Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 465 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Service, maten, rommet, bassengene, hyggelige ansatte
-
Servere mossaka oftere,

Bekreftet gjest: 2023-10-28


5 av 10

+
Ansatte i baren på kveldstid, og voksenbassenget.
-
På et 5’stjernes hotell forventer jeg bedre mat, og mulighet til å benytte alle mat/drikke fasiliteter når man betaler for all inclusive. Jeg forventer å få kaffe når jeg vil ha det, uten å måtte forlate matsalen. Jeg forventer at sengetøy blir skiftet. Jeg forventer at vannet ikke skal flomme over i dusjen. Jeg forventer å bli møtt av folk som liker jobben sin (det gjorde de fleste, men alltid noen som ikke burde være der). Jeg forventer at skilt som sier «please dont occupate sunbeds with your towel, they will be removed by staff» faktisk betyr noe.

Bekreftet gjest: 2023-10-21


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-14


7 av 10

+
.. det var ikke noe, som var spesielt bra med hotellet.
-
Det som irriterte meg masse var de små ukjente utgiftene som jeg ikke hadde forventet. Første som skjer når vi kommer på hotellet så blir vi avkrevet "turistskatt". Vi måtte betale ekstra for å få bruke safen på rommet. Jeg fikk en følelse av at jeg skulle "melkes" av hotellet, noe som gjorde at jeg ikke kjøpte tjenester eller ting på hotellet senere i ferien. At hotellet har fire+ stjerner, så var det veldig sterilt og kjedelig. Det var en stor labyrint, og lett å rote seg bort for de minste. Det manglet sjarm.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


7 av 10

+
Beliggenhet og fremstår rent og vedlikeholdt
-
Lite solsenger. Nesten alle solsenger var tatt før soloppgang

Bekreftet gjest: 2023-10-07


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-07


9 av 10

+
-
Sengene i hardeste laget.

Bekreftet gjest: 2023-10-06


10 av 10

+
-
Solsenger rundt basseng, håpløst at folk legger ut håndkle.

Bekreftet gjest: 2023-10-06


8 av 10

+
Beliggenhet og standard
-
Var komplett umulig å få seg en solseng ved bassengområdet. Grytidlig ble disse reservert med håndklær. Jeg gidder ikke dra på en chartertur der jeg ikke får solseng eller det finnes regler( og disse etterleves) for reservasjon

Bekreftet gjest: 2023-10-06


7 av 10

+
Sentrlt og me kort vei til strand og basseng. Tok litt tid å finne fream på hotellet
-
Ble lagt inn på et familierom i under-etasjen. med ingen utsikt. Det var maur flere steder på rommet. Imidlertid ble dette ordnet etter noen dager. Men allikevel, ingen hyggelig opplevelse. Rommet som sådan var ok.

Bekreftet gjest: 2023-10-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

1484 vurderinger
Utmerket
 
585
Veldig bra
 
454
Bra
 
271
Mindre bra
 
107
Dårlig
 
67

Fem siste vurderinger

03.09.2023

av Vilde J

Dårlig

Jeg vil bare poengter at dette er første gangen jeg føler jeg må skrive en anmeldelse. Alt ser fint ut, men mye ting er ikke bra. Etter mange års erfaring som arbeider på hotell selv så kan jeg si at jeg er meget skuffet, jeg og min samboer har 1 uke ferie i året da vil vi bort og slappe av, men når vi kommer blir vi møtt av frekk og direkte ufin resepsjonist. Vi hadde all inclusive. Frokosten var bra, lunsjen var kjedelig og tør og ofte rester etter middagen fra dagen før, middagen var kjedelig og tørr, hver dag kom noen og tok drikke bestilling når vi så også var ferdig med og spise noe som var veldig irriterende. Så har du baren til all inclusive den var så som så, de som jobbet der virket irritert når du spurte om og få drikke, og alt for lite plasser rundt baren. Solsengene rundt bassengene var fine og gode og ligge på. Så har du stranden hvor skal jeg begynne solsengene der var helt greie, har opplevd dårligere, 10 euro for 2. Også har du de selgerne som går dær! De var der hele dagen og det var 6-7 selgere som gikk og skulle massere folk, de kom hvert kvarter og spurte oss og når vi sa nei takk så begynte de og ta på oss uten våres samtykke, noe som er direkte ubehagelig. Du kunne se at de ble irritert og sur når vi sa nei. Vi gikk til resepsjonen for og høre hva vi kunne gjøre med det, hun som var der da var rett og slett nedlatende jeg ble direkte sur av måten hun snakket til meg. Uansett de kunne ikke gjøre noe. Når vi skulle dra gikk flyet vårt 01:15 og vi måtte flytte ut av hotellrommet 12:00 så det var 11 timer der vi ikke hadde en plass for oss selv, og igjen så var resepsjonisten ufyselig når vi spurt om det var mulighet for en senere utskjenking. For 34 000kr for 1 uke så er vi virkelig misfornøyd! Vi kommer ikke tilbake!

