Santorini reisetips

Santorini reisetips

Santorini er helt klart Hellas mest billedskjønne øy. Men det er mer til denne øya enn utseendet. Spennende steder som Kamari, Fira og Oia – som sies å ha øyas vakreste solnedgang. Her får du noen av våre beste reisetips til Santorini!

Bestill reisen til Santorini


Artikler og reisetips for Santorini

Strender utover det vanlige - reisetips Santorini

Strender utenom det vanlige

Santorinis strender skiller seg fra de typiske greske strendene. Her venter svarte og røde strender av vulkangrus kantet med bratte dramatiske klipper - en spektakulær utsikt!

Les våre tips
Utsikt middag Santorini - reisetips apollo.no

Santorinis smaksopplevelser

På Santorini er det et stort utvalg av restauranter og barer som by på herlige smaksopplevelser. Husk å smake på noen av øyas helt egne spesialiteter når du først er her. 

Les våre tips
Santorinis severdigheter - reisetips apollo.no

Santorinis severdigheter

Santorini er et spennende reisemål for den som er interessert av severdigheter i form av vakker natur, historiske steder og genuine greske bymiljøer. Her finner du våre beste tips! 

Les våre tips
Sjarmerende byer og steder på Santorini - Apollo reisetips

Sjarmerende byer og steder

Koselige små gater og tradisjonelle hvitkalkede hus - på Santorini er det mange sjarmerende steder og byer som klamrer seg til klippene og gir en fantastisk utsikt.

Les våre tips
Shopping på Santorini

Shopping på Santorini

Santorini har mye for den shoppinglade turisten. Gjør et kupp på klær, sko, smykker og mye mer i hyggelige små butikker eller finne spennende håndverk i unike butikker og gallerier. 

Les våre tips
Video av Santorini

Video - billedskjønne Santorini

Her finner du både vakre, hvitkalkede byer og en spennende natur, viss skjønnhet er resultatet av et vulkanutbrudd for 3 600 år siden. Ta en titt på øyas vakre natur, bylivet og de beste strendene!

Se videoen