Internasjonal shopping

Er du både klar for shopping og motebevisst er det flere butikker å titte inn i på Samos. Her finner du skandinaviske bøker, skjønnhetsprodukter, trendy butikker og mye mer. Sjekk våre tips for den beste internasjonale shoppingen på Samos.

Skandinavisk lesestoff

Glemte du den etterlengtede pocketboken hjemme eller tok du ikke med nok lesestoff? På Pressecenter i Pythagorion kan du kjøpe norske og svenske pocketbøker samt et mindre utvalg av skandinaviske aviser. I Kokkari finner du et stort utvalg av så vel engelske som skandinaviske aviser og bøker på Lexis Bookstore.

Fin gavebutikk

Vil du kjøpe alle dine gaver og suvenirer i en eneste butikk, for så å sette kursen mot stranden så er Carousel ved kirken på hovedgaten i Kokkari noe for deg. Her finner du det meste du kan ønske deg samlet på et sted: lokalprodusert keramikk, håndlagde sølvsmykker, fine olivensåper, fine lærsandaler og mye, mye mer. Her finner du garantert noe til kattepasseren eller naboen som vanner blomstene.

Bilde av en butikk

Lag ditt eget smykke

Drømmer du om å designe et eget smykke? På Cool Cat Jewelry velger du selv materiale, farge og form. Ta med et bilde eller beskriv hvordan du vil at ditt smykke skal se ut så lages noe unikt bare for deg. Cool Cat Jewelry har butikk både i Kokkari og Pythagorion.

Samos

Mekka for moteløver

I butikken Artisti som ligger i gaten Kirilou i Samos by kan du handle det beste av det meste. Her er det klær, sko og accessories fra så vel kjente som ukjente designere. Et skikkelig mekka for deg som er moteinteressert! Du finner også butikken ved havnepromenaden i Pythagorion, ved side av restauranten Casa di Roma.

Velassortert på Manitari

I Votsalakia ligger den meget velassorterte suvenirbutikken Manitari. Her finner du i prinsippet alt du leter etter, uansett om det er strandleker til barna eller minner og gaver å ta med hjem.