Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 575 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Mat og baseng fasiliteter
-
De håndterte ikke handuker som vart lagt ut på solsenger . Rundt kl 08 var det umulig å finne ledige solsenger. Mange av desse vart først benyttet langt på dag. Med en familie på fire deriblant to barn som kun bader i baseng førte dette til at en måtte opp veldig tidlig for å finne en sol seng.

Bekreftet gjest: 2024-07-13


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-07-13


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-07-13


7 av 10

+
God frokost
-
Fikk rom 1133. Et dårlig rom luktet veldig kloakk. Dårlig med plass for oppbevaring sv klær, hun et klesskap for å henge opp klær. Ansatte i resepsjonen på hotellet er veldig lite imøtekommende har en overlegen holdning. Har vært flere ganger før på hotellet og opplevd der samme. Har alltid hatt fine rom før men i år var det dårlig. Dårlig wifi på rommet, fungerte nesten ikke ok ellers på området.

Bekreftet gjest: 2024-07-13


9 av 10

+
Rent og pent, mange basseng med mulighet å trekke til ett rolig område hvis ønskelig. Samt nært til stranden.
-
Att man måtte opp før fuglene for å få seg en solseng, dette tross for att det står oppslag om att det er forbudt å reservere solsenger. Trusselen om att handduker ville bli fjernet ble aldri praktisert.

Bekreftet gjest: 2024-07-13


2 av 10

+
Absolutt ingenting
-
Solsenger var for få, dårlig service.

Bekreftet gjest: 2024-07-11


9 av 10

+
-
Mange skilt om at folk ikke skaml ta av solsenger og at det blir fjernet. Men fulgte ikke opp. Rrsulterte i solsenger med håndkler på of ingen folk store deler av tiden mellom 08- 12.Vi endte på stranden hver dag og ved bassenget etter kl 16 først da var det ledige senger.

Bekreftet gjest: 2024-07-07


8 av 10

+
Frokost, bassenger, utseende. Nærhet til Strand.
-
Hadde bestilt og betalt for nye Casa Chris som ikkje blei ferdig. Dette var alternativet. Blei plassert i etasje 1 dog med sjøutsikt. Hotellet er travelt, og det er umulig å få solsenger om ikkje du står opp 06.00

Bekreftet gjest: 2024-07-07


2 av 10

+
Renhold av rom
-
Apollo reklamerer med bassengområdene til hotellet, men det er kun solsenger til gjester som reserverer disse lenge før frukost, blir dermed verdiløse for alle andre som overholder hotellets regler om dette.

Bekreftet gjest: 2024-07-07


8 av 10

+
Beliggenhet. Bassenger for store og små. Fin utsikt fra spisesal.
-
Enkelte dager litt kaos i spisesal, men stort sett bra. Kamp om solsenger.

Bekreftet gjest: 2024-07-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

1500 vurderinger
Utmerket
 
590
Veldig bra
 
458
Bra
 
276
Mindre bra
 
108
Dårlig
 
68

Fem siste vurderinger

06.07.2024

av Jørn Anders G

Lyst på solseng? Unngå dette hotellet.

Hotellet har en fin fasade med fin beliggenhet i Platanias, men hvis du gjerne vil ha en solseng enten ved bassenget eller stranda, har du kommet feil. Håndkle gjengen er grytidlig ute og «holder av» sengene. Vi så håndgemeng og masse irriterte mennesker som ikke får en plass å ligge i solen. Selv om det står skriftlig ag å holde av senger ikke er lov, og hotellet fikk mange klager, overså de problemet bevisst. Mayen er upåklagelig og kvaliteten på både maten og dining rom var kjempefin. Rommene rene, selv om du ikke får noe nytt sengetøy på en uke. Hotellet fremstår som høyst 4 stjerner og kampen om en plass å nyte ferien og Sola, drar kraftig ned. Vi hadde rom mot Agia Marina og støy fra lasteområdet var betydelig. Vi unngår dette hotellet i fremtiden.

 
30.06.2024

av Johnny M

Ferie tur til Platanias

Fint anlegg og beliggenhet. Minuset er at det er alt for få solsenger. Er du ikke tidlig ute er alt opptatt med håndklær og det er ingen der, selv om dette ikke lov og det står oppslått med skilt på hver plass. Skal du på stranda som hotellet disponerer og har senger, må du betale for dette selv om det er fullt ved bassengene. Ingen vits i å gå til resepsjonen å klage, for der får du ikke hjelp. Det et mye her du må betale ekstra for, så det er lurt å sjekke før en bestiller noe. I restauranten må du vente å få tildelt bord før du kan sette deg, må sjekke inn der med romnr. Det kunne vært opplyst om i resepsjonen. Det er veldig lytt og en hører folk snakker i gangen og naborommene, der det er dør imellom. Blir nok ikke hit flere ganger.

