Minos Mare Beach Resort

Det populære All Inclusive-hotellet Minos Mare Beach Resort gir et herlig og luftig inntrykk med åpne flater og et stort bassengområde som vender mot stranda. Her bor du nært det ekte Kreta i sjarmerende omgivelser blant vinrankene. Et steinkast unna ligger sentrum i hyggelige Platanes med restauranter og koselige små butikker.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fin beliggenhet, nær strand og nær gate med spise steder. Aircondition virket meget godt. God pla...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Minos Mare Beach Resort i Platanes er et fint hotell som inviterer til et komfortabelt opphold med All Inclusive. Ved det store bassengområdet er det et barnebasseng, poolbar og solsenger og parasoller. Fra bassenget er det utsikt mot stranda. Badehåndklær mot depositum. Solsenger og parasoller på stranda uten kostnad.

I hotellets bufférestaurant Ambrosia inntar du frokost, lunsj og middag. Det er også en á la carte-restaurant med mat fra Middelhavslandene. Pent antrekk til middag i begge restaurantene.

Wifi inkludert i fellesområdene. Det tilgang til et treningsrom som deles Med Minos Mare Royal (uten kostnad). Aktiviteter som vanngymnastikk på dagtid og kveldsunderholdning.

Hotellområdet strekker seg ned til stranda, men det kan være opptil 200 meter å gå ned til stranda, avhengig av hvor i området du bor. Det er cirka 5 kilometer til hyggelige Rethymnon by med Gamlebyen der det er en rekke restauranter, barer og butikker. Lokaltrafikk ved hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

Mot tillegg:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

 • Kontinental frokost kl. 7.00-7.30 i hovedrestauranten Ambrosia.
 • Frokostbuffé i hovedrestauranten Ambrosia kl. 7.30-10.30.
 • Iskrem kl. 10.00-18.00 i pool- og snackbaren Aphrodite.
 • Snacks kl. 10.45-16.00 i pool- og snackbaren Aphrodite.
 • Lettere lunsj kl. 12.30-14.30 i pool- og snackbaren Aphrodite.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten Ambrosia kl. 13.00-15.00.
 • En lunsj per uke i à la carte-restauranten Poseidon. 5-retters meny. Drikke inkludert. Bordreservasjon kreves senest kl. 15.00 dagen før.
 • Ettermiddagskaffe kl. 16.00-18.00 i pool- og snackbaren Aphrodite.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten Ambrosia kl. 19.00-21.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger og brus i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.
 • Ubegrenset med lokalt øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 12.00-23.00.
 • En flaske vann på rommet ved ankomst, daglig påfyll.

I All Inclusive Ultra mot tillegg er også følgende inkludert:

 • Snacks kl. 22.00-00.00.
 • Ubegrenset med internasjonale forfriskninger som brus, øl, vin og drinker kl. 10.00-00.00. Alkoholholdig drikke serveres kun etter kl. 12.00.
 • Vann, øl, brus, iste og juice på rommet ved ankomst, daglig påfyll.
 • Treningsrom.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til avreise på avreisedagen.

Alle hotell – Rethymnonkysten

Aquila Rithymna Beach

Velkommen til Aquila Rithymna Beach – et elegant hotell med egen strand på Rethymnons kyst. Her er det lett å trives med et stort bassengområde, god service og aktiviteter for store og små. Velg blant flere restauranter med alt fra tradisjonelle greske retter til internasjonal mat. For de yngre er det barnemeny i Tasty Corner, hvor de kan velge fritt blant smørbrød, pizza og iskrem.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond ligger i en rolig gate i Platanes, en liten by på kysten øst for Rethymnon by. Rett utenfor hotellet ligger stranda og havet, men hotellet har også et hyggelig basseng litt bortenfor. På noen minutter er du i sentrum av Platanes der du finner et hyggelig utvalg av restauranter, barer og butikker.

Minos Mare Royal

Velkommen til Minos Mare Royal! Her venter en avkoblende ferie der du bor i fine rom nært den herlige stranda i Platanes, øst for Rethymnon by. Herfra er det gangavstand inn til sentrum av Platanes med små butikker, barer og hyggelige restauranter.

