Ettromsleilighet

Fine ettromsleiligheter med kombinert soverom/minikjøkken. Ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Delt uteplass. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Hyggelige leiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar med dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Hotellet har en slik treromsleilighet med to soverom, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med ekstraoppredning i sovesofa. Minikjøkkenet har kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering i oppholdsrommet. To bad; ett med er sittebadekar og et med vanlig badekar samt wc, hårføner. En stor balkong som ligger mot nord og en liten mot sør. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Treromsleilighet i etasje

Det er en slik treromsleilighet i etasje på hotellet. Den har to soverom oppe, og oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa nede. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Gratis wifi og safe og luftkondisjonering, en enhet i overetasjen og en nede. To bad med små badekar med dusj og wc, hårføner. Leiligheten har hele fire balkonger; to som ligger mot nord og to mot sør. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4