Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
3 av 10 Basert på 1 vurderinger
Total vurdering
 
3,0 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
3,0 / 10
Mat og drikke
 
1,0 / 10
Rom / leilighet
 
3,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


3 av 10

+
Beliggenhet
-
Støy og størrelse og matopplevelse.

Bekreftet gjest: 2023-05-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

1689 vurderinger
Utmerket
 
848
Veldig bra
 
567
Bra
 
201
Mindre bra
 
49
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

19.05.2023

av Janroarkvaal

Hotellet og Massasje

Veldig bra opplevelse av både hotell, buffet og bade arealene. Veldig fint. Bra strand området. Jeg tok også massasje på hotellet. Det var en veldig bra og god massasje. Profesjonell massør med navn Maria. Anbefaler hotellet og spa tilbudet.

 
04.02.2018

av J976QGjennyh Bergen, Norge

Bra

Bra hotel. Ligger rett ved stranden og har 2 bassenger. Vi var der i 2 uker med all inclusive og skulle nok likt litt mer variasjon på maten. Maten var god men veldig repeterende hvis man er der 2 uker. Savnet ordentlig juice, da den på hotellet ikke var særlig god. Dessuten er det lurt å holde seg langt unna dessertene da disse ikke er gode. Resten av maten var bra. Rommene var fine men vårt rom hadde dårlig aircondition...Ville gitt 3 stjerner til selve hotellet men pga beliggenhet gir jeg 4. Det er lett å ta buss til Rhodos by og stranda er fantastisk.

 
18.06.2017

av tripadv_124 Norge

Supert opphold!

Dette hotellet var utrolig flott å være på. Vi var to par som reiste sammen, i juni før fellesferien. Stranden var nydelig, men du må opp tidlig for å reservere med håndkle og den er i tillegg litt stenete, så er lurt å gå med sandaler ned til vannet. Men alt i alt er det en sandstrand, utrolig fin. Det var også store basseng med mange solstoler, men man må reservere relativt tidlig med handduk her også (selv om det står på hotellets regler at det ikke er lov). Maten på hotellet var utrolig god, vi ble for eksempel overrasket over den stenbakte pizzaen - da pizzaene på all-inclusive-hotell ikke alltid er så gode. Det i vart fall et stort utvalg av retter. I tillegg var det fint at man kunne spise en mer uformell lunsj nede ved stranden, dersom man ikke orket bytte fra bikini og våte shortser. Bartenderne var kjempegode og lagde drink på drink uten å klage, og var generelt veldig hyggelige. Spesielt vil jeg nevne motivatoren Niko som tar folk med på volleyball, water ball og fotball - for en energisk og entusiastisk person. Han imponerte oss alle sammen med godt humør og humor, og det var kjekke sporter. Rommene var fine, og man kunne gratis låne badehandduker, og faktisk få 15 minutter massasje. Det var flott! Alt i alt et supert opphold, og jeg drar gjerne tilbake en gang. Dog utenom fellesferien for det kunne til tider bli veldig folksomt i matsalen, og vil tippe dette er verre i fellesferien. Men jeg klager ikke, flott ferie for to vennepar! Ikke fra mye moro: kunne gå til vannparken, et kjøpesenter, tog for utflukter og det var bare en liten busstur borte fra spesielt Faliraki, men også Rhodos.

 
13.01.2017

av Julie B

Bra

Jeg og samboeren min var her 2 uker i Juli 2016. Vi er kjempe fornøyde med oppholdet. Rommene var rene og oppgraderte/moderne. Det eneste negative var at sengene var svært harde. Vi hadde med billetten bestilt all Inclusive. Ved ankomsten til hotellet fikk vi tilbud om å oppgradere all Inclusiven enda litt mer. Da fikk vi tilgang til enda flere goder. Dette angret vi ikke på. Når det gjaldt solsenger, var dette noe som kunne være vanskelig å få. Man måtte stå opp med sola for å få tak i senger. En del av gjestene begynte å holde av senger kl 05:00. Så her gjaldt det å være tidelig. Opplevde noen av dagene og ikke få solsenger, da vi ikke var tidelig nok.

 
09.07.2015

av ole birger l l Rysstad, Norge

Fantastisk hotell, topp service, utsøkt mat!

Eg har vore i Syden minst 20 gonger gjennom livet, 3 gonger i Hellas. Har reist rundt mykje elles i verda også, og opplevd det meste av pluss og minus når det gjeld hotell, service, mat og klima. Blue Sea Beach Resort på Rhodos er truleg det aller beste hotellet eg har vore på. Greie rom, like i strandkanten, flotte basseng, strand- og bassengbar, grei strand, bare flott. Servicenivået på hotellet er spesielt bra. Frå reingjering like opp til hotellsjefen - her er bare smil og glede, ordet NEI trur eg ikkje dei har lært seg. Då me var der i juni i år fekk me eit rom litt for høgt i hovuddelen av hotellet etter min høgdeskrekk-prega smak. Ein telefon og to minuttar tok det å få nytt rom. Slik gjekk det slag i slag, same kva det var fekk me svaret ja. Maten er eit heilt eige kapittel. Utsøkt, delikat, velsmakande og svært variert buffet. God miks av tradisjonelle og internasjonale rettar. Alt på i à la carte-nivå, dette slår alt eg tidlegare har opplevd matvegen i Syden. Pizza-avdelinga i hovudrestauranten er verdt nokre ekstra ord. Der står kokkane og kjevlar deiga, på med fyll og ost, og steiker fersk pizza i steinomn til kvart einaste måltid (unnateke frukosten då..). Smak, utsjånad og variasjon overgår i alle fall glatt alt av norske pizzarestaurantar. Eg heldt på å ete meg i hel! Eg for min del var på hotellet saman med son min på 12 år, og også han storkoste seg. Han mista eit leiketøy i løpet av veka, og me måtte dra heim utan dette. Det likte han ikkje. 6 dagar etter at me kom heim kom det ei pakke frå hotellet, dei hadde funne leiketøyet og sendte det sporenstreks heim til oss! Det er bare å ta av seg hatten for det dei får til på dette hotellet, eg anbefalar det til absolutt alle - og spesielt til familiar med born.