Parga Beach

apollo mondo selected

Parga Beach

 • • På Valtosstranda
 • • Flere mindre bassengområder
 • • Avkobling for hele familien

Populære Parga Beach ligger i frodige og rolige omgivelser på Valtosstranda i Parga. Her kan hele familien slappe av i den vakre hagen, spise godt i restauranten ved stranda og nyte godt av flere basseng. En herlig avslutning på feriedagen å sovne til lyden av bølgene som slår mot stranda. Dessuten er det, som på alle våre Selected-hotell, herlig morgenyoga, treningsrom og Mondo Café for de voksne samt Club Polly & Mino og svømmeskole for barna. Vil dere så ta turen inn til Pargas sjarmerende smågater og restauranter går taxibåten fra stranda nedenfor hotellet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom med halvpensjon for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Suite for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorsuite for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Grand suite for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, trygghet, rolig, vakkert overalt. Aircondition som virket
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Parga Beach er fordelt på flere bygninger som ligger omgitt av en frodig hage med vakre blomster og trær. I hagen er det tre mindre bassengområder med solsenger og parasoller. Ved ett av dem er det et oppvarmet barnebasseng.

Herlig beliggenhet ved stranda
Like nedenfor hotellet ligger Valtosstranda, der hotellet har en egen del med solsenger og parasoller mot avgift. Strandhåndklær. På stranda tilbys ulike vannsporter mot avgift, disse er ikke i hotellets regi. Båttaxi til Parga by fra hotellet (koster cirka 2 euro per person og vei). Du kan også bestille drikke til solsenga på stranda.

Middag med havutsikt
Hotellets restaurant Thalassa ligger nede ved stranda og inviterer til en fantastisk utsikt over fortet og havet. På restauranten serveres både buffé og à la carte, og du kan velge blant tradisjonelle greske retter og internasjonal mat.

Det er også en nyere middagsrestaurant som serverer moderne mat fra Middelhavslandene fra en à la carte-meny. Gjester med halvpensjon kan spise her og får da 25 euro/voksen og 12 euro/barn (2-11 år) trukket fra på regningen. Bordbestilling kreves.

Baristakaffe på Mondo Café
I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice i forskjellige smaker, lokalt bakverk og iskrem – alt av beste kvalitet!

Sport og trening
På Parga Beach er det et lite, men nytt treningsrom med noen maskiner og frivekter. Det er gratis morgenyoga fem ganger i uka og i blant tilbys gruppetimer. Aktuelt ukesprogram fås på hotellet.

I tilknytning til hotellet er det løpe- og sykkelstier. Hotellet har en skjønnhetssalong med massasje, manikyr og pedikyr mot avgift.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Swim School by Apollo.

Bærekraftig hotell
Parga Beach jobber kontinuerlig med å gjøre driften så bærekraftig som mulig. Hotellet er belønnet Best Eco Friendly Resort fra Greek Travel Awards og restauranten har sertifiseringen "Greek breakfast". Hotellet jobber med å minimere påvirkningen på miljøet ved bl. a. å benytte solpanel, kortreiste og lokalproduserte råvarer i restauranten og bytter sengetøy kun på gjesten oppfordring.

Hotellstranda er merket med det internasjonale miljømerket Blått Flagg, som gis for høy vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

Øvrig om hotellet
Døgnåpen resepsjon. Wifi inkludert i fellesområdene. Romservice kl. 11.00-23.00 mot avgift. Her er det ikke forstyrrende trafikk.

Se alle våre Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

Deluxerom
Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive Ultra.

Deluxerom med halvpensjon:
Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

 • All Inclusive Ultra.

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.00-11.00.
 • Middagen kl. 19.30-22.30.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Thalassa Seaside kl. 7.00-10.30
 • À la carte-lunsj Premium greek tavern-style i restaurant Thalassa Seaside kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Thalassa Seaside kl. 19.30-22.00.
 • À la carte-middag i restaurant Alselea kl. 19.30-22.00. To besøk per opphold inkludert. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med snacks, lokale og noen internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker i Ammos Beach Bar kl. 10.30-18.00 samt 19.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive Ultra gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 300 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.
 • Barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan synke noen grader på morgenen, om kvelden og hvis været er dårlig.

