Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Det moderne voksenhotellet Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Suiter for 1-2 personer. Deluxesuiter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 9 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lagoon Attitude ligger i frodige omgivelser, nært stranda i Anse La Raie, og består av 12 treetasjes bygninger. Hotellet tar kun imot gjester over 18 år.

På Lagoon Attitude kan du boltre deg i tre bassengområder der det er både solsenger og parasoller. Det fins også herlige Bali-solsenger å slappe av i, samt en poolbar. Stranda ligger like ved og her er det også en liten strandrestaurant som serverer lokal street food. Basseng- og strandhåndklær er inkludert. Andre populære strender i nærheten av hotellet er Péreybère og Mont Choisy.

På hotellet er det tre barer og fire restauranter å oppdage. Det er en bufférestaurant og tre à la carte-restauranter. Her serveres lokale retter, fisk og skalldyr rett fra havet og asiatiske retter. Til lunsj kan du også besøke den lille strandrestauranten som tilbereder typisk mauritisk street food. Ta en frisk drikke i en av hotellets barer eller innta en enklere lunsj i loungebaren. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk i restaurantene.

Vil du være aktiv i ferien så er det massevis av aktiviteter på hotellet, blant annet et treningsrom, mulighet til å gjøre yoga, vanngymnastikk, tennisbane og tennisutstyr, bordtennis, boule, volleyball og biljard. I hotellets spa kan du slappe av og nyte deilige behandlinger eller massasje mot avgift. På stranda kan du teste å blant annet snorkle, padle kajakk, windsurfe eller bli med på hotellets glassbunnbåt. Det fins flere vannsporter mot avgift. Dykkesenter mot avgift.

Gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Vaskeriservice mot avgift. Begrenset parkering på hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Kontinental frokost kl. 6.00-7.00.
 • Frokostbuffé i bufférestauranten kl. 7.00-10.00.
 • Sen frokost kl.10.00-11.00.
 • Lunsj i restaurant Bentier, Taba-J eller Coral kl. 12.30-14.30.
 • Middag i restaurant bentier, Coral eller Kot Nou kl. 18.30-22.00.
 • Te og kaker kl. 15.30-18.00.
 • Mulighet for å spise frokost, lunsj og middag på søsterhotellene på øya. Transport er ikke inkludert.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det er ikke heis på hotellet.

Lagoon Attitude er sertifisert med Travel Gold og jobber å forbedre miljøarbeidet og har satt i gang en rekke tiltak for å redusere klimautslipp. Noen eksempel er at hotellet er helt fritt for engangsartikler av plast, de planter mangrove langs kysten, sørger for at personalet er oppdatert på miljøtiltak og bidrar til å øke deres miljøbevissthet. De handler fra lokale bønder og benytter lokalproduserte varer.

De er en del av Positive Impact viss hensikt er at turismen skal bli en positiv kraft for både lokalsamfunnet og miljøet. Les mer om Positiv Impact her.

Hotellet gir deg mulighet til å oppleve det ekte Mauritius med en rekke aktiviteter som kalles Otentik experiences.

Transport t/r hotellet

Vær oppmerksom på at transporten t/r flyplassen-hotellet må ordnes på egenhånd. 

Alle hoteller – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år I Anse La Raie på nordre Mauritius ligger Paradise Cove Boutique Hotel, et femstjerners hotell for gjester over 18 år. Hotellet ligger ved en privat lagune omgitt av palmer og her kan du slappe av ved infinitybassenget, nyt av herlige behandlinger i hotellets spa eller tren i treningsrommet eller ta en tennismatch. På hotellet er det flere restauranter og barer, og bare en kort biltur unna ligger Grand Bay, der det er flere restauranter, strandbarer og butikker.

Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med det tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.