Internasjonal shopping

Er du både klar for shopping og motebevisst er det flere butikker å titte inn i på Samos. Her finner du skandinaviske bøker, skjønnhetsprodukter, trendy butikker og mye mer. Sjekk våre tips for den beste internasjonale shoppingen på Samos.

Bestill reise til Samos >>

Les flere reisetips til Samos

Bilde av en butikk Shopping på Samos

Skandinavisk lesestoff

Glemte du den etterlengtede pocketboken hjemme eller tok du ikke med nok lesestoff? På Pressecenter i Pythagorion kan du kjøpe norske og svenske pocketbøker samt et mindre utvalg av skandinaviske aviser. I Kokkari finner du et stort utvalg av så vel engelske som skandinaviske aviser og bøker på Lexis Bookstore.

Fin gavebutikk

Vil du kjøpe alle dine gaver og suvenirer i en eneste butikk, for så å sette kursen mot stranden så er Carousel ved kirken på hovedgaten i Kokkari noe for deg. Her finner du det meste du kan ønske deg samlet på et sted: lokalprodusert keramikk, håndlagde sølvsmykker, fine olivensåper, fine lærsandaler og mye, mye mer. Her finner du garantert noe til kattepasseren eller naboen som vanner blomstene.

Lag ditt eget smykke

Drømmer du om å designe et eget smykke? På Cool Cat Jewelry velger du selv materiale, farge og form. Ta med et bilde eller beskriv hvordan du vil at ditt smykke skal se ut så lages noe unikt bare for deg. Cool Cat Jewelry har butikk både i Kokkari og Pythagorion.

Samos Samos

Confetti

Confetti er en nyåpnet butikk i Samos by med leker i tre og sommerleker og badetøy for barn.

Velassortert på Helene

I Votsalakia ligger den meget velassorterte suvenirbutikken Helene. Her finner du i prinsippet alt du leter etter, uansett om det er strandleker til barna eller minner og gaver å ta med hjem.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her