Sesongvariasjoner

Parga Beach er et Apollo Mondo Selected-hotell i perioden 5. mai 23. oktober 2023. Utenom denne perioden tilbys ingen konseptaktiviteter som Swim school by Apollo, barneklubben Club Polly & Mino eller treningstimer med skandinavisktalende instruktører.

Reis enklere med barn

 • Forhåndsbestill en trillevogn og la vognen være hjemme.
 • Forhåndsbestill barneseng for tryggere netter.

Legg til dette når du bestiller reisen eller gå inn på Min reise for å være garantert barneseng og trillevogn. 
Les mer om våre barneprodukter.

Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Treningsrom og wifi inkludert

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Parga Beach kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Løpe- og sykkelløyper

Vil du gå/jogge/løpe på Parga Beach kan du allerede nå laste ned kartene. Løpekartene er laget av Urban Tribes og sykkelkartene av det tidligere multisportslaget Peak Performance. 

For sykkel: 

Pin-ikon  Long East 1,3 mil

Pin-ikon  Long West 1,9 mil,

For løping:

Pin-ikon  Community Run 2,9 kilometer

Pin-ikon  West Coast Loop 4,5 kilometer

Pin-ikon  Parka Loop 5,5 kilometer.

Alle hoteller – Parga

Olympic Studios

Olympic Studios ligger midt i hjertet av Pargas koselige smågater og på bare noen minutter er du på Krioneri Beach og den livlige havnepromenaden der restaurantene og barene ligger på rekke og rad. Her bor du i romslige leiligheter og hotellets hyggelige eiere sørger for at alle gjestene har det bra. Olympic Studios er det perfekte valget for deg som vil bo nært både strand og sentrum i Parga.

Olympic Hotel

Olympic Hotel i Parga ønsker deg velkommen med en perfekt beliggenhet i sjarmerende Parga. Nyt av de koselige gatene eller gå ned til en av strendene. En av de beste tingene ved hotellet er kanskje takbaren der du både kan starte og avslutte dagen til den vakre utsikten over byen og havet.

Vekios

Det populære leilighetshotellet Vekios ligger utmerket til utenfor Parga. Rett foran bassengområdet ligger det herlige Valtosstranda. Vil du inn til Parga sentrum by går taxibåten flere ganger daglig eller du kan ta turen til fots over den lille høyden der borgen ligger.

Byzantion

Leilighetshotellet Byzantion ligger i rolige omgivelser bare en kort spasertur fra den vakre Valtosstranda i Parga. I hotellets frodige hage er det rom for både avkobling for de voksne og lek for de minste. For å komme inn til Parga sentrum er det kun en kort taxi- eller båttaxi tur unna.

Magda's

Det sjarmerende leilighetshotellet Magda's ligger i utkanten av Parga og her kan du tilbringe en rolig ferie. Hotellet har en fin hage og et hyggelig bassengområde. Fra bassenget har du en flott utsikt og det er ikke langt å gå til den fine Valtosstranda.

Lemon Tree

På Lemon Tree i Parga er et lite leilighetshotell med intim atmosfære hvor du straks føler deg hjemme. Hotellet har basseng, hage og en snackbar som serverer lettere måltider. Dette er et ypperlig utgangspunkt for å utforske omgivelsene på egen hånd.

Acrothea

Acrothea er et lite, familiedrevet hotell i hjertet av Parga. Her har du kort vei til det meste Parga har å by på. Ta en tur rundt i brosteinsgatene eller sving nedom stranda, du er der på noen få minutter.

Alea

Familievennlige Alea ligger på en høyde ovenfor Parga og har en herlig utsikt utover olivenlundene og Valtosstranda. Her er det et stort bassengområde som garantert blir et populært tilholdssted for hele familien.

Acropol

Acropol i Parga er et sjarmerende familiehotell som bare har blitt finere med årene. Du bor i den vakre gamle bydelen i Parga, i gangavstand til stranda og havna. Hotellet huser også ett av Pargas beste spisesteder så her er det bare å nyte ferien.

Acropol Tourist

Leilighetshotellet Acropol Tourist ligger sentralt i Parga og det er kort vei til stranda og havnepromenaden med tavernaer og shopping. Leilighetene er ikke store men pene og har det du trenger for å fikse noe enkelt i ditt eget kjøkken. På søsterhotellet Acropol ligger en av Pargas beste restauranter – Castello.

