Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 17 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beliggenheten, stranden
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


3 av 10

+
Beliggenhet
-
Støy og størrelse og matopplevelse.

Bekreftet gjest: 2023-05-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

1910 vurderinger
Utmerket
 
1020
Veldig bra
 
594
Bra
 
212
Mindre bra
 
56
Dårlig
 
28

Fem siste vurderinger

19.06.2023

av christin n

Skuffende hotell

Svært skuffende opplevelse! Jeg har aldri opplevd at bildene av hotellet er så langt i fra virkeligheten av hva du faktisk får! Hotellet er slitt, rommene er som å komme tilbake til 70’tallet. De ansatte er uhøflige og nedlatende.

 
19.05.2023

av Janroarkvaal

Hotellet og Massasje

Veldig bra opplevelse av både hotell, buffet og bade arealene. Veldig fint. Bra strand området. Jeg tok også massasje på hotellet. Det var en veldig bra og god massasje. Profesjonell massør med navn Maria. Anbefaler hotellet og spa tilbudet.

 
04.02.2018

av J976QGjennyh Bergen, Norge

Bra

Bra hotel. Ligger rett ved stranden og har 2 bassenger. Vi var der i 2 uker med all inclusive og skulle nok likt litt mer variasjon på maten. Maten var god men veldig repeterende hvis man er der 2 uker. Savnet ordentlig juice, da den på hotellet ikke var særlig god. Dessuten er det lurt å holde seg langt unna dessertene da disse ikke er gode. Resten av maten var bra. Rommene var fine men vårt rom hadde dårlig aircondition...Ville gitt 3 stjerner til selve hotellet men pga beliggenhet gir jeg 4. Det er lett å ta buss til Rhodos by og stranda er fantastisk.

 
18.06.2017

av tripadv_124 Norge

Supert opphold!

Dette hotellet var utrolig flott å være på. Vi var to par som reiste sammen, i juni før fellesferien. Stranden var nydelig, men du må opp tidlig for å reservere med håndkle og den er i tillegg litt stenete, så er lurt å gå med sandaler ned til vannet. Men alt i alt er det en sandstrand, utrolig fin. Det var også store basseng med mange solstoler, men man må reservere relativt tidlig med handduk her også (selv om det står på hotellets regler at det ikke er lov). Maten på hotellet var utrolig god, vi ble for eksempel overrasket over den stenbakte pizzaen - da pizzaene på all-inclusive-hotell ikke alltid er så gode. Det i vart fall et stort utvalg av retter. I tillegg var det fint at man kunne spise en mer uformell lunsj nede ved stranden, dersom man ikke orket bytte fra bikini og våte shortser. Bartenderne var kjempegode og lagde drink på drink uten å klage, og var generelt veldig hyggelige. Spesielt vil jeg nevne motivatoren Niko som tar folk med på volleyball, water ball og fotball - for en energisk og entusiastisk person. Han imponerte oss alle sammen med godt humør og humor, og det var kjekke sporter. Rommene var fine, og man kunne gratis låne badehandduker, og faktisk få 15 minutter massasje. Det var flott! Alt i alt et supert opphold, og jeg drar gjerne tilbake en gang. Dog utenom fellesferien for det kunne til tider bli veldig folksomt i matsalen, og vil tippe dette er verre i fellesferien. Men jeg klager ikke, flott ferie for to vennepar! Ikke fra mye moro: kunne gå til vannparken, et kjøpesenter, tog for utflukter og det var bare en liten busstur borte fra spesielt Faliraki, men også Rhodos.

 
13.01.2017

av Julie B

Bra

Jeg og samboeren min var her 2 uker i Juli 2016. Vi er kjempe fornøyde med oppholdet. Rommene var rene og oppgraderte/moderne. Det eneste negative var at sengene var svært harde. Vi hadde med billetten bestilt all Inclusive. Ved ankomsten til hotellet fikk vi tilbud om å oppgradere all Inclusiven enda litt mer. Da fikk vi tilgang til enda flere goder. Dette angret vi ikke på. Når det gjaldt solsenger, var dette noe som kunne være vanskelig å få. Man måtte stå opp med sola for å få tak i senger. En del av gjestene begynte å holde av senger kl 05:00. Så her gjaldt det å være tidelig. Opplevde noen av dagene og ikke få solsenger, da vi ikke var tidelig nok.