De beste strendene på Fuerteventura

Hvordan foretrekker du strendene? Korte eller lange, livlige eller rolige? Uansett svar har Fuerteventura mange vakre sandstrender som tilfredsstiller dine ønsker og behov. Se våre tips her.

Stranda i Morro Jable Stranda i Morro Jable

Playa Esmeralda

Playa Esmeralda på Jandíahalvøya er utnevnt til å være en av de ti vakreste strendene i hele verden. Både store og små elsker å leke i de herlige bølgene. Her kan du lett tilbringe en hel dag eller to.

Playa Blanca

Playa Blanca er, som navnet tilsier, en deilig hvit strand med fine bølger av blått, gnistrende vann. Strandas beliggenhet like sør for Puerto del Rosario gjør det perfekt å stoppe her med bilen før, eller etter, en liten shoppingtur!

Playa de Cofete

Den hvite og milelange stranda Playa de Cofete er utrolig populær for surfere. Vannet har litt strøm, noe som ikke passer så godt for bading. Du finner stranda på den sørvestlige delen av Jandía-halvøya. Det er ikke så lett å ta seg hit, men det er absolutt verdt strevet. Lei en firhjuling i Morro Jable og følg grusveien ned til stranda!

Popcorn Beach

Er du ute etter bilder til Instagram så er det til Popcorn Beach nord på Fuerteventura du skal ta turen. Stranda består av hvite koraller som ser ut som nettopp – popcorn!

Playa de Morro Jable

Morro Jable er den gamle delen av byen Jandia på sørlige Fuerteventura. Stranda i Morro Jable er en fire kilometer lang fin sandstrand med turkisskinnende vannet. At stranda kalles for Europas Hawaii er lett å forstå.

Playa de Sotavento Playa de Sotavento

Playa de Sotavento

En imponerende bred strand langs Jandía-halvøyas østkyst, der verdenscupen i windsurfing holdes hvert år. Stranda er perfekt for sol, bad og vannsport og det kryr av windsurfere som utøver sin favorittsport i det langgrunne, krystallklare vannet. På den 60 meter brede stranda finnes det plass for alle og ved lavvann dannes det små vanndammer, ideelle for barna å leke i.

Gran Tarajal

På den lange, hyggelige stranda finnes (utenom god plass å slappe av på) fotballmål, beachvolleynett, en lekeplass og en lang og trivelig strandpromenade med herlige restauranter på rekke og rad. Gran Tarajal er Fuerteventuras nest største by og ettersom Playitas Resort er det eneste hotellet i nærområdet kommer du garantert til å se flere kanariere enn turister.

Caleta de Fuste

Midt på østkysten ligger Caleta de Fuste med sine hvite strender. Her kan du virkelig nyte en hel stranddag. Like ved stranda ligger mengder av restauranter, butikker og til og med et kjøpesenter. Dessuten kan du kjøpe kjempegod iskrem her! Ta buss 3, 10 eller 16 for å komme deg hit.

El Cotillo

Denne koselige stranda er en perle du bare må besøke! Med innbydende smaragdgrønt vann og en laguneformet strand er det umulig å ikke elske El Cotillo. Når du begynner å bli sulten kan du ta deg til noen av fiskebyens fantastiske restauranter som byr på dagsfersk fisk. El Cotillo ligger nordvest på Fuerteventura, cirka 1,5 mil fra Corralejo.


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Fuerteventura.

Finn ditt Fuerteventura!

På Fuerteventura er det noe for så vel treningsentusiaster som for de som søker en mer avslappende ferie. Her har vi samlet det som er karakteristisk for våre feriesteder på Fuerteventura.

Les mer og finn ditt Fuerteventura

Våre reisetips til Fuerteventura

Fuerteventura er en karakteristisk kanariøy som er fullspekket med vakre strender og fine naturopplevelser. Se våre Fuerteventura-tips her.

Les våre reisetips for Fuerteventura

Våre hotell på Fuerteventura

Kanariøyenes nest største øy byr på hotell som tilfredsstiller et hvert behov Her har vi samlet alle hotellene på Fuerteventura, noe for enhver lommebok!

Se Fuerteventuras hotell