Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 114 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Flott hotell med veldig bra fasiliteter og renhold i toppklasse. Mat og drikke var veldig bra både i utvalg og standard. Personalet var hyggelig og positive og vi følte oss godt ivaretatt. Vi kommer gjerne tilbake hit.
-
Restauranten som serverte greske spesialiteter var en stor skuffelse. Reklamerte med «fine dining», men var den dårligste både i kvalitet og service. Masse små retter ble satt på bordet, men ingen forklaring på hva de forskjellige var.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Underholdningen, personlet, stranden
-
Ikke arrangere bingo på en lørdag kveld. Bedre med musikk og underholdning.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


7 av 10

+
De ansatte, service, utsikt og nærhet til strand.
-
Trenger en oppgradering, opplevdes som gammelt. Absolutt behov for ny og bedre ventilasjon i restauranten - veldig dårlig luft og lukt.

Bekreftet gjest: 2023-09-10


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-10


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-10


9 av 10

+
Alt gikk sømløst. Gjennomført all inclusive opplegg.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-27


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-27


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-02


8 av 10

+
Restaurant er på topp! Utvalg, smak og presentasjon av mat er den beste her. Rent og pent på hotellet. Hyggelig voksen personalet
-
Fikk ikke familierom, som er avbildet på Apollo sin side. Derimot var rommet med utsikt mot uferdig anleggs område og delvis utsikt mot sjøen over dette. Men verste var at denne siden av hotellet (rommene som slutter på partall ..02,..04..08 osv) er utsatt for kraftig lyd fra strømgenerator. Vi måttet byttet rommet til en annen side siden at lyden var ganske ubehagelig

Bekreftet gjest: 2023-08-02


9 av 10

+
Reint, god sørvis, beliggenhet.
-
I bestillinga la vi inn at vi ønske at våre to rom skulle vere I nærheten av kvarandre. Vi fekk eit rom i 2. etasje og eit i 8. Det vart litt styr for oss. Vi prøvde å bytte, men hotellet var fullt og det var ikkje mulig. Hotellet skulda på at Apollo ikkje hadde vidareformidla vårt romønske.

Bekreftet gjest: 2023-07-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

529 vurderinger
Utmerket
 
311
Veldig bra
 
155
Bra
 
45
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

30.09.2018

av falcon2013 Kristiansand, Norge

skuffende, som en dårlig millitærleir

Området og hotellet er bra og ser flott ut. Men servicen er elendig, med ett unntak. Costas i frokostsalen. Trivelig og hjelpsom mann. Da jeg ankom, spurte jeg etter oversikt eller kart over området, etter boblebad og hvilke animasjoner da hadde. Det fantes ikke noen oversikt, Men de sa de hadde boblebad, noe som ikke var sant. På rommet var det ikke såpe eller sjampo og en slags barnesikring som ikke lot seg åpne, gjorde at det ikke var varmt vann i dusjen og springen. Så jeg måtte dusje kaldt. Men noe var feil, for etter hver dusj var badegulvet oversvømt av vann. Da jeg spurte i resepsjonen insisterte de på at det var såpe i dispenseren, selv om den var tom, så om jeg ville ha sjampo eller såpe fikk jeg kjøpe i butikken. Så da måtte jeg det. Det samme svaret fikk jeg da jeg spurte etter kaffe. Ellers fikk jeg kjøpe i baren, men det var ikke lett, for der var det nesten aldri betjening. Og de som jobbet der virket uinteressert i å hjelpe kunder. De sa det var renhold hver dag, men det var det ikke. Og da jeg sa ifra om at ting som solbriller , mobilllader og sølvring forsvant fra rommet mitt, fikk jeg beskjed om at jeg bare måtte lete bedre. Så da var det bare å gå til politiet i stedet for å melde det tapt slik som reiseforsikringen forlanger. Siste dagen kom imidlertid solbrillene til rette. De hadde vært inne i sengeteppet som renholderen hadde pakket vekk,sa de. Så da måtte jeg signere på at jeg hadde fått dem tilbake. Men så sa de i resepsjonen at de hadde funnet noe mer, og slengte en pose med aviser, to store vannflasker og diverse avfall fra rommet oppå solbrillene. De ble knuste og vridde. men de ville ikke ta noe ansvar for det. De tok heller ikke ansvar da jeg prøvde å åpne et overopphetet kaffemelkbeger i frokostsalen og en servitrise kom bakfra og rev opp en pakke slik at jeg fikk kaffemelk over skjorte og bukse. Jeg prøvde å bestille rens i resepsjonen , men dette tok 3-4 dager.Dette var uaktuelt og de tok ikke ansvar. Ordet unnskyld hørte jeg heller aldri. En dag mens jeg sto i dusjen kom det inn noen på rommet, men sprang fort ut da jeg ropte hvem det var. Jeg prøvde da å skifte rom, men fikk kontant NEI tilbake. Jeg hadde fått det jeg hadde betalt for. Grunnen til at jeg var der var at jeg var i et bryllup og brudeparet tok bryllupsnatten sin på dette hotellet. Jeg synes synd på dem. Alt i alt er dette et hotell med uhøflig og ubehagelig betjening som jeg aldri vil besøke igjen

 
01.10.2023

av caoimhe5 London, Storbritannia

Amazing trip!

Hotel was perfect. The staff are so friendly and helpful. Special shout out to Amelia and Matausz who were brilliant throughout. The daily activities were so fun and would recommend getting involved. We loved the lazy river and the beach being on your doorstep. I’d also recommend the espresso martinis :) Rhodes is a beautiful place with many day trips to other parts of the island, boats can collect you close to the hotel which worked well. Bus to Rhodes Old Town can collect you from right outside the hotel for €2.50, roughly 30 minutes which is a fun day out. Overall, great holiday.

 
27.09.2023

av Chiara F

Cool and relaxing location

We spent an amazing time there. Everything two steps away, beach and swimming pool. Buffet every evening. Animation was also amazing. Marco and Linn in particular. The food was also amazing, especially the desserts

 
25.09.2023

av Marius F Trondheim, Norge

Great place with nice service

Great place with good service. Private beach, nice rooms and fresh food. We will definitely come back if we will return to Rhodes. Not too much to do in the neighborhood so I would recommend to rent a car go see the rest of the island. Thank you for a great stay.

 
24.09.2023

av 626fritzt München, Tyskland

A 4+ star hotel for a nice and relaxing stay in Rhodes

We stayed in a sea view room on the top floor for 11 nights in the first half of August 2023. This is a very well run and well maintained hotel, at the seafront, with nice gardens and swimming pools and a beautiful beach with sand and pebbles and crystal clean waters. If pebbles are annoying you, you can wear sea shoes - on sale in the hotel’s shop. The room offered spectacular panoramic sea view and it was spacious, with modern furniture, and nice design, and kept very clean. The hotel staff is very friendly and happy to help, the restaurant food quality and variety is very good and the overall impression is 4.5 stars (the hotel is a 4 star one). I have stayed in more expensive 5 star hotels in the area and I would say Esperos palace offers pretty much the same experience for a much more reasonable price. We enjoyed particularly the ‘’lazy river’’ pool and the sunbeds under the trees, offering shade from the hot midday sun and calmness. The hotel offers all that you need for a nice and relaxing holiday in the magnificent island of Rhodes.