Strand i Kokkari

Ta det piano

Ferie er tid for å lade batteriene og på Samos finnes det mange alternativ til en rolig stund. Gå på spa, ta en manikyr eller hvorfor ikke teste et ekte tyrkisk bad? Her kan du lese mer om hvilke avslappende aktiviteter som tilbys på Samos!

Bestill reise til Samos >>

Les flere reisetips til Samos

Spa på Samos Spa på Samos

Ta vare på deg selv

Senk skuldrene og kom i feriemodus med en velgjørende og deilig massasje eller en luksuriøs skjønnhetsbehandling. Sentralt i Samos by finner du Beauty Touch, som tilbyr det meste innen massasje, spa og voksing. 

Eksklusive spabehandlinger

Vil du bli fin og samtidig slappe av skal du ta turen til hotell Casa Cook Samos i Pythagorion. Her får du fantastisk deilige og eksklusive spabehandlinger. Her kan kan du også sørge for å piffe opp neglene med både manikyr og pedikyr.

Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa er et nytt hotell i Votsalakia som du absolutt bør besøke om du har lyst på en deilig behandling i ferien. Her kan du skjemme deg bort med utmerkede behandlinger for kropp og sjel i rolige og avslappende omgivelser.

Spa på Samos Spa på Samos

Manikyr

Match gjerne brunfargen med pene og velstelte negler. På Ergon Samos i Pythagorion ordnes alt fra klassisk manikyr til spennende negl-utsmykninger.

Hamam i Tyrkia

Du som tar en dagsutflukt til Tyrkia har mulighet til å oppleve et ekte tyrkisk bad, eller hamam som det heter på tyrkisk. I et hamam blir du skrubbet ren fra topp til tå før du får en behagelig oljemassasje. Vi kan varmt anbefale dette om du får tid i løpet av besøket i Tyrkia.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.