Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 66 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Beliggenheit og alltid nok solsenger.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-03


10 av 10

+
Maten var helt fantastisk, masse å velge imellom både av fisk og kjøtt.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-03


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-07-13


4 av 10

+
Damer i resepsjoner
-

Bekreftet gjest: 2022-07-03


10 av 10

+
Vi har vært på samme hotellet for 3x. Vi er 2 par som reiser i begynnelsen av juni, da er det stille å rolig. Både basseng og strand i absolutt nærhet.
-

Bekreftet gjest: 2022-06-05


2 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-05-29


8 av 10

+
Hotellets personale var utrolig serviceinnstilt. Rent og ryddig og ingen russere.
-
På regnværsdager var strandbaren stengt, casinobaren åpnet kl 1500. Det var ikke så mange aktiviteter i hotellet utover en stengt svømmehall, noen tredemøller og to biljardbord.

Bekreftet gjest: 2021-10-31


6 av 10

+
Mye god mat. Godt utvalg. Hyggelig betjening.
-
Vi hadde betalt ekstra for full havutsikt, men fikk delvis... badet var tragisk og lite funksjonelt. Dette er et 2 stjerners bad og burde ikke vært på et såkalt 4 stjerners hotell.

Bekreftet gjest: 2021-10-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

483 vurderinger
Utmerket
 
277
Veldig bra
 
148
Bra
 
41
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

30.09.2018

av falcon2013 kristiansand

skuffende, som en dårlig millitærleir

Området og hotellet er bra og ser flott ut. Men servicen er elendig, med ett unntak. Costas i frokostsalen. Trivelig og hjelpsom mann. Da jeg ankom, spurte jeg etter oversikt eller kart over området, etter boblebad og hvilke animasjoner da hadde. Det fantes ikke noen oversikt, Men de sa de hadde boblebad, noe som ikke var sant. På rommet var det ikke såpe eller sjampo og en slags barnesikring som ikke lot seg åpne, gjorde at det ikke var varmt vann i dusjen og springen. Så jeg måtte dusje kaldt. Men noe var feil, for etter hver dusj var badegulvet oversvømt av vann. Da jeg spurte i resepsjonen insisterte de på at det var såpe i dispenseren, selv om den var tom, så om jeg ville ha sjampo eller såpe fikk jeg kjøpe i butikken. Så da måtte jeg det. Det samme svaret fikk jeg da jeg spurte etter kaffe. Ellers fikk jeg kjøpe i baren, men det var ikke lett, for der var det nesten aldri betjening. Og de som jobbet der virket uinteressert i å hjelpe kunder. De sa det var renhold hver dag, men det var det ikke. Og da jeg sa ifra om at ting som solbriller , mobilllader og sølvring forsvant fra rommet mitt, fikk jeg beskjed om at jeg bare måtte lete bedre. Så da var det bare å gå til politiet i stedet for å melde det tapt slik som reiseforsikringen forlanger. Siste dagen kom imidlertid solbrillene til rette. De hadde vært inne i sengeteppet som renholderen hadde pakket vekk,sa de. Så da måtte jeg signere på at jeg hadde fått dem tilbake. Men så sa de i resepsjonen at de hadde funnet noe mer, og slengte en pose med aviser, to store vannflasker og diverse avfall fra rommet oppå solbrillene. De ble knuste og vridde. men de ville ikke ta noe ansvar for det. De tok heller ikke ansvar da jeg prøvde å åpne et overopphetet kaffemelkbeger i frokostsalen og en servitrise kom bakfra og rev opp en pakke slik at jeg fikk kaffemelk over skjorte og bukse. Jeg prøvde å bestille rens i resepsjonen , men dette tok 3-4 dager.Dette var uaktuelt og de tok ikke ansvar. Ordet unnskyld hørte jeg heller aldri. En dag mens jeg sto i dusjen kom det inn noen på rommet, men sprang fort ut da jeg ropte hvem det var. Jeg prøvde da å skifte rom, men fikk kontant NEI tilbake. Jeg hadde fått det jeg hadde betalt for. Grunnen til at jeg var der var at jeg var i et bryllup og brudeparet tok bryllupsnatten sin på dette hotellet. Jeg synes synd på dem. Alt i alt er dette et hotell med uhøflig og ubehagelig betjening som jeg aldri vil besøke igjen

 
06.08.2022

av PerkyChar Bridgnorth, Storbritannia

Castellos restaurant

Myself and my husband had our wedding reception at the castellos restaurant. It was phenomenal. The food was exceptional. Very generous and the staff very friendly. The setting beautiful and right on the beach too. The hotel looked lovely but we did only walk through. It was an excellent venue for our wedding party.

 
17.07.2022

av Andraz1973 Kranj, Slovenia

Family trip

Nice hotel with best location. We had all inclusive which is the best option. Lots of food and drinks to choose. Local Greece and international. Special thanks to the animation team, they are the best. Also good prices at their hotel rent-car service.

 
16.07.2022

av aimeed968

Perfect stay

Spent a week at this hotel with my partner for a holiday away from the uk and couldn’t be any happier with our hotel choice. Staff 10/10. Room 10/10 with brilliant views. Whole hotel very clean and spacious. Super easy to get a sun lounger or sun bed on the beach regardless what time you decide to come down for a sunbathe. Plenty of hotels next to ours which also looked lovely but they were very very busy and crowded with a lot of children so it was nice that even though our hotel wasn’t even adults only, there weren’t many children around. We were pleased with how large the hotel and facilities were with plenty of seating, lounging and dining areas which meant no overcrowding anywhere. Staff went above and beyond in all areas of need. Friendly, welcoming and helpful. We don’t have anything negative to say other than the beach was a stoney one which obviously we knew before we went and ofcourse isn’t an issue for the hotel. Being a stoney beach was uncomfortable but we were able to purchase beach shoes from the hotels own mini supermarket which we visited a lot because it was lovely and convenient. Very pleased with our hotel choice and if we visited Rhodes again we would be sure to stay at Esperos Palace Hotel.

 
22.06.2022

av dormoda Budapest, Ungarn

High standards hotel, nice beach area

Fantastic panorama from the top level, nice staff and good breakfast ( but no change ) Faliraki center is 5 min by car and also Rhodos is only 15 min. We did a boat-trip to the next beaches , it was also very enjoyable - so I would recommend for everybody.