Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med delt uteplass. To enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, noen havutsikt og noen med begrenset havutsikt. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to balkonger, en stor mot nord eg en liten mot sør. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering i stua inkludert. To bad: ett sittebadekar og dusj samt wc og ett med badekar med dusj, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje med fire balkonger, to mot nord og to mot sør. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering (en enhet oppe og en nede) inkludert. To bad med små badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4