1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Marakis

  • • Frodig bassengområde
  • • Nært sentrum

Marakis ligger sentralt, men rolig til i en liten sidegate, noen kvartaler fra stranden i Platanias. Hyggelig bassengområde i den vakre hagen og butikker, spisesteder og barer rett rundt hjørnet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer/1-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Bra stor plass ved bassenga, fekk skygge eller sol slik som det passa. Sentralt i byen og likevel...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 250 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Mariakis i Platanias består av to bygninger og har et fint bassengområde med to basseng og barneseksjon i ett av dem, gratis solsenger og parasoller på gressplenen rundt bassengene. Pool-/snackbar med enkel matservering og som hjelper til med resepsjonshenvendelser.

Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjon med begrenset åpningstid. Gangavstand til restauranter, barer og butikker i Platanias. Gode bussforbindelser til Chania (ca. 11 kilometer). Lokaltrafikk og nærliggende bar kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter.

Måltider

Ingen måltider inkludert. Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Nivåforskjeller i hotellområdet. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.