Strender på Santorini

De fem beste strendene på Santorini

Vil du oppleve noe nytt som skiller seg fra de typiske greske strendene er Santorini det rette stedet for deg. Her venter sorte og røde strender med vulkangrus med bratte, dramatiske klipper – et spektakulært syn! 

Bestill reise til Santorini >>

Les flere reisetips til Santorini

Red Beach Santorini Red Beach

Red Beach

Over Red Beach har du en helt spesiell utsikt med stranda som ligger isolert på øyas sørvestre kyst. Du kan ikke kjøre bil hele veien men må parkere et stykke unna og så gå resten av veien for å se den vakre røde steinstranda. Dette er et meget vakkert syn. På vei ut fra Akrotiri er det skiltet mot Red Beach.

Monolithos Beach

Monolithos er en langgrunn sandstrand som ligger litt nord for Kamari på Santorini. Her er det stille og  rolig og området er familievennlig. På tavernaene ved stranda kan du ta en god og prisgunstig lunsj. Ta også en titt på den lille havna og de små fiskerbåtene et lite stykke derfra.

White Beach

Fra Red Beach kan du kjøre båt til den mindre White Beach. Hit kommer man bare med båt og den vita klippeveggen er fantastiske vakker å se fra havet. Fjellet er av pimpstein og i et visst lys skimrer det vakkert i grønt. White Beach passer for deg som vil snorkle og vi anbefaler at du tar med deg kameraet for å forevige denne vakre naturen.

Koloumbos Beach

Koloumbos stranda ligger avskilt på Santorinis nordøstre side og er perfekt for deg som vil ha en strand nesten helt for deg selv. Hit kommer du bare til fots og det er verken solsenger eller kiosker her. Ta med en herlig piknik og nyt stillheten og roen.

Vlychada Beach

Vlychada Beach ligger et lite stykke sør for Perissa/Perivolos på Santorini. Stranda er virkelig fredelig og her er det lett å tilbringe mange deilige timer. Ved siden av stranda er det en liten havn, dit fiskerne kommer inn med sin daglige fangst.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her