Internasjonal shopping

Er du både klar for shopping og motebevisst er det flere butikker å titte inn i på Samos. Her finner du skandinaviske bøker, skjønnhetsprodukter, trendy butikker og mye mer. Sjekk våre tips for den beste internasjonale shoppingen på Samos.

Bestill reise til Samos >>

Les flere reisetips til Samos

Bilde av en butikk Shopping på Samos

Skandinavisk lesestoff

Glemte du den etterlengtede pocketboken hjemme eller tok du ikke med nok lesestoff? På Pressecenter i Pythagorion kan du kjøpe norske og svenske pocketbøker samt et mindre utvalg av skandinaviske aviser. I Kokkari finner du et stort utvalg av så vel engelske som skandinaviske aviser og bøker på Lexis Bookstore.

Fin gavebutikk

Vil du kjøpe alle dine gaver og suvenirer i en eneste butikk, for så å sette kursen mot stranden så er Carousel ved kirken på hovedgaten i Kokkari noe for deg. Her finner du det meste du kan ønske deg samlet på et sted: lokalprodusert keramikk, håndlagde sølvsmykker, fine olivensåper, fine lærsandaler og mye, mye mer. Her finner du garantert noe til kattepasseren eller naboen som vanner blomstene.

Lag ditt eget smykke

Drømmer du om å designe et eget smykke? På Cool Cat Jewelry velger du selv materiale, farge og form. Ta med et bilde eller beskriv hvordan du vil at ditt smykke skal se ut så lages noe unikt bare for deg. Cool Cat Jewelry har butikk både i Kokkari og Pythagorion.

Samos Samos

Confetti

Confetti er en nyåpnet butikk i Samos by med leker i tre og sommerleker og badetøy for barn.

Velassortert på Helene

I Votsalakia ligger den meget velassorterte suvenirbutikken Helene. Her finner du i prinsippet alt du leter etter, uansett om det er strandleker til barna eller minner og gaver å ta med hjem.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her