Akti Chara

Akti Chara i Platanes på Kreta ligger er et populært familiehotell som ligger like ved stranda. Her bor du i hyggelige leiligheter med havet rett utenfor døra. Det store bassenget frister også til deilige bad og soling. Sentrum med restauranter og butikker ligger kun noen minutters gange unna.

Rethymno Palace

Rethymno Palace er et fint hotell som ligger like ved stranda i Adelianos Kampos, og har et herlig bassengområde med eget barnebasseng og gratis solsenger og parasoller. Frokostbufféen er inkludert og du kan velge å legge til All Inclusive om du ønsker det.

Amira Luxury Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Amira Luxury Resort er det siste tilskuddet til våre Apollo Mondo Duo-hotell! Et hotell for voksne som vil komme bort fra hverdagen og ta det med ro sammen med partneren eller bestevennen. Her venter et komfortabelt rom, like ved sandstranda, og et bassengområde med palmer og vakker utsikt. Det store treningsrommet er velutstyrt og i spaet er det både hamam og jacuzzi for de som virkelig vil slappe av. Bestill et superiorrom eller en juniorsuite med delt basseng for litt ekstra luksus, eller hvorfor ikke en suite med eget basseng.

Galeana Beach

Galeana Beach ligger nært stranda i Platanes, en av de mange badebyene på kyststrekningen øst for Rethymnon. Her bor du i leiligheter som ligger i små bygninger i typisk gresk stil med hvitkalkede vegger og blå dører. Hotellet har et lite bassengområde, men stranda og havet går kanskje av med seieren når det gjelder feriekos og bading.

Rethymno Mare Resort

På All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort venter flere herlige basseng med blant annet et badeland for hele familien. Her bor du godt, og ekstra deilig er det om du velger et familierom med tilgang til delt basseng eller familierom med eget basseng. Her er det alltid noe å gjøre, alt fra aktiviteter til underholdning eller så gjør du ingenting bortsett fra å late deg, leser litt, spiser litt og tar en tur på stranda.

Marva

Det familieeide hotellet Marva ligger fint til på kysten utenfor Rethymnon og det er gangavstand til både strand og sentrum i Platanes. Her bor du i leilighet og har mulighet til å fikse matlagingen selv i ferien. På hotellet er det et basseng og hotellområdet er omgitt av en stor gressplen og en hage. Herfra kan du ta en taxi eller lokalbussen inn til Rethymnon by.

Sunrise Rethymnon

Velkommen til Sunrise Rethymnon som ligger i Scaleta på kysten øst for Rethymnon by. Her bor du i leiligheter, det er et basseng med herlig utsikt over havet og det er gangavstand til stranda.

Apollon Rethymnon

Apollon Rethymnon er et enkelt og fint hotell som ligger i Adele. Hotellet er omgitt av oliventrær og rett utenfor hotelldøra lunter det kretiske hverdagslivet i sin uberørte takt. Hotellet ligger i passe gangavstand fra havet og på hotellet er det et hyggelig bassengområde der du kan ta noe lett å spise på dagtid. I leiligheten kan du ordne maten selv, smøre dagens matpakke før du skal på tur for å oppleve den vakre øya Kreta.

Rethymno Residence

Rethymno Residence er et herlig All Inclusive-hotell i Adele, rett øst for Rethymnon by, som har noe for alle. Her leker familier i vannsklier og barnebasseng, mens de som ønsker det kan ta det med ro i bassengområdet forbeholdt voksne gjester. Herlig All Inclusive-tilbud og vil du ta et bad i havet ligger stranda rett utenfor hotellområdet.

Mylos Villas

Mylos Villas er perfekt for den store familien eller vennegjengen som ønsker å bo under samme tak og ha et herlig bassengområde helt for seg selv. Her kan det bo opptil 8 personer i vakre omgivelser, nyte deilige bad i bassenget og varme kvelder med god mat.

Villa Aria

Villa Aria er en pen og stilren villa som ligger på den kretiske landsbygda, omringet av knudrete oliventrær og med vakker utsikt til fjellene og havet. Her kan hele familien eller vennegjengen bo sammen – opptil ti personer – under samme tak. Bassengområdet er perfekt for gode middager, lekne bad i bassenget og magiske solnedganger.