Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 52 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
9,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
9,4 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Maten og servicen
-
Dårlig luft inne i spisesalen. Fin luft på resten av hotellet så rart de ikke klarte det samme i spisesalen. Også utrolig dårlig akustikk så mye bråk og gjenklang, så her bør det settes opp noe akustikkpanel eller lignende. Ble rett og slett slitsomt å sitte der inne med mye folk

Bekreftet gjest: 2023-10-15


10 av 10

+
Rolig atmosfære - veldig hyggelig betjening
-
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
Rent og fint. Kjempe god service ved alle måltider.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


10 av 10

+
Maten
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
Flott hotell med veldig bra fasiliteter og renhold i toppklasse. Mat og drikke var veldig bra både i utvalg og standard. Personalet var hyggelig og positive og vi følte oss godt ivaretatt. Vi kommer gjerne tilbake hit.
-
Restauranten som serverte greske spesialiteter var en stor skuffelse. Reklamerte med «fine dining», men var den dårligste både i kvalitet og service. Masse små retter ble satt på bordet, men ingen forklaring på hva de forskjellige var.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Nær stranda gratis solsenger.avslapande vil anbefale det til andre vart anbefalt det sjølv.
-
Små terrasser.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Helhetsopplevelsen.Kjempehyggelig personell.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
God mat
-
Eneste jeg kan sette fingern på er at det rant vann ut på badegulvet når jeg dusjet.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Underholdningen, personlet, stranden
-
Ikke arrangere bingo på en lørdag kveld. Bedre med musikk og underholdning.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


7 av 10

+
De ansatte, service, utsikt og nærhet til strand.
-
Trenger en oppgradering, opplevdes som gammelt. Absolutt behov for ny og bedre ventilasjon i restauranten - veldig dårlig luft og lukt.

Bekreftet gjest: 2023-09-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

545 vurderinger
Utmerket
 
324
Veldig bra
 
157
Bra
 
45
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

15.06.2024

av CharlotteAnitaOdden Kongsberg, Norge

God service og flott havutsikt reddet oppholdet

Jeg bodde nylig på dette sjarmerende hotellet, og totalt sett hadde jeg en fin opplevelse. Ved ankomst ble vi tildelt et rom hvor det dessverre var problemer med aircondition. Dette førte til tre netter med dårlig søvn, noe som var ganske uheldig og skuffende. Men da vi tok opp problemet med resepsjonen, viste hotellets personale seg å være svært hjelpsomme og imøtekommende. De håndterte situasjonen profesjonelt og sørget raskt for å finne en løsning. Vi ble flyttet til et nytt rom hvor aircondition fungerte perfekt, noe som virkelig forbedret vårt opphold. Som en ekstra gest for ubeleiligheten vi hadde opplevd, oppgraderte hotellet oss til et rom med fantastisk havutsikt. Denne oppgraderingen gjorde virkelig en forskjell og bidro til at resten av oppholdet vårt ble veldig behagelig. Utsikten over havet var nydelig, og det gjorde morgenene våre ekstra spesielle. Et annet høydepunkt var da hotellet overrasket oss med bobler i anledning min samboers bursdag. Denne oppmerksomheten gjorde dagen ekstra spesiell og satte virkelig prikken over i-en på vårt opphold. Selv om vi startet med noen problemer, imponerte hotellets respons og service oss. Jeg vil definitivt vurdere å bo her igjen, takket være den flotte oppfølgingen og den hyggelige atmosfæren på hotellet. Takk for at dere gjorde vårt opphold minneverdig!

