1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Fine leiligheter med ekstraoppredning på sovesofa, og minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Delt uteplass. Rengjøring 6 ggr/uke.
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Hyggelige leiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar med dusj og wc, hårføner. Balkong; noen med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Leiligheter med to soverom, og oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. oppholdsrommet. To bad med badekar med dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.
Antall personer: 2-6

Treromsleilighet i etasje

Leiligheten har to soverom oppe, og oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa nede. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Gratis WiFi og safe og luftkondisjonering, en enhet i overetasjen og en nede. To bad med badekar med dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.
Antall personer: 2-6