Rethymno Palace

Rethymno Palace

 • • Legg til All Inclusive
 • • Ligger ved stranda
 • • Solsenger og parasoller inkludert

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Rethymno Palace er et fint hotell som ligger like ved stranda i Adelianos Kampos, og har et herlig bassengområde med eget barnebasseng og gratis solsenger og parasoller. Frokostbufféen er inkludert og du kan velge å legge til All Inclusive om du ønsker det.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flotte rom, fint hotell, spa-avdeling med gode og varierte behandlingstilbud. Hyggelige tilsette.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rethymno Palace kan du kose deg i det deilige bassengområdet med solsenger og parasoller samt ett eget basseng for de minste. Solsenger og parasoller på stranda er også inkludert. Badehåndklær mot avgift. Poolbar og en bar på stranda.

I bufférestauranten Nafsika serveres frokost, lunsj og middag. Vil du sove litt lenger serveres en kontinental frokost til kl. 10.30. Á la carte-restauranten Eratokritos Beach ligger ved stranda og serverer lunsj og middag . Pent antrekk gjelder i restaurantene, menn må ha langbukser.

Treningsrom, innendørsbasseng med hvilestoler, bordtennis, sandvolleyball, daglige aktiviteter som vanngymnastikk, zumba, yoga og boccia samt kveldsunderholdning noen ganger i uka, alt inkludert. Biljard, hockeyspill og tennis, mot avgift. Spa med behandlinger samt frisør, mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Bagasjerom. Lokaltrafikk. Til sentrum av det lille tettstedet Adelianos Kampos er det cirka 600 meter. Til Rethymnon by er det 6 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Nafsika kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Nafsika kl. 12.30-14.30.
 • Sandwicher, frukt og snacks i lobbybaren Fortezza og i strandbaren kl. 11.00-12.30 & kl. 15.00-18.00.
 • Iskrem i strandbaren kl. 11.00-17.00.
 • Middagbuffé i restaurant Nafsika kl. 19.00-21.30.
 • Barbeque med folkedans lørdag eller søndag i strandrestauranten Erotokritos kl. 20.00-21.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-23.15.
 • 10% rabatt på lunsj i à la carte-restauranten.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Rethymnonkysten

Minos Mare Beach Resort

Det populære All Inclusive-hotellet Minos Mare Beach Resort gir et herlig og luftig inntrykk med åpne flater og et stort bassengområde som vender mot stranda. Her bor du nært det ekte Kreta i sjarmerende omgivelser blant vinrankene. Et steinkast unna ligger sentrum i hyggelige Platanes med restauranter og koselige små butikker.

Aquila Rithymna Beach

Velkommen til Aquila Rithymna Beach – et elegant hotell med egen strand på Rethymnons kyst. Her er det lett å trives med et stort bassengområde, god service og aktiviteter for store og små. Velg blant flere restauranter med alt fra tradisjonelle greske retter til internasjonal mat. For de yngre er det barnemeny i Tasty Corner, hvor de kan velge fritt blant smørbrød, pizza og iskrem.

Rethymno Mare Resort

På All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort venter flere herlige basseng med blant annet et badeland for hele familien. Her bor du godt, og ekstra deilig er det om du velger et familierom med tilgang til delt basseng eller familierom med eget basseng. Her er det alltid noe å gjøre, alt fra aktiviteter til underholdning eller så gjør du ingenting bortsett fra å late deg, leser litt, spiser litt og tar en tur på stranda.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond ligger i en rolig gate i Platanes, en liten by på kysten øst for Rethymnon by. Rett utenfor hotellet ligger stranda og havet, men hotellet har også et hyggelig basseng litt bortenfor. På noen minutter er du i sentrum av Platanes der du finner et hyggelig utvalg av restauranter, barer og butikker.

Minos Mare Royal

Velkommen til Minos Mare Royal! Her venter en avkoblende ferie der du bor i fine rom nært den herlige stranda i Platanes, øst for Rethymnon by. Herfra er det gangavstand inn til sentrum av Platanes med små butikker, barer og hyggelige restauranter.

Rethymno Residence

Rethymno Residence er et hotell som har noe for alle. Her leker familier i vannsklier og barnebasseng, mens de som ønsker det kan ta det med ro i bassengområdet forbeholdt voksne gjester. Herlig All Inclusive-tilbud og vil du ta et bad i havet ligger stranda rett utenfor hotellområdet.

Akti Chara

Akti Chara i Platanes på Kreta ligger er et populært familiehotell som ligger like ved stranda. Her bor du i hyggelige leiligheter med havet rett utenfor døra. Det store bassenget frister også til deilige bad og soling. Sentrum med restauranter og butikker ligger kun noen minutters gange unna.

Amira Luxury Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Amira Luxury Resort er det siste tilskuddet til våre Apollo Mondo Duo-hotell! Et hotell for voksne som vil komme bort fra hverdagen og ta det med ro sammen med partneren eller bestevennen. Her venter et komfortabelt rom, like ved sandstranda, og et bassengområde med palmer og vakker utsikt. Det store treningsrommet er velutstyrt og i spaet er det både hamam og jacuzzi for de som virkelig vil slappe av. Bestill et superiorrom eller en juniorsuite med delt basseng for litt ekstra luksus.

Eva Bay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Fine Eva Bay har en hyggelig hage og bassengområde like ved stranda. Her bor du godt med All Inclusive inkludert. Inn til populære Platanes er det bare en kort spasertur, og der finner du flere restauranter og barer for en hyggelig utekveld.

Galeana Beach

Galeana Beach ligger nært stranda i Platanes, en av de mange badebyene på kyststrekningen øst for Rethymnon. Her bor du i leiligheter som ligger i små bygninger i typisk gresk stil med hvitkalkede vegger og blå dører. Hotellet har et lite bassengområde, men stranda og havet går kanskje av med seieren når det gjelder feriekos og bading.

Minos Ambassador Suite & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Minos Ambassador Suite & Spa er et luksuriøst hotell der du kan nyte herlige bad i evighetsbassenget som ligger på hotellets takterrasse. Her kan du se sola gå ned bak takene i Rethymnons gamle bydeler. Slapp av i hotellets spa og ta en treningsøkt i treningsrommet. På takterrassen er det en restaurant og en bar. På noen minutter er du på Rethymnons restauranter, barer og koselige butikker.

Rethymno Mare Resort – sommer 2023

På All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort venter flere herlige basseng med blant annet et badeland for hele familien. Her bor du godt, og ekstra deilig er det om du velger et familierom med tilgang til delt basseng eller familierom med eget basseng. Her er det alltid noe å gjøre, alt fra aktiviteter til underholdning eller så gjør du ingenting bortsett fra å late deg, leser litt, spiser litt og tar en tur på stranda.