Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong, markterrasse, markbalkong eller terrasse. Noen balkonger, markterrasser og markbalkonger har utsikt til bassenget. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kaffetrakter, vannkoker, kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med balkong. I inngangsetasjen er det en stue med minikjøkken samt et bad, mulig med ekstraoppredning på sovesofa. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger. Det er åpent mellom etasjene og vindeltrapp. Minikjøkken med kokeplater kaffetrakter, vannkoker, kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, markbalkong eller terrasse. Noen balkonger har utsikt til bassenget. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kaffetrakter, vannkoker, kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 1-4 / 1-5