Strender på Samos

Strender på Samos

Kritthvite strender og krystallklart hav er et vanlig syn i Hellas og Samos er ikke noe unntak. Både utenfor Kokkari, Pythagorion og Votsalakia er det flere vakre strender som vi anbefaler at du besøker. Her kan du lese mer om hvilke strender du ikke bør gå glipp av!

Bestill reise til Samos >>

Les flere reisetips til Samos

Stranden Lemonakia utenfor Kokkari Stranden Lemonakia utenfor Kokkari

To sandstrender

Nyt sol og bad på to av Samos sandstrender, som begge heter Psili Amos. Den ene ligger tre kilometer fra Votsalakia og den andre ligger mellom Samos by og Pythagorion. Begge er barnevennlige med et asurblått hav. Det er også en hel del snackbarer på strendene.

Vakre rullesteinstrender

Stranden Lemonakia ligger 1,5 kilometer fra Kokkari og et stykke lenger unna ligger den litt større Tsamadoustranden, der halve stranden er for naturister. Begge strendene ligger i en bukt og lokker med turkisblått vann og vakker rullestein.

Lokal favoritt

Stranden Limnionas ligger på Samos sørlige kyst omtrent seks kilometer fra Votsalakia. At dette er lokalbefolkningens favoritt er lett å forstå der den ligger perfekt i en koselig bukt og vannet er klart og herlig. Stranden består av småstein og sand og er meget barnevennlig.

Potamistranden Potamistranden

God plass på Potami

Potamistranden ligger på øyas nordlige kyst og byr på turkisskimrende vann. På den store stranden er det god plass for de late dagene i solen. Har du lyst kan du også besøke Potamifossen som ligger like ved.

Bekvemme Potokaki

Den fem kilometer lange rullesteinstranden Potokaki går mellom stedene Pythagorion og Hera. Her er det solsenger og parasoller, og det er dessuten en rekke vannsporter å aktivisere seg med.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her