Ettromsleilighet

Fine ettromsleiligheter med to enkeltsenger i kombinert soverom/minikjøkken. Mulig med ekstraoppredning i sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Dusj og wc, hårføner. Delt uteplass. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom med enkeltsenger, og oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Badekar med dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleilighet med to soverom med to enkeltsenger i hvert, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med mulighet for ekstraoppredning i sovesofa. Minikjøkkenet med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering i oppholdsrommet, inkludert. To bad; ett med er sittebadekar og et med vanlig badekar samt wc, hårføner. En stor balkong som ligger mot nord og en liten mot sør. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Treromsleilighet i etasje

Treromsleilighet i etasje med to soverom oppe med to enkeltsenger i hvert, og oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa nede. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Wifi og safe og luftkondisjonering, en enhet i overetasjen og en nede, inkludert. To bad med små badekar med dusj og wc, hårføner. Leiligheten har hele fire balkonger; to som ligger mot nord og to mot sør. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4