Reisemål – Fuerteventura

feriesteder sortert etter

Velkommen til Playitas Resort – et av Europas største sportshotell for både hverdagsmosjonister og idrettseliten. Her er det over en million kvadratmeter fylt av treningsmuligheter og passer aktive familier, par og single, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningssenter, padel-...

Mer om Playitas Resort 1 hoteller fra 4 385 NOK

Til Corralejo reiser man først og fremst for å oppleve de fantastiske, milelange strendene. Den blendende, finkornede hvite stranda er en spennende kontrast til det krystallklare, blå havet.

Mer om Corralejo 8 hoteller fra 4 206 NOK

Søker du sol, bad og rekreasjon, er Costa Calma det perfekte feriemålet! Stranda er hele tre mil lang, og strekker seg langs Jandiahalvøya ned mot sørspissen av Fuerteventura.

Mer om Costa Calma, Tarajalejo & La Pared 6 hoteller fra 4 575 NOK

En reise til Caleta de Fuste er en opplevelse for hele familien. I byen som bare ligger en liten busstur fra flyplassen på Fuerteventura, brer den herlige, langgrunne sandstranda Playa de Castillo seg ut og frister til lek og moro i vannet for barn i alle aldre!

Mer om Caleta De Fuste 5 hoteller fra 4 669 NOK

Jandia er en rolig ferieby der sola og havet står i sentrum. Stranda her er svært bred, og nesten 3 mil lang! Det er med andre ord nok plass til alle! Livet i Jandia, så vel som på hele Fuerteventura, går i et behagelig langsomt tempo.

Mer om Jandia