Bilde av: Jandia strand

Fuerteventuras fineste strender

Hvordan foretrekker du strendene? Korte eller lange, livlige eller rolige? Uansett svar har Fuerteventura mange vakre sandstrender som tilfredsstiller dine ønsker og behov. Se våre tips her.

Bestill reise til Fuerteventura >>

Les flere reisetips til Fuerteventura

Bilde av: Stranden i Morro Jable Stranden i Morro Jable

Playa Esmeralda

Playa Esmeralda på Jandíahalvøya er utnevnt til å være en av de ti vakreste strendene i hele verden. Både store og små elsker å leke i de herlige bølgene. Her kan du lett tilbringe en hel dag eller to.

Playa Blanca

Playa Blanca er, som navnet tilsier, en deilig hvit strand med fine bølger av blått, gnistrende vann. Strandas beliggenhet like sør for Puerto del Rosario gjør det perfekt å stoppe her med bilen før, eller etter, en liten shoppingtur!

Playa de Cofete

Den hvite og milelange stranda Playa de Cofete er utrolig populær for surfere. Vannet har litt strøm, noe som ikke passer så godt for bading. Du finner stranda på den sørvestlige delen av Jandía-halvøya. Det er ikke så lett å ta seg hit, men det er absolutt verdt strevet. Lei en firhjuling i Morro Jable og følg grusveien ned til stranda!

Playa de Morro Jable

Morro Jable er den gamle delen av byen Jandia på sørlige Fuerteventura. Stranda i Morro Jable er en fire kilometer lang fin sandstrand med turkisskinnende vannet. At stranda kalles for Europas Hawaii er lett å forstå.

Les mer og bestill utflukt til Playa de Morro Jable
Bilde av: Playa de Sotavento Playa de Sotavento

Playa de Sotavento

En imponerende bred strand langs Jandía-halvøyas østkyst, der verdenscupen i windsurfing holdes hvert år. Stranda er perfekt for sol, bad og vannsport og det kryr av windsurfere som utøver sin favorittsport i det langgrunne, krystallklare vannet. På den 60 meter brede stranda finnes det plass for alle og ved lavvann dannes det små vanndammer, ideelle for barna å leke i.

Gran Tarajal

På den lange, hyggelige stranda finnes (utenom god plass å slappe av på) fotballmål, beachvolleynett, en lekeplass og en lang og trivelig strandpromenade med herlige restauranter på rekke og rad. Gran Tarajal er Fuerteventuras nest største by og ettersom Playitas Resort er det eneste hotellet i nærområdet kommer du garantert til å se flere kanariere enn turister.

Bilde av: La Pared La Pared

Caleta de Fuste

Midt på østkysten ligger Caleta de Fuste med sine hvite strender. Her kan du virkelig nyte en hel stranddag. Like ved stranda ligger mengder av restauranter, butikker og til og med et kjøpesenter. Dessuten kan du kjøpe kjempegod iskrem her! Ta buss 3, 10 eller 16 for å komme deg hit.

La Pared

En bortgjemt strand på vestkysten som er et paradis for surfere! La Pared er perfekt med sine store, herlige bølger. Stranda er lang med plass til alle og her gjør du det lurt i å kjøpe med deg proviant for dagen som du kan ta frem når du kjenner sulten komme. Bli her gjerne utover kvelden og se solas siste stråler som går ned bak klippene. En magisk opplevelse! Vær oppmerksom på at bølger og undervannsstrømmer kan gjøre det vanskelig å bade her. Har du lyst til å lære deg å surfe så tilbyr surfesenteret Wellenkind Surf School. 

Nudistbad

Nudistbad er vanlig på øya, bli derfor ikke overrasket om du ser noen uten badeklær. Det finnes ingen spesifikke naturiststrender, generelt er det strendene på Las Dunas i nord og deler av Jandíastranda i sør som er de mest populære områdene.

El Cotillo

Denne koselige stranda er en perle du bare må besøke! Med innbydende smaragdgrønt vann og en laguneformet strand er det umulig å ikke elske El Cotillo. Når du begynner å bli sulten kan du ta deg til noen av fiskebyens fantastiske restauranter som byr på dagsfersk fisk. El Cotillo ligger nordvest på Fuerteventura, cirka 1,5 mil fra Corralejo.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Kanariøyenes beste opplevelser

Få med deg våre beste tips om Kanariøyene – som fartsfylte festivaler, vakre nasjonalparker og unike smaksopplevelser?

Les vårt blogginnlegg

Våre hoteller på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hoteller gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hoteller på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her