Ettromsleilighet

Romslige og fine ettromsleiligheter med to senger og ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kaffetrakter, vannkoker, kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong, markterrasse eller terrasse. Noen balkonger, markterrasse og markbalkonger har bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Ettromsleilighet i etasje

Fine ettromsleiligheter i etasje der det er åpent mellom etasjene og vindeltrapp. Ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kaffetrakter, vannkoker, kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Markbalkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom med to enkeltsenger (en av disse leilighetene har dobbeltseng). Oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa, og minikjøkken med kaffetrakter, kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller terrasse. Noen balkonger har bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 1-4 / 1-5