Paleochora – aktiv ferie i vakker natur

Paleochora

  • • Sjarmerende småby på sørkysten
  • • Avslappet og genuin atmosfære
  • • Utmerket for utflukter på egen hånd

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Gjør noe annerledes og oppdag sjarmen på det sørlige Kreta! Her møter du en rolig atmosfære og en enestående vakker natur. Feriebyen har dessuten også alle forutsetninger for en aktiv og opplevelsesrik ferie.

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Populære hoteller – Paleochora

Bassengområdet

Libyan Princess

Fra 6 948 NOK
Balkong

Poseidon (Kreta)

Fra 6 762 NOK
Frokostservering i det fri

Rea

Fra 6 294 NOK

Fakta om Paleochora

Transport t/r hotell

Fra Chanias flyplass til Paleochora, cirka 2 timer med buss, noe kortere med taxi. Turen er cirka 90 kilometer, og går hovedsakelig gjennom fjellområder. Det er som regel ikke reiseleder fra Apollo på turen.

Strender

På vestsiden av Paleochora ligger den fine sandstranda Sandy Beach, og på østsiden ligger det en steinstrand. Begge strendene er merket med EUs Blått Flagg for sitt rene vann.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
9,1 av 10 Paleochora
Våre gjesters vurdering, Basert på 128 vurderinger