Mat & drikke på Parga Beach

Kaffe- og juicebar

Velkommen til Mondo Café!

Vår kaffe- og juicebar, Mondo Café, er en oase i oasen. Et sted der hele familien kan samles og unne seg det lille ekstra. Her kan du få en perfekt kaffe latte og de lager spesielt god kaffe for kresne ganer. I Mondo Café kan du også kjøpe cappuccino, espresso, ulike typer nypresset juice, yoghurt, lokale bakverk og is med tilbehør – alt av ypperste kvalitet. I likhet med barneklubben er kaffe- og juicebaren også innredet av den kjente svenske interiørarkitekten Jon Eliason.

Godt og nyttig på Parga Beach

Nå kan du endelig spise og drikke med god samvittighet i ferien! Med hjelp av mesterkokken Christoffer Magnusson Domeij, OL-medaljør i matlaging, har vi utviklet Mondo Food & Beverage – et helt eget konsept for Parga Beach. Tanken er at hele familien skal kunne spise vellaget og sunne retter, og om du er på en spesiell diett eller har en allergi skal det være lett å finne frem blant rettene på de ulike bufféene. Baren har en spesialkomponert buffé og du får også mulighet til å stifte bekjentskap med det ekte greske kjøkkenet.

All Inclusive

Hva er inkludert i All Inclusive Ultra mot tillegg?

  • Frokostbuffé i restaurant Thalassa Seaside kl. 7.00-10.30
  • À la carte-lunsj Premium greek tavern-style i restaurant Thalassa Seaside kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé i restaurant Thalassa Seaside kl. 19.00-21.30.
  • À la carte-middag i restaurant Alselea kl. 19.30-22.00. Tre besøk per opphold på mer enn 5 dager inkludert. Bordreservasjon.
  • Ubegrenset med snacks, lokale og noen internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker i Ammos Beach Bar kl. 10.30-18.00 samt 19.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive Ultra gjelder til kl. 11.00 avreisedagen.

 

 

Slik legger du til All Inclusive Ultra

  • Som et tillegg i forbindelse med at du bestiller reisen på apollo.no.
  • Ring oss på 21 01 75 40.

Restauranter og barer

Restauranter og barer på Parga Beach

Restaurant Thalassa Seaside

Hotellets restaurant Thalassa ligger nede ved stranda og byr på en fantastisk utsikt over fortet og havet. I restauranten serveres både buffé og à la carte, og du kan velge blant tradisjonelle greske retter og internasjonal mat. Noen kvelder i uka er det temakvelder og levende musikk.

À la carte-restaurant Alselea

Alselea er en fin restaurant som nylig åpnet, men som på kort har seil opp som en av Pargas beste restauranter. Her har de en førsteklasses meny med smaker fra landene rundt Middelhavet i nye og lekre tolkninger, inspirert av den greske poeten Homer og de vakre omgivelsene rundt restauranten. ”Als” betyr hav, og ”elea” betyder oliven – akkurat som Det joniske hav møter den mange hundre år gamle olivenlunden ved Alselea.  Alselea har også en gedigen vinliste.

Ammos Beach Bar

På på Valtosstranda frister Ammos Berach Bar med strandservice og serverer deg så vel kald som varm drikke og snacks helt frem til solsenga!

Mondo Café

Se beskrivelse over.