Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 1023 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Stort bassengområde og hyggelig personale
-
Litt støyende med musikken ved tennisbanen, kunne justert volumet litt ned

Bekreftet gjest: 2023-10-29


9 av 10

+
Det sportslige tilbudet
-
Luktet veldig kloakk av og til på tennisbanen…

Bekreftet gjest: 2023-10-29


8 av 10

+
Alle treningsfasilitetene - både timer og utstyr. At alle disse er gratis og tilgjengelig for alle. Frokostbuffet - denne drømmer vi om komme tilbake til hvert år. Bassengtilbudet - her er det plass til alle og føles ikke overfylt eller bråkete. Yoga/tøying/mobilitet på Pink Platform i soloppgang hver morgen.
-
Bookingsystemet for treningstimer, tennisbaner og paddelbaner er langt fra optimalt - kan automatiseres og effektiviseres.

Bekreftet gjest: 2023-10-29


9 av 10

+
Det er god service og vennlige ansatte. Meget fin frokost og fine uteområder.
-
Vi hadde med oss en femåring og hadde rom ut mot tennisbanen. Det ble spilt noe vannvittig høy musikk som var meget plagsom. Det var ikke mulig å sitte på verandaen. Selv med døren igjen var dette forstyrrende. Jeg trodde at tennis skal spilles med noen grad av konsentrasjon. Dette må det gjøres noe med!

Bekreftet gjest: 2023-10-29


7 av 10

+
Masse sport å velge i og veldig hyggelige ansatte son elsker små barn
-
Manglet leke plass. Apollo averterte med kids Club, men det var på ett annet hotell

Bekreftet gjest: 2023-10-22


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-15


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-15


10 av 10

+
Masse aktiviteter å være med på!
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Nye innslag på buffet hver dag. Stille rom. Gode senger. Treningene Kort vei til strand. Personale - fra de som gjorde rent på rommene, resepsjon, Marina i restaurant, josefin og mari på trening og selvfølgelig yoga-Isabell Blide vennlige morsomme - alltid på 👏👏
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


8 av 10

+
Deilig utsikt mot fjellene mot nord fra balkongen. Fuglesang. Oliventrærne. Mulighet for yoga 2 ganger daglig, fredelig strandområde (når d ikke var spinning med veldig høy musikk), havet, maten.
-
Alle forventninger ble mer enn innfridd, men som på alle andre strender blir det forsøpling med sigarettfiltre, snus, bittesmå plastbiter o.l. som er skadelig for livet i havet. Når solsenger ryddes på kvelden bør strandsøppelet tas hånd om. Kanskje oppfordre gjester til det samme? Og anmode om at det ikke røykes på stranden.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

986 vurderinger
Utmerket
 
666
Veldig bra
 
202
Bra
 
75
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

28.08.2023

av Nina Kristin M

Hyggelig personale!

Har vært der nå 3 ganger i løpet av ett år. Først på treningsreise, deretter med venninne og nå med familie. Vært like fornøyd hver gang! Hatt all inclusive alle gangene og det anbefales! Frokosten er noe av det beste jeg har opplevd. Middagen i restauranten er også veldig bra til tross for buffet, fordi det er noe nytt hver dag. Er også en restaurant ved beachbaren, men den har jeg ikke prøvd. Spiste lunch hver dag i restauranten ved bassenget. Upåklagelig service fra alle de ansatte på hotellet! Spesielt Marina og hun unge jenta som møter deg hver kveld når du skal inn i restauranten - de 2 er så søte og hyggelige! Deilig med 18+ basseng. Eneste kjipe er stranden, den er ikke behagelig å gå på, men sånn er naturen. Og enkelte av Apollo instruktørene kunne vært hyggeligere. De virker overlegne og hilser ikke og det er spesielt når du er der i en rolle som instruktør. Utover det så er jeg veldig fornøyd og har allerede booket 2 turer hit neste år.

 
16.08.2023

av Mathias M

Fantastisk hotell

Oppholdet var helt fantastisk. Det var alltid noe å gjøre og instruktørene på hotellet er kjempedyktige og positive. Vi hadde All inklusiv, noe vi var glad for da hotellet ligger litt i utkanten fra hvor restauranter ligger. Maten var nydelig og den ble skiftet regelmessig. Det var derfor vanskelig å gå lei av maten der. Personalet i bufferesturanten var veldig hyggelige og vi ble alltid tatt godt imot. Noen bartendere virket noe sure, derimot er det en bartender som skiller seg ut. Vi møtte på en som hetter «panos» i beachbaren. Her fikk vi sikkelig service og fantastiske drinker. Han anbefales om du ønsker gode drinker eller bare en hyggelig prat. Alt i alt er dette et hotell som anbefales på det sterkeste om du ønsker en ferie fylt med mye kjekke aktiviteter.

 
04.08.2023

av ccelinedg Sandvika, Norge

Veldig fornøyd

Opphold på en uke her med all inclusive. Alt i alt er vi veldig fornøyde! Godt utstyrt treningsrom, rene fellesområder, en liten «kiosk» med småtteri om det trengs, god mat i buffeten (noe smakløs dessert, men det er ikke det viktigste) - spesielt frokosten var upåklagelig!! Opplevde heller aldri at vi kom til måltid hvor vi ikke fikk bord, alltid ledig både ute og inne. Noen av de ansatte virket litt sure, men de fleste var imøtekommende! Tommel opp for et eget 18+ basseng. I starten av oppholdet opplevde vi at alle solsenger var kapret tidlig om morgenen, men dette ble litt bedre utover. Likevel ikke et stort problem for oss da vi hadde eget basseng, men kan se for meg at det hadde vært irriterende om vi måtte forholde oss til det hver dag. Stranda nedfor var helt ok. Anbefaler absolutt hotellet videre, et sted jeg godt kan dra igjen :)

 
02.06.2023

av Catrine C

10/10

Fantastisk hotell jeg reiser til år etter år! Nydelige treningsmuligheter, rent og fint og ikke minst herlige ansatte! Et hotell jeg absolutt anbefaler å reise til om du ønsker gode treningsfasiliteter, fin strand og mulighet for en aktiv og behagelig ferie.

 
03.09.2022

av Inge Å

Flott resort med mange treningsmuligheter

Vi hadde en uke på dette senteret i juli. Sol og ikke en sky hele uken. Mange treningsmuligheter både individuelt og i gruppetimer. Flinke instruktører, så det var gøy å prøve nye ting. Sykler, SUP-brett og kajakk kunne man låne når man ønsket. Syklene ble kontrollert når de ble levert tilbake og hjelmene vasket - alt klart til neste mann. Senteret lå 15 minutt spasertur unna Kolympia sentrum, så vi var glad vi hadde valgt allinclusive på hotellet. Maten var god og det var god utvalg.