Santorini reisetips

Reisetips til Santorini

Santorini er helt klart Hellas mest billedskjønne øy. Men det er mer til denne øya enn utseendet. Spennende steder som Kamari, Fira og Oia – som sies å ha øyas vakreste solnedgang. Her får du noen av våre beste reisetips til Santorini!

Bestill reise til Santorini >>

Les flere reisetips til Hellas


Artikler og reisetips for Santorini

Strender utenom det vanlige

Santorinis strender skiller seg fra de typiske greske strendene. Her er strendene svarte og røde av vulkangrus med bratte dramatiske klipper - en spektakulær utsikt!

Se våre strandtips her

Santorinis smaksopplevelser

På Santorini er det et stort utvalg av restauranter og barer som by på herlige smaksopplevelser. Husk å smake på noen av øyas helt egne spesialiteter når du først er her. 

Se våre restaurant- og bartips

Santorinis severdigheter

Santorini er et spennende reisemål med av severdigheter i form av vakker natur, historiske steder og genuine greske bymiljøer. Her finner du våre beste tips! 

Se våre tips til severdigheter på Santorini

Sjarmerende byer og steder

Koselige små gater og tradisjonelle hvitkalkede hus - på Santorini er det mange sjarmerende steder og byer som klamrer seg til klippene og gir en fantastisk utsikt.

Se våre tips til sjarmerende byer og steder

Shopping på Santorini

Santorini har mye for den shoppinglade turisten. Gjør et kupp på klær, sko, smykker og mye mer i hyggelige små butikker eller finne spennende håndverk i unike butikker og gallerier. 

Se våre shoppingtips

Video - billedskjønne Santorini

Her finner du både vakre, hvitkalkede byer og en spennende natur, viss skjønnhet er resultatet av et vulkanutbrudd for 3 600 år siden. Ta en titt på øyas vakre natur, bylivet og de beste strendene!

Se videoer fra Santorini

Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her