Fakta – Santorini

Transport t/r hotell:

Til hotellene i Kamari ca. 10-20 min.; til Imerovigli, Fira, Firostefani og Pyrgos ca. 20 min. Til Perissa, Perivolos og Vlychada ca. 30-40 min. Transporten foregår vanligvis uten våre reiseledere.

Strender:

I Kamari og på hele østkysten er det kilometerlange svarte lavastrender med rullestein. Den nordre delen av Kamaris strand består havbunnen av rester etter vulkanutbrudd som er blitt formet av bølgene. Strendene er ikke langgrunne. På sydkysten er det fine, mer badevennlige med sort sandbunn, disse ligger bl. a. i Perissa og Perivolos.

Uteliv:

Et bredt utvalg av shopping, barer, restauranter og diskotek i Kamari. I Fira ligger det mange hyggelige kafeer, barer og restauranter.

Offentlig kommunikasjon:

Flyplassen som ligger ca. 6 km fra Kamari, har gode forbindelser til Athen og flere av de større øyene. Fra Athinios-havnen på vestkysten er det båtforbindelse til Athen, Kreta og de fleste andre øyene i Kykladene. Lokalbussen som går ut fra Fira, trafikkerer de fleste byene på Santorini. Taxiholdeplass i Fira. Sykler, mopeder og biler kan leies.

Aktiviteter:

Snorkling, dykking, windsurfing, vannscooter og turstier.