 
03.09.2023

av Astrid O

Fint hotell med deilig strand

Vi bodde på Casa di Porto (del av resorten) en uke overgang august/sept. 1 roms med markterrasse rett ut mot basseng. Fint rom med skygge (anbefales). Rengjøring hver dag. Brukte ikke bassenget, men den fantastiske stranden rett nedenfor og verdt å bruke 5 euro på en solseng der. Sandbunn på stranden og badesko ikke nødvendig. Stranden i Platanias er lang, men ikke like fin som denne overalt. Noe vind enkelte dager men fint å bade og gøy med bølger. Ikke rødt flagg mens vi var der. Ok treningsrom. God og variert mat på hotellet både frokost og middag. Vin som ikke ble drukket opp kunne vi sette på kjøla til neste dag. Mange bassenger på området og folk tidlig ute med å legge ut håndklær. Deilig sted for avslapning en uke. Platanias by har en trafikkert hovedgate og med lite spennende butikker. Vi var for det meste på hotellet. Noe underholdning på kvelden men ikke støyete sent på kvelden. Hotell som passer alle aldersgrupper med kort vei til alt. Gjester fra mange nasjonaliteter men mange nordmenn og skandinaver. Rampe for bevegelseshemmede på stranden. Så knapt insekter. Hyggelig og hjelpsom betjening. Unødvendig langdryg busstur med transfer flyplass og anbefaler å ta drosje.

 
28.07.2023

av entiansen

Pass på eiendeler på rommene

Det forsvant en kjole og en bikini fra rommet. De to bikini-delene lå forskjellige steder i en koffert. Hotellet klarte ikke gjøre rede for det. Det var andre verdisaker lett tilgjengelig, som ikke ble borte. Det er for få solsenger i forhold til gjester på hotellet, og de tillater at solsenger holdes av. At det tilbys "all inclusive" drar ned standarden, og det fristet ikke å teste restauranten. Det beste med dette hotellet er lokasjonen.

 
02.10.2022

av 251jeannetk

Styr unna casa di porto/porto platanias beach &spa

Styr unna dette hotellet. Ikke om vi hadde fått betalt ville vi bodd her igjen. Strandstoler 8 euro for 2 pr dag.Finnes nok av andre hoteller som er mye mye bedre og som ligger på stranden. Er maks 3 stjerner og ikke 5 som de liker å ville fremstå som. Resepsjonen fremstår som lite profesjonelle, frekke, lite kundevennlige, liker å krangle med gjester og er totalt likegyldige om du får problemer. De ler av deg og snakker nedlatende, høyrøstet til sine gjester. Du får ikke det du har bestilt. Fikk dobbeltrom istedet for leilighet med minikjøkken og utsikt. De visste om at hotellet var fullt før vi kom, likevel gir de oss noe som ikke stemmer. Mye trafikkstøy, støy fra baren. Bytter ikke på senger selv om det skulle vært gjort hver 2 dag. Skittent på gulv, tv som ikke virker, 3 vannlekkasjer... ,kjøleskap som er kaputt,dyr på badet så vi måtte ha badematte over sluket. Aldri mer dette hotellet. Vi hadde daglig kontakt med guider pga problemer med dette hotellet!

 
27.09.2022

av Sirenjohnsen Kristiansand, Norge

Holder ikke til 5 stjerner

Personalet var hyggelige og gjorde nok sitt beste. Tok bagasjen til rommet og til bussen på hjemreisen. Hyggelig personell i spisesalen også. De kunne logistikk. Vi valgte halvpensjon, det angret vi på. Frokosten var helt ok. Middag /lunsj var vi ikke imponert over. Kjøttet var tørt, selv det som lå i saus. Lite smak av krydder. På 14 dager var det 2 ganger som vi ble positivt overrasket over mørt saftig kjøtt. Og vi smakte på nesten alt av rettene.. Rommet var lite, dårlige stoler, (bedehus stol)på rom og rett opp og ned stol på veranda. Vi spurte etter bedre stoler til veranda, siden vi skulle være 14 dager, men det fikk vi ikke. Sengene var gode nok å sove i, men vi kunne ikke sitte å slappe av inntil vegg for å lese i, da flyttet senga seg ut fra vegg og beina trengs nok en overhaling. Tenker det er Praktisk for renholdere at senga er så fleksibel , for den ble pakket og brettet under madrassen hver dag. Vi hadde også glippe under døra vår, men ble vant til kofferthjul på morgenkvisten. Savnet også en knagg eller to, for å kunne henge opp ett hånkle eller ei badebukse Vi valgte spadag etterfulgt av massasje to dager. Massasjen var nydelig så den kan anbefales. Spaopplevelsen var ikke så veldig imponerende, så den droppet vi dag nr 2. Vet ikke hvordan rutinene er for vedlikehold er der.men når du kommer inn på toalettet inne i området og ikke vaskene virker, henger lapp på den ene at den er i ustand( på dame og herre toalettet) var bare det at på dametoalettet virket ikke vask nr 2 heller.. Toalettene var for øvrig opplyst av telys, men de brenner ikke evig.. Dusjene må nok også sjekkes av vedlikehold folkene.. slanger som lekker og dyser som ikke virker. Tropedusjen fungerte ikke som den skulle. Beklager, men står ikke til 5 stjerner. Her betaler du mer enn hva du får igjen etter vår mening. Anbefaler at dere tar med adapter med flere uttak til usb, for det var ett uttak + en stikkontakt.