1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Erik,
Tvedestrand

+
Var veldig sentralt.
-
Litt skuffende og bestille dobbeltrom og fo en story fam rom. Ellen's great nok, men ikke det helt store till og care 5 stjerners

Bekreftet gjest: 2018-10-20


10 av 10

Anastasia ,
Lakselv

+
Rent, ryddig, fin interiør, var faktisk ikke klar over at det var fem stjerners hotell vi hadde fått! Så veldig overrasket ! Og greit med gratis trim rom og. Bra utvalg av frokost og helt nydelig med champagne til frokost den ene dagen! Og bra de hadde flere basseng områder og spesielt ett basseng hvor bare voksne fikk lov å være.
-
Internettet må være en ting å forbedre. Var flere ganger man ikke kom seg inn på det, og plutselig var det kun 1 person på samme rom som fikk bruke nett men ikke den andre personen på samme rom. Men Internett et samtidig ikke det viktigste.

Bekreftet gjest: 2018-10-19


10 av 10

Cecilie,
Sarpsborg

+
Alt
-

Bekreftet gjest: 2018-10-18


8 av 10

Mona,
Hyen

+
Rikelig med solsenger.kort vei til stranda.fim beliggenhet
-
Sakner kaffi ved måltider det var berre til frokost. Kunne vert spritdispenser ved restauranten

Bekreftet gjest: 2018-10-12


8 av 10

A,
Trondheim

+
God frokost og fine rom
-
Forbedre forholdene med dusj, do og oppholdsrom for gjester som må vente en hel dag på hotellet uten sted å være mens en venter på flyavgang på kvelden. Disse forholdene sto ikke i forhold til hotellets ellers gode standard, men oppsto som svært primitiv.

Bekreftet gjest: 2018-10-07


10 av 10

Jostein,
Hylkje.

+
Alt var slik man forventer av et sted av denne typen.
-
Sjampis til frokost hver dag og ikke bare på søndag.

Bekreftet gjest: 2018-10-06


9 av 10

Kristin,
Østfold

+
Fikk tilbud om å bytte fra rom til leilighet. Den var veldig fin. Flotte bassengområder.
-
Oppvarmet basseng. Atmosfæren i spisesalene var ikke så hyggelig. Satt 10 cm fra nabobordet. Det var også veldig mye lys i spisesalen på hovedhotellet. Bedre å spise i hovedhotellet enn ved leilighetene.

Bekreftet gjest: 2018-10-06


8 av 10

,

+
Ligger sentralt, stranden, spa område, frokost
-
Litt oppussing på rom (innredning)

Bekreftet gjest: 2018-09-29


7 av 10

Øyvind,
Arendal

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2018-09-28


10 av 10

Elisabeth,
Ski

+
Sentral beliggenhet i forhold til sentrum. Fin strand med god tilgjengelighet. Heiser og ramper til ale nivåer. Rene og velstelte rom og fasiliteter. Hyggelig og imøtekommende pesonale.
-
For dårlig HC tilpassing på rommene som alle har dusj i badekar og alt for lave klosetter. - Dette er håpløst for bevegelseshemmede. Hotellet burde i det minste kunne tilby seteforhøyere. Toalettsetene har gjennomgående vært dårlig festet og forskyver seg under bruk.

Bekreftet gjest: 2018-09-23


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

1138 vurderinger
Utmerket
 
427
Veldig bra
 
389
Bra
 
215
Mindre bra
 
73
Dårlig
 
34

Fem siste vurderinger

30.09.2018

Innlegg av Gyri G Knapstad, Norge

Helt ok hotell

Var på dette hotellet for andre gang. Første gang hadde vi ikke en god opplevelse ved innsjekk, men tenkte at denne gangen ble det helt sikkert bedre, men nei, det var værre. Damene i resepsjonen er sure, turister er noe herk. Mennene er blide og du føler deg velkommen. Skjema som må fylles ut er nok unødvendig, dere får denne informasjonen fra vårt reisebyrå. Stedet er fint, rett ved stranden. Vi hadde kun frokost, og denne var veldig bra, men sett deg ikke ned ved et bord etter eget ønske, viktig at du får tildelt bord og helst skulder til skulder med ukjente.

 
22.09.2018

Innlegg av sankle1 Horten, Norge

Flott hotell ved stranden

Veldig fornøyd med uken vi hadde på dette hotellet. Vi hadde utsikt mot stranden, og den var bokstavelig talt et steinkast unna. Man finner selvfølgelig alltid noe å pirke på som ikke var helt optimalt, men i vårt tilfelle går det kun på få solsenger og at enkelte ansatte ikke var like hyggelige ved innsjekk. Men for å «forsvare» de ansatte så var vi sikkert 20 grupper som sjekket inn samtidig og alle måtte få den samme informasjonen og fylle ut de samme skjemaene. Det er derfor forståelig at de var stresset og ikke klarte å være like hyggelige mot oss som sto bakerst i køen. Men når vi var innom senere for å spørre om noe var de kjempehyggelige igjen. Andre ting som var bra: - Frokosten. Her var det et stort utvalg og man fant alltid noe man hadde lyst på uten at man trengte å spise det samme hver dag. - sengene var behagelig - hyggelige ansatte - kort avstand til sentrum - stille og rolig Anbefaler alle dette hotellet, og å betale for begrenset eller full havutsikt er verdt hver eneste krone

 
16.09.2018

Innlegg av sportym612

Ferie

Vi bodde på delen "Plaza De Porto" og hadde frokost inkludert. Vi var fornøyde med frokosten. Det var godt og variert. Betjeningen under frokosten kunne ha smilt litt mer. Leiligheten vi bodde i hadde god standard. Stedet ligger sentralt og har kort vei til strand og butikker. Treningsstudioet var noe slitt, men fungerer helt greit for litt enkel trening. Spa delen er også bra og opplevdes moderne med dyktige ansatte. Hvis vi skal tilbake til Platanias, så vil dette være et sted vi vil vurdere å reise tilbake til.

 
13.09.2018

Innlegg av Marius M

Helt ok hotell

Veldi stort hotell med flere basseng så å finne ledig solseng er ikke noe problem noe vi var litt engstelig for. Første dagen brukte vi litt tid på å finne rett hotellrom, men det gjekk seg til. Generelt veldig ryddig og rent hotell. God frokost, men til tider veldig mye folk der du skal forsyne deg med mat. Mye eldre folk og pensjonister, trudde det kanskje skulle vær litt mer yngre folk, men det har vell med at det er utenfor sesongen(vi reiste i september). Bra beliggenhet og kort vei til strand :)

 
06.09.2018

Innlegg av haahov Platanias, Hellas

Fint hotell veldig bra service

Meget bra service koselig område vil spesielt trekke frem entertainer personalet med sitt gode humør og engasjement tusen takk Victoria,Egor, Patrik ,Dimi, Athina for 5 stjerners underholdning. Mange bassenger å velge mellom. Kort vei til stranden og hyggelig bartendere. Renseriet var raskt og bra 😁😀😀