket område på Gran Canaria du ønsker å være og finn hotell etter dine behov.

Se Gran Canarias hoteller