Shopping fra Hellas

Ta med litt av Hellas hjem! På Samos er det flere koselige små butikker der du kan shoppe ekte greske suvenirer og råvarer. Her kan du lese mer om hvilke butikker du bør gå til for å finne feriens fineste suvenir!

Bestill reise til Samos >>

Les flere reisetips til Samos

Gresk keramikk Gresk keramikk

Gresk keramikk

Like du keramikk er det mye å velge i på Samos, her er det mange spennende keramikere som du kan besøke og kjøpe keramikk rett fra dem. I den lille byen Kumaradei ligger f. eks. Hydria – Pottery Art Raku Art, der kan du se på mens keramikerne jobber. Finner du noe som faller i smak er prisene høyst overkommelige. Pass på å ta finn ut av hvordan Pythagoras kopp fungerer. Adresse: Timos Hatgilagos, Kumaradei.

Gresk kunst

Inne i Pythagorions sentrum ligger Kallisti Gallery, som tilbyr en opplevelse utover det vanlige for deg som er opptatt av kunst og innredning. Her har den greske eieren Yiannis samlet et genuint utvalg av gresk kunst, alt fra bilder og smykker til hjemmeinnredning. Ta turen innom og se om du finner et fint minne fra Samos å ta med hjem. 

Shopping i Tyrkia

Bare en kort båtreise fra Samos ligger Tyrkia og kystbyen Kusadasi, som byr på fantastisk shopping. Stig inn mylderet i de fargerike basarene for å få med deg den livlig handelen, eller for å handle selv. Her finner du alt fra hjemmeinnredning med orientalsk preg til billig skinn og lær. Med Apollo har du mulighet til å bli med på en utflukt til Tyrkia og ta en shoppingtur i basarene. Kontakt reiselederen for mer informasjon.

Unike smykker

I Lyhnos Handmade Jewels Workshop i Kokkari finner du unike smykker som er skapt av lokale og greske smykkedesignere. Innehaveren Sofia Pissiota står selv for en stor del av kolleksjonen og hennes stil kan beskrives som enkel, moderne og innovativ.

Økobutikk

Midt i Votsalakia ligger Helena Souvenir, en butikk med økologisk fortegn. Her kan du shoppe sko, vesker, accessories, presanger og klær av god kvalitet og til gode priser. Gå ikke glipp av de vakre tresmykkene, de økologiske klærne eller sandalene fra det lokale merket Kokka.

Små butikker på Samos Små butikker på Samos

Vakker design

På Michalis Gold & Silver kan du kjøpe unike smykke i titan av smykkedesigneren Michalis selv. Her finner du fine presanger til deg selv eller en kjær venn, men også fine og personlige ringer i tilfelle du skulle finne på å forlove deg i ferien. Michalis finner du i Pythagorion vis á vis apoteket.

Artisti Fashion

I Samos by og i Pythagorion finner du butikken Aristi Fashion, et gresk merke som lager dameklær. Pass på å kjøpe et nytt ferieantrekk!

Shopping i Karlovassi

Et godt tips på en dag det regner eller er litt overskyet er å leie bil og kjøre til Karlovassi. Denne havnebyen er Samos nest største by og mest kjent for at øyas universitet ligger her. Men byen er også en utmerket shoppingby med sjarmerende butikker, som ligger bekvemt konsentrert i den lille bykjernen. Her er det også et koselig torg, en fin gammel kirke samt flere vakre historiske bygninger. Perfekt for en dagsutflukt!


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.