Fakta – Rethymnonkysten

Transport t/r hotell:
  • Fra Chanias flyplass tar det cirka 1 time og 15 minutter til de første hotellene. Kjører bussen via Almyrida og Kalives kan det ta opptil 3 timer til første hotell.
  • Fra Heraklions flyplass tar det cirka 1 time og 15 minutter med buss.
  • Transporten kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.
Strender:

Rethymnon har en milelang strand som består av sand, grovkornet sand og rullestein. Strandservice og vannsport. På stranda er det et flaggsystem.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Uteliv:

Flere puber, musikkbarer og trivelige kaféer langs strandpromenaden. Inne i sentrum finner du også genuine og livlige bouzouki-klubber. Diskotek like i utkanten av byen.

Offentlig kommunikasjon:

Gode bussforbindelser til Heraklion, Chania og landsbyene langs nordkysten. Det er også bussforbindelser til sørkysten av Kreta. I Rethymnon er det mange drosjer, og også mulighet for å leie bil, motorsykkel, moped og sykkel. Vi anbefaler å leie bil for å utforske de mange severdighetene og strendene på egen hånd.

Aktiviteter:

Stort tilbud for den som søker en aktiv ferie! Brettseiling, dykking, snorkling, treningssentre, aerobic, fotturer, tennis, ridning og utleie av terrengsykler.