Dobbeltrom

Pene dobbeltrom med TV, et lite kjøleskap og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Dobbeltrom i sidebygning

Dobbeltrom med to sengeplasser samt mulighet for ekstraseng eller to sengeplasser og køyeseng. TV, et lite kjøleskap og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt, eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i en sidebygning ved hotellets 25-meters treningsbasseng og sportsenter, cirka 500 meter fra stranda og cirka 150 meter fra resepsjonen/hovedbygningen.

Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 1 barn

Familierom

Pene og romslige familierom med en soveromsdel og en oppholdsromdel, som kan skilles med skyvedører. En dobbeltseng i sovedelen og ekstraoppredninger på sovesofaer i oppholdsdelen. TV, et lite kjøleskap og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Fra noen balkonger har man havutsikt, begrenset havutsikt eller utsikt mot basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 51 kvm
Antall personer: 2-4

Familierom med eget basseng

Pene og romslige familierom med eget basseng på uteplassen. En soveromsdel og en oppholdsromdel, som kan skilles med skyvedører. En dobbeltseng i sovedelen og ekstraoppredninger på sovesofaer i oppholdsdelen. TV, et lite kjøleskap og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Uteplass med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4