Salvator Hotel & Spa

Salvator Hotel & Spa er hotellet for deg som liker det litt mer luksuriøse! Du bor eksklusivt i frodige omgivelser i utkanten av Parga. Her er det spa med behandlinger som gjør underverker for sjelen.

Mediterraneo (Parga)

Leilighetshotellet Mediterraneo i Parga ligger blant olivenlunder i vakre, rolige omgivelser. Hotellet har et lite bassengområde og for å bade i havet anbefaler vi Krioneri Beach som ligger midt Parga.

Adams

Sjarmerende Adams i Parga ligger fint omkranset av vakre oliventrær oppe på en høyde i utkanten av Parga. De rolige omgivelsene inviterer til dager med avkobling – ta en dukkert i bassenget, slapp av med en god bok i den fine hagen eller nyt et godt måltid i hotellets restaurant. Ønsker du litt mer liv og røre så er det kun en kilometer ned til Parga sentrum.

Bella Vista (Parga)

Litt utenfor Parga, omgitt av oliventrær og med kort vei til stranda, ligger hyggelige Bella Vista. Det er ikke så veldig langt inn til Parga, men det kan være praktisk med leiebil - da kan du benytte muligheten til å se deg om på egen hånd og dra til de noen av de mange strendene som ligger innen rekkevidde.

Maistrali

Maistrali er en familieeid liten hotellperle der du ønskes velkommen av Costas og kona hans. Det der ligger i hjertet av Parga har du det meste innen gangavstand. Gå ned til bystranda Krioneri Beach og slapp av under en parasoller eller let deg frem til kveldens restaurant i en av smågatene. Bestiller du et deluxerom kan du dessuten nyte av havutsikten fra balkongen.

Bianco

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Bianco er et av våre Apollo Mondo Duo – hotell for voksne. Hit kommer med kjæresten eller din beste venn. Her har du en strålende havutsikt og en herlig beliggenhet ved stranda i vakre Parga. Du kan ta noe godt å spise i hotellets restaurant eller snackbar, som vender mot strandpromenaden og havet, og ta et bad i hotellets lille basseng.

Antonis

Velkommen til fine Antonis i Parga! Leilighetshotellet ligger midt i smørøyet – kort vei til strandpromenaden, butikken samt restaurantene og barene. I samme gate som hotellet ligger et lite bakeri som frister med nybakt brød til frokost.

Panorama (Parga)

Panorama ligger et stykke opp fra selve Parga by med en herlig utsikt over Valtosstranda. Dagene kan du tilbringe i den frodige hagen og ved bassenget eller ta turen ned til stranda. Når kvelden faller på er det ikke langt til Pargas hyggelige havnepromenade med restauranter og barer.

Villa Vaso

Villa Vaso ligger et par minutter fra den populære Valtosstranda. Her er det restauranter, barer og et yrende folkeliv. Du bor i leilighet og kan nyte livet på din egen uteplass.

Sunset Parga

Her finner du kanskje den beste hotellutsikten i hele Parga! Sunset Parga ligger høyt over byen og Det joniske havet. Du kan innta frokosten på hotellets terrasse og alle leilighetene har havutsikt og gratis wifi.

Aristidis Garden

Familiedrevne Aristidis Garden ligger i rolige omgivelser med cirka 10 minutters gange til stranda og sentrum i Parga. Her er det en deilig hage hvor du kan finne skygge når sola står på sitt høyeste. Ta del av den greske gjestfriheten og nyt av herlige dufter og inntrykk.

San Nectarios

San Nectarios er et lite hotell som ligger sentralt i Parga. Det er gangavstand til såvel bystranda Krioneri Beach og det koselige havneområdet med restauranter, barer og iskrembarer.

Valtos Ionion

Leilighetshotellet Valtos Ionion ligger i perfekt avstand både til den populære Valtosstranda og til Pargas sentrum. Deilig bassengområde med solsenger i hotellets frodige hage.

Bacoli

Bacoli er ett av våre populære Apollo Mondo Local-hotell med fin beliggenhet nær sentrum av Parga og stranda. Bacoli har et fint bassengområde med solsenger og en koselig snackbar som serverer frokost og småretter på dagtid. Fra hotellet har du kort gangavstand til den hyggelige havnepromenaden med flere barer og tavernaer.

