Arguineguin Park By Servatur

Arguineguin Park by Servatur er et nybygd leilighetshotell som ligger i gangavstand fra sentrum og stranden i den sjarmerende fiskerlandsbyen Arguineguin. Her bor du i lekre, moderne og romslige leiligheter. Hotellet har to bassengområder og alle bassengene er oppvarmet!


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter, type A for 2-5 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter, type B for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1 km
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nybygde Arguineguin Park by Servatur ligger i rolige omgivelser ovenfor den koselige fiskerlandsbyen Arguineguin. Leilighetene er noe utenom det vanlige – moderne, romslige, fint innredet og med alle de fasilitetene du trenger for å kokkeler selv i ferien om du ønsker det. Herfra har du 10 minutters gange til stranden Las Marañuelas og sentrum i Arguineguin.

På hotellet er det to bassengområder. Det ene, som ligger i den øvre delen av hotellområdet, er forbeholdt voksne gjester. I det andre bassengområdet er det et basseng og et barnebasseng. Alle hotellets basseng er oppvarmet til minst 20 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær. Pool-/snackbar.

Det ligger et minimarked ved hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet og i området rundt hotellet. Hotellet består av hele fjorten femetasjes bygninger. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.