Meloneras – trendy og elegant med eksklusive hotell

  • • Flere muligheter for spa
  • • Vakker strandpromenade
  • • Mange eksklusive hoteller

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Lille, elegante Meloneras er en av Gran Canarias mest trendy feriebyer. Her ligger de eksklusive hotellene, de fine restaurantene og barene, og et førsteklasses kasino. Barnefamilien trives best på Lopesan Baobab Resort, ett av våre mest populære Apollo Mondo Family Resorts!

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Fakta om Meloneras

Mat og drikke

2-retters middag inkl. drikke, ca. kr. 200 pr. person.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen med buss til det første hotellet i Meloneras ca. 30 min. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Stranden i Meloneras består av grus, men det finnes en lang strandpromenade som strekker seg hele veien til den herlige sandstranden i Maspalomas. Sistnevnte har en lang og bred strand med vannsportsaktiviteter og solstoler.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 21°c
9,0 av 10 Meloneras
Våre gjesters vurdering, Basert på 1429 vurderinger

Direkte transfer til og fra Meloneras

Fra og med vintersesongen 2015/2016 kjører transferbussen direkte fra flyplassen til Meloneras. Du bestiller transfer samtidig med reisen, eller du kan logge deg på Min reise og etterbestille den.