Rethymnonkysten – ferieperlene Adele, Platanes og Scaleta

  • • Lang og vakker sandstrand
  • • Små sjarmerende byer

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Tilbring avslappende dager på stranden i noen av badebyene som ligger som perler på en snor langs kysten utenfor Rethymnon. Med Apollo kan du velge mellom moderne badesteder og små, sjarmerende byer. Vil du stelle deg selv, kan du gjøre det i villa med eget basseng. For eksempel.

Populære hoteller – Rethymnonkysten

Aquila Rithymna Beach ved Rethymnon på Kreta

Aquila Rithymna Beach

Fra 5 148 NOK
Bassengområdet

Akti Chara

Fra 3 498 NOK
Bassengområdet

Minos Mare

Fra 5 548 NOK
Bassengområdet

Rethymno Mare Resort

Fra 4 648 NOK

Fakta om Rethymnonkysten

Mat og drikke

En middag med gresk salat og moussaka på taverna koster ca. 180 kroner pr. person. En øl koster ca. 30-40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra Chanias flyplass ca. 1 t, og fra Heraklions flyplass ca. 1 t 15 min med buss til første hotellstopp. Ved eventuell transfer via Amoudara, Georgioupolis, Kalives/Almyrida, Agia Pelagia og/eller Rethymnon by, kan transfertiden være opptil 3 timer til siste hotell. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Rethymnon har en milelang strand som består av sand, grovkornet sand og rullestein. Strandservice og vannsport. På stranden finnes det et flaggsystem.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
des 15°c