 
02.06.2024

av birthe e

Kommer aldri tilbake hit,og er meget skuffet når vi tross alt betalte mye for å bo der

Noen av de som står i resepsjonen på hotellet bør kanskje finne noe annet å gjøre,så arrogante og sure mennesker. Vi var på hotellet i 14 dager,og du vegrer deg for å spørre om noe når du blir svart med sure miner tilbake.Har vært på mange hoteller i andre land,men aldri opplevd så dårlig service. Hvis du klager så får du beskjed om å ikke si noe til Tui eller andre.., vil ikke anbefale dette hotellet. Finns mange andre små og hyggelige hoteller i området. Vi feiret 60 års dagen til mannen,og fikk ikke en gratulasjon eller noe som helst,selv om jeg hadde sendt mail i forkant og spurt om de kunne ordne noe. Fikk da beskjed om at det var notert.

 
03.09.2023

av Vilde J

Dårlig

Jeg vil bare poengter at dette er første gangen jeg føler jeg må skrive en anmeldelse. Alt ser fint ut, men mye ting er ikke bra. Etter mange års erfaring som arbeider på hotell selv så kan jeg si at jeg er meget skuffet, jeg og min samboer har 1 uke ferie i året da vil vi bort og slappe av, men når vi kommer blir vi møtt av frekk og direkte ufin resepsjonist. Vi hadde all inclusive. Frokosten var bra, lunsjen var kjedelig og tør og ofte rester etter middagen fra dagen før, middagen var kjedelig og tørr, hver dag kom noen og tok drikke bestilling når vi så også var ferdig med og spise noe som var veldig irriterende. Så har du baren til all inclusive den var så som så, de som jobbet der virket irritert når du spurte om og få drikke, og alt for lite plasser rundt baren. Solsengene rundt bassengene var fine og gode og ligge på. Så har du stranden hvor skal jeg begynne solsengene der var helt greie, har opplevd dårligere, 10 euro for 2. Også har du de selgerne som går dær! De var der hele dagen og det var 6-7 selgere som gikk og skulle massere folk, de kom hvert kvarter og spurte oss og når vi sa nei takk så begynte de og ta på oss uten våres samtykke, noe som er direkte ubehagelig. Du kunne se at de ble irritert og sur når vi sa nei. Vi gikk til resepsjonen for og høre hva vi kunne gjøre med det, hun som var der da var rett og slett nedlatende jeg ble direkte sur av måten hun snakket til meg. Uansett de kunne ikke gjøre noe. Når vi skulle dra gikk flyet vårt 01:15 og vi måtte flytte ut av hotellrommet 12:00 så det var 11 timer der vi ikke hadde en plass for oss selv, og igjen så var resepsjonisten ufyselig når vi spurt om det var mulighet for en senere utskjenking. For 34 000kr for 1 uke så er vi virkelig misfornøyd! Vi kommer ikke tilbake!

 
03.09.2023

av Astrid O

Fint hotell med deilig strand

Vi bodde på Casa di Porto (del av resorten) en uke overgang august/sept. 1 roms med markterrasse rett ut mot basseng. Fint rom med skygge (anbefales). Rengjøring hver dag. Brukte ikke bassenget, men den fantastiske stranden rett nedenfor og verdt å bruke 5 euro på en solseng der. Sandbunn på stranden og badesko ikke nødvendig. Stranden i Platanias er lang, men ikke like fin som denne overalt. Noe vind enkelte dager men fint å bade og gøy med bølger. Ikke rødt flagg mens vi var der. Ok treningsrom. God og variert mat på hotellet både frokost og middag. Vin som ikke ble drukket opp kunne vi sette på kjøla til neste dag. Mange bassenger på området og folk tidlig ute med å legge ut håndklær. Deilig sted for avslapning en uke. Platanias by har en trafikkert hovedgate og med lite spennende butikker. Vi var for det meste på hotellet. Noe underholdning på kvelden men ikke støyete sent på kvelden. Hotell som passer alle aldersgrupper med kort vei til alt. Gjester fra mange nasjonaliteter men mange nordmenn og skandinaver. Rampe for bevegelseshemmede på stranden. Så knapt insekter. Hyggelig og hjelpsom betjening. Unødvendig langdryg busstur med transfer flyplass og anbefaler å ta drosje.