Galera Beach

Velkommen til fine Galera Beach, et leilighetshotell med god og sentral beliggenhet i Corralejo. Her er det et hyggelig lite bassengområde og den fine stranden i Corralejo ligger bare et steinkast fra hotellet. Alle leilighetene har havutsikt!


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer. Treromsleiligheter for 4-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Plasseringen ved sjøen og at det var lite.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bad i bassenget og havet
Galera Beach har et hyggelig lite bassengområde med egen barneseksjon, og gratis solsenger og parasoller. Vil du heller bade i sjøen ligger stranden i Corralejo rett utenfor hotellet.

Leiligheter med havutsikt
På Galera Beach bor du i lyse og moderne leiligheter, alle med utsikt over havet. Leilighetene er utstyrte med alt du trenger om du skal lage feriematen selv.

Øvrig på hotellet
WiFi er inkludert. Man kan leie sykler i resepsjonen. Resepsjonen er bemannet hverdager kl 09.00-16.00, samt helger kl 09.00-13.00. Lokaltrafikk. Støy fra nærliggende strandbar kan oppfattes som forstyrrende på dagtid.

Se deg om i Corralejo
Galera Beach ligger sentralt i Corralejo og du har butikker og koselige tapasrestauranter bare en kort spasertur fra hotellet. Vil du se mer av øya så anbefaler vi at du blir med på en av våre utflukter på Fuerteventura.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise stopper bussen ved nabohotellet Barcelo Corralejo Bay, ca. 250 meter fra Galera Beach. Bagasjen transporteres ikke.
  • Støy fra nærliggende strandbar kan oppfattes som forstyrrende på dagtid.