Strender på Santorini

De fem beste strendene på Santorini

Vil du oppleve noe nytt som skiller seg fra de typiske greske strendene er Santorini det rette stedet for deg. Her venter sorte og røde strender med vulkangrus med bratte, dramatiske klipper – et spektakulært syn! 

Bestill reise til Santorini >>

Les flere reisetips til Santorini

Red Beach Santorini Red Beach

Red Beach

Over Red Beach har du en helt spesiell utsikt med stranda som ligger isolert på øyas sørvestre kyst. Du kan ikke kjøre bil hele veien men må parkere et stykke unna og så gå resten av veien for å se den vakre røde steinstranda. Dette er et meget vakkert syn. På vei ut fra Akrotiri er det skiltet mot Red Beach.

Monolithos Beach

Monolithos er en langgrunn sandstrand som ligger litt nord for Kamari på Santorini. Her er det stille og  rolig og området er familievennlig. På tavernaene ved stranda kan du ta en god og prisgunstig lunsj. Ta også en titt på den lille havna og de små fiskerbåtene et lite stykke derfra.

White Beach

Fra Red Beach kan du kjøre båt til den mindre White Beach. Hit kommer man bare med båt og den vita klippeveggen er fantastiske vakker å se fra havet. Fjellet er av pimpstein og i et visst lys skimrer det vakkert i grønt. White Beach passer for deg som vil snorkle og vi anbefaler at du tar med deg kameraet for å forevige denne vakre naturen.

Koloumbos Beach

Koloumbos stranda ligger avskilt på Santorinis nordøstre side og er perfekt for deg som vil ha en strand nesten helt for deg selv. Hit kommer du bare til fots og det er verken solsenger eller kiosker her. Ta med en herlig piknik og nyt stillheten og roen.

Vlychada Beach

Vlychada Beach ligger et lite stykke sør for Perissa/Perivolos på Santorini. Stranda er virkelig fredelig og her er det lett å tilbringe mange deilige timer. Ved siden av stranda er det en liten havn, dit fiskerne kommer inn med sin daglige fangst.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her