Kafé på Samos

Kaféer & barer

Også i ferien trenger man en kaffepause i blant. På Samos er et flere hyggelige kaféer og barer der du kan ta en kaffe, iskald drikke eller en søt dessert. Her kan du lese mer om hvilke steder som er verd et besøk!

Bestill reise til Samos >>

Les flere reisetips til Samos

Kafé i Kokkari

Kafékos i Pythagorion

Rett ved T-krysset i Pythagorion ligger en smal hvit trapp som fører opp til andre etasje. Der åpenbarer seg en koselig kafé med gamle stoler, vakre vegger og avkoblende musikk. Kostas, som eir kaféen, er nøye med at alt skal være perfekt, alt fra kranene på toalettene til isteen som han selv lager. Sett deg på balkongen og kos deg!

Deilig gresk dessert

Bougatsa er en gresk dessert som stammer fra Serres på fastlandet og som serveres varm. Dette gode bakverket kan du blant annet kjøpe på bakeriet i hovedgaten i Pythagorion, nærmest havnen. Her skjæres bougatsan opp i biter, vaniljesukker og kanel strøs over før den pakkes inn i smørpapir. Smaken minner om wienerbrød og vaniljen smelter i munnen. Bør absolutt prøves!

Kafé Orange

På hovedgaten i Pythagorion ligger Café Orange. Her samles både turister og lokalbefolkningen og kaféen er kjent for to ting fantastisk god kaffe og deilig italiensk iskrem!

Gregorys Bar

På Gregorys bar i havnen i Pythagorion kan du ta noe å drikke mens du spaner inn seilbåtene og alle menneskene som går forbi.

Nostos Beach Bar

Nostos Beach Bar er en hyggelig restaurant & bar som blant annet serverer god pizza og pasta. Her kan du også nippe til en drink med en herlig utsikt over havet.

Smak en frappé

Etter noen timers shopping i Samos by har du fortjent en kaffepause. På kaffebaren Coffee Island får du helt sikkert din egen kaffefavoritt som du drikker der eller tar med deg ned i havna bare noen skritt unna. Hvorfor ikke gjøre som grekerne gjør og ta en frappé. Det er kald kaffe med sukker som du drikker med sugerør.
Adresse: Lykourgou Logotheti 9, Samos by.
En annen hyggelig kafé er Hygge som ligger på hovedgata i Pythagorion. Denne koselige, nyåpnede kaféen serverer moderne cocktails, freddo, frappé og gresk kaffe.

Vi ses på taket

Bli med til New York, London eller Barcelona i ferien på Samos! På My House, som ligger på havnepromenaden i Samos by, føles det som å komme inn i en bar i en verdensmetropol. Med moderne og stilren innredning samt en helt ny takterrasse er dette stedet å tilbringe en gresk sommernatt.

En ren bismak

En av øyas spesialiteter er honning. Kjøp en fin krukke fra nærmeste butikk, eller dra til Costas Honeyshop som ligger vakkert til etter Pirgos i de sørlige delene av Karvounifjellene. Her kan du se en biegård og lære deg mer om honningsproduksjonen. Etter et besøk i butikken kan du ta en runde og nyte utsikten og den fine naturen. Vel verd et besøk.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her