1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 206 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Jonny,
Vatne

+
-
Burde gått over badene, svarte prikker i silikonen kan tyde på mugg/bakterier.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


7 av 10

Terje,
Bodø

+
Air-condition
-
Internettforbindelsen

Bekreftet gjest: 2019-08-10


10 av 10

Kjersti,
Mosjøen

+
Svært god og personlig service fra alle, beliggenheten, roen, nærhet til strand. Nydelig utsikt utover havet fra restauranten hvor vi spiste frokost. Vi har vært der 2 ganger og kommer garantert tilbake
-
Ingen!

Bekreftet gjest: 2019-08-03


7 av 10

Yvonne,
Jessheim

+
Beliggenheten og roen!
-
Badene er det på tide å pusse opp samt få treningsrom over bakken.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


10 av 10

Wenche,
Sandefjord

+
Fantastisk beliggenhet Fantastisk god service Kjempegod mat og drikke
-
Kunne trengt flere toaletter i bassengområdet

Bekreftet gjest: 2019-07-26


8 av 10

Svein ,
Kristiansund

+
Service, beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-26


9 av 10

Ann Kristin ,
Bergen

+
Flott beliggenhet, rent og pent. Bra størrelse på rom og terrasse.
-
Elendig styring på frokosten. Ventet i nesten en time på kaffen. Deler av bestillingen kom ikke. Betjeningen gjorde sitt beste spesielt en ung jente, men de på kjøkkenet fungerte ikke. Må bli bedre på å organisere frokosten.

Bekreftet gjest: 2019-07-19


8 av 10

Heidi,
Bergen

+
Flott hotell med super beliggenhet. Vi var heldig og hadde en romslig leilighet med en stor balkong. Det var alltid nok solsenger både på stranden og bassenget . Gangavstand til det meste.
-
Vi hadde bestilt med frokost. Var ikke klar over at det var al carte. Når vi kom til frokost tok det alt for lang tid før vi fikk bestille og enda lengre tid før maten kom. Det var ingen mat som vi kunne forsyne oss av selv. Første dagen kom kaffi/te og jucie etter at vi hadde spist. De som jobbet som servitører var veldig høflige men hadde det for travelt og mistet til tider oversikten. Ikke en dag fikk vi maten samtidig ( vi var 6 stykker ). Den dagen vi ankom hotellet bestilte vi lunsj, fikk ikke alt vi bestilte. Spiste ikke mere lunsj der. Fikk inntrykk av at det ikke fungerte på kjøkkenet. Skal vi bo der en annen gang vil vi ikke bestille med frokost. Noe mat og kaffi/te burde stått fremme slik at vi kunne forsyne oss selv og heller bestille egg/bacon osv. Det tok altfor lang tid å få bestille noe i baren (på dagtid når vi var på stranden ).

Bekreftet gjest: 2019-07-19


10 av 10

inger,
oslo

+
Plassering. Reiser med to tenåringer så trenings rom ble satt stor pris på. Veldig kjekt å få egne strandhåndkle så en slipper våte sandete håndkle i bagasjen hjem. Veldig behagelig med egne solsenger på stranda å slippe det maset med betaling av solsenger hver dag. Veldig hyggelig og positiv dame i resepsjonen. Positive og hyggelige ansatte.
-
Frokost- ville vært stor fordel om frokost var buffet så man kunne forsyne seg selv . Frokost med bestilling tok veldig lang tid samtidig som krangling mellom kelnere og kjøkken- laget unødvendig støy.

Bekreftet gjest: 2019-07-18


9 av 10

Thomas,
Rygge

+
Beliggenhet og stille område
-
Litt flere solsenger rundt basseng.

Bekreftet gjest: 2019-07-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

95% anbefaler hotellet

215 vurderinger
Utmerket
 
152
Veldig bra
 
48
Bra
 
10
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

03.09.2019

Innlegg av jan-hugo c Kreta, Hellas

Flott opphold på Blue Dome

Var 14dg på dette hotellet i august og er kjempefornøyd, uteområdet er noe mange hoteller kan lære av. Store fine leiligheter med klima i begge oppholdsrom. Balkongene er store med parasoller. Stranda og sjøen er bare ett steinkast unna, så alt er lagt til rette for gjestene. Vennlighet og hjelpsomhet er tilstede fra første stund. Rengjøring var topp, inne som ute.

 
29.08.2019

Innlegg av 533martina Tromsø, Norge

Hotell i særklasse

Fantastisk hotell, fantastisk rom med 2 balkonger (2-roms) perfekt beliggenhet. Grønt å fint område i forhold til andre plasser. Gløm restauranter i området, basil honey har drinker og mat som er enestående. Hvis du vil ha typisk charter/dritings på raki og trekkspill, kan du fare på astrea eller mythos å spise. Skjønner ikke hvorfor dette er 3 stjerners hotell, tommel opp herifra.

 
13.08.2019

Innlegg av Eldbjørg S

Blue Dome

Hotellet ligger fint til like ved stranden. Romslige leiligheter med stor ballkong, fint bassengområde, godt renhold og fantastisk service i resepsjonen. Stille og rolig , men likevel svært sentralt. Vi reiser gjerne tilbake til Blue Dome

 
01.08.2019

Innlegg av WencheR Jessheim, Norge

Rolig hotell på syranden

Er du opptatt av rolige omgivelser med ikke for mye folk rundt deg, er dette hotellet perfekt. Ingen mas, og skrikete unger. Helt stille etter kl 22:00. God bartender men litt stive priser. God frokost. Det som trekker ned er at vi ankom på en fredag og dermed fikk vi ikke rene håndklær før på mandag. Badehåndklær byttes ut kun på tirsdager og torsdager. Litt sjeldent synes jeg, med tanke på sand og salt fra stranda. Mye god mat på restauranter rett nedenfor hotellet.

 
14.08.2018

Innlegg av allx84 Trondheim, Norway

Blue Dome Hotel, Platanias, Chania, Crete

Greie rom i flere forskjellige kategorier, alt fra ganske plain rom med dobbelseng og balkong, til litt større rom til feks 2 voksne og 2 barn (ett soverom og sovesofaer i stua), og opp til familliesuite med flere soverom - bad - kjøkken og meget stor veranda. Alle rom har TV med noen tyske, noe russisk, BBC, Eurosport og masse Saudi-arabiske kanaler (arabisk tekst men heldigvis ikke dubbet, så engelsk tale). Room service hver dag utenom søndager. De bytter dusjhåndkler om man kaster de på gulvet, strandhåndkler kan byttes mandager og torsdager. Det er gratis WiFi på hotellet, men siden hele hotellet er støpt i betong og mange er tilkoblet samtidig, gjerne midt på dagen, kan man merke det kunne vært litt bedre tilkobling/dekning. Det er bedre enn tidligere, men om man har sin egen 4G-router anbefaler jeg å ta med den ;) Veldig trivelig resepsjonister som alltid er hjelpsomme og alltid i godt humør, og møter med velkomstdrink når man kommer :) Bartenderene er flinke, alltid i godt humør, og har mange meget interessante, egne, helt uventede drinker på lur 🤣😜