 
30.09.2018

av falcon2013 Kristiansand, Norge

skuffende, som en dårlig millitærleir

Området og hotellet er bra og ser flott ut. Men servicen er elendig, med ett unntak. Costas i frokostsalen. Trivelig og hjelpsom mann. Da jeg ankom, spurte jeg etter oversikt eller kart over området, etter boblebad og hvilke animasjoner da hadde. Det fantes ikke noen oversikt, Men de sa de hadde boblebad, noe som ikke var sant. På rommet var det ikke såpe eller sjampo og en slags barnesikring som ikke lot seg åpne, gjorde at det ikke var varmt vann i dusjen og springen. Så jeg måtte dusje kaldt. Men noe var feil, for etter hver dusj var badegulvet oversvømt av vann. Da jeg spurte i resepsjonen insisterte de på at det var såpe i dispenseren, selv om den var tom, så om jeg ville ha sjampo eller såpe fikk jeg kjøpe i butikken. Så da måtte jeg det. Det samme svaret fikk jeg da jeg spurte etter kaffe. Ellers fikk jeg kjøpe i baren, men det var ikke lett, for der var det nesten aldri betjening. Og de som jobbet der virket uinteressert i å hjelpe kunder. De sa det var renhold hver dag, men det var det ikke. Og da jeg sa ifra om at ting som solbriller , mobilllader og sølvring forsvant fra rommet mitt, fikk jeg beskjed om at jeg bare måtte lete bedre. Så da var det bare å gå til politiet i stedet for å melde det tapt slik som reiseforsikringen forlanger. Siste dagen kom imidlertid solbrillene til rette. De hadde vært inne i sengeteppet som renholderen hadde pakket vekk,sa de. Så da måtte jeg signere på at jeg hadde fått dem tilbake. Men så sa de i resepsjonen at de hadde funnet noe mer, og slengte en pose med aviser, to store vannflasker og diverse avfall fra rommet oppå solbrillene. De ble knuste og vridde. men de ville ikke ta noe ansvar for det. De tok heller ikke ansvar da jeg prøvde å åpne et overopphetet kaffemelkbeger i frokostsalen og en servitrise kom bakfra og rev opp en pakke slik at jeg fikk kaffemelk over skjorte og bukse. Jeg prøvde å bestille rens i resepsjonen , men dette tok 3-4 dager.Dette var uaktuelt og de tok ikke ansvar. Ordet unnskyld hørte jeg heller aldri. En dag mens jeg sto i dusjen kom det inn noen på rommet, men sprang fort ut da jeg ropte hvem det var. Jeg prøvde da å skifte rom, men fikk kontant NEI tilbake. Jeg hadde fått det jeg hadde betalt for. Grunnen til at jeg var der var at jeg var i et bryllup og brudeparet tok bryllupsnatten sin på dette hotellet. Jeg synes synd på dem. Alt i alt er dette et hotell med uhøflig og ubehagelig betjening som jeg aldri vil besøke igjen

 
12.05.2024

av Navigator17525970855 Stuttgart, Tyskland

Wohlfühloase

Bereits zum zweiten mal habe ich meinen Urlaub im Esperos Palace Hotel gebucht. Von der Ankunft bis hin zur Abreise war ich mit der Gästebetreuung mehr als zufrieden. Das Personal ist mega freundlich, hilfsbereit und top geschult. Auf Fragen wurde ohne Murren und mit Tips zu Ausflügen eingegangen. Das Essen war sehr abwechslungsreich, geschmacklich hervorragend und mit liebe jeden Tag angerichtet. Das Hotel an sich ist sehr gepflegt und hat eine ausgesprochen schöne Anlage mit Lazy River zum relaxen. Das Hotel befindet sich auch in guter Ausgangslage für Kurztrips. Meinen Dank an den erholsamen Aufenthalt gilt dem gesamten Team des Esperos Palace Hotel !!! Ich habe mich rund um wohl gefühlt !!! Meine Batterien sind nun vollständig aufgeladen. Die allerbesten Wünsche von Isabell aus Stuttgart

 
07.12.2023

av brauni74 Troisdorf, Tyskland

Toller Urlaub im Esperos Palace

Seit vielen Jahren komme ich nach Rhodos, habe mich aber in fiesem Jahr zum ersten Mal für das Esperos Palace entschieden. Ich bin morgens gegen 09.00 Uhr angekommen. Natürlich war mein Zimmer noch nicht fertig, ich durfte aber sofort zum Frühstück gehen. Das war schon ein sehr schöner Anfang da ich nur HP gebucht hatte ( die ja eigentlich erst mit dem Abendessen beginnt). Das Restaurant ist recht groß, aber nicht zu laut. Ich hatte das große Glück, zufällig bei Emilia zu landen. Emilia umsorgt die Gäste sehr aufmerksam und liebevoll. Sie hat es mir sehr leicht gemacht, mich hier wohlzufühlen. Das Essen ist abwechslungsreich und lecker. Jeden Abend gibt es ein bestimmtes Thema. Wenn ich mir hier etwas wünschen dürfte, würde ich mir mehr griechische Speisen wünschen. Grundsätzlich war ich aber mit dem Essen sehr zufrieden. Auch das gesamte Personal habe ich als sehr aufmerksam und freundlich empfunden. Egal ob das die Zimmermädchen waren (die einen tollen Job gemacht haben), der Gärtner oder die Hotelmanagerin. Ich habe mich zu jeder Zeit sehr willkommen gefühlt. Die Anlage ist sehr gepflegt und liegt direkt am Meer. Ich hatte ein Zimmer mit Meerblick gebucht. Der Aufpreis hat sich absolut gelohnt. Der Ausblick war toll. Ich ch kann das Hotel absolut empfehlen.

 
18.10.2023

av 409robertao Genova, Italia

Ottima struttura !!! Il servizo quasi perfetto !!

Unico neo La doccia nella vasca da bagno !!! Impraticabile Pulizia al top Personale gentilissimo La ristorazione più che accettabile !! La spiaggia molto ben organizzata È una sauna sempre a disposizione degli ospiti