Yiannis Kanalis

Leilighetshotellet Yiannis Kanalis ligger bare en kort spasertur fra herlige Valtosstranda. Her kan du koble av ved bassenget, gå tur i olivenlunder eller sitte på balkongen og nyt havutsikten. Til Pargas koselige smug og havnepromenaden med en rekke restauranter er det bare en kvarters spasertur.

Sappho

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sappho er et rolig boutiquehotell i Parga som inngår i porteføljen av våre populære Apollo Mondo Duo hotell – et hotell kun for voksne. Hit reiser du som ønsker en rolig og avkoblende ferie, men samtidig ha mulighet til å oppleve det yrende folkelivet i Pargas havn. Her er det et frodig bassengområde og hotellet ligger i passe gangavstand til Valtosstranda, som anses være Pargas vakreste strand.

Margarita

Vil du bo på et velholdt, lite hotell i Parga er Margarita et godt valg! Det ligger et stykke fra byens sentrum og her kan du koble av område med vakre sitron- og oliventrær. Slå deg ned ved det hyggelige bassenget eller ta turen ned til bystranda.

Dracos Hotel

Populære Dracos Hotel ligger en kvarters spasertur fra sentrum i pittoreske Parga og inviterer til en rolig ferie. Her bor du omgitt av olivenlunder og i hagen ligger bassengområdet med separat barnebasseng samt solsenger og parasoller. Hit kommer gjestene tilbake år etter år, og de setter spesielt stor pris på de romslige leilighetene, beliggenheten og den personlige servicen.

Angela Beach (Parga)

Angela Beach ligger rett ved den lille Piso Krioneri Beach i utkanten av Parga. Her møtes du en familiær atmosfære med svensktalende eiere. På terrassen kan du innta frokosten med en herlig utsikt over havet. Om kvelden kan du ta en spasertur ned til den herlige havnepromenaden i Parga.

Rezi

Aldersgrense på hotellet: 16 år Rezi er et hotell for voksne som ligger i frodige omgivelser i utkanten av Parga og har både rom og leiligheter. Her kan du slappe av ved det hyggelige bassengområdet, eller ta den lille turen ned til Piso Krioneri for et bad i det krystallklare havet. Når kvelden kommer venter havnepromenaden med alle restaurantene og barene.

Enetiko

Koselige og familiære Enetiko ligger på en høyde i utkanten av Parga og har en henførende utsikt over havet og stranda. Sentrum ligger i gångavstand fra hotellet.

Lichnos Beach

Lichnos Beach ønsker velkommen med lyse, moderne rom, et herlig bassengområde, vellaget mat i hotellets restauranter og en idyllisk beliggenhet like ved stranda et stykke sør for det sentrale Parga. Omgitt av frodige åser og med det krystallklare havet rett nedenfor hotellet blir ferien en fulltreffer.

Tropical

Tropical ligger i gangavstand fra så vel stranda som sentrum i Parga. Hotellet er et perfekt valg for deg som vil bo bra og enkelt i nærheten av Pargas brede utvalg av restauranter, barer og shopping. Leilighetene på hotellet gir deg mulighet til å ordne maten selv, men gå ikke glipp av å ta en tur til en av tavernene ved havna.

Lichnos Bay Dream Suites

Vakkert til mellom oliventrær og sitrontrær ligger leilighetshotellet Lichnos Bay Dream Suites. Fra bassenget kan du nyte utsikten over havet, og vil du bade i bølgene ligger Lichnosstranda bare en kort spasertur fra hotellet. Avslutt kvelden på restaurantterrassen nede på stranda.

Central

Central ligger perfekt til i Parga bare ett steinkast fra sentrum og bare noen minutters gange til nærmeste strand. Her finner du et koselig bassengområde og du bor i romslige dobbeltrom.

Piccolo Bianco

Hyggelige Piccolo Bianco ligger i rolige omgivelser i utkanten av Parga og her bor du i fine dobbeltrom. Det er kort avstand fra hotellet til sjarmerende Parga og stranda.

Sueno Suites

Sueno Suite er et herlig nybygd leilighetshotell med eget basseng og bra beliggenhet i gangavstand fra Valtos Beach og sentrum av populære Parga. Sueno betyr drøm og dette er nok nettopp det – en feriedrøm av et hotell.

Somnus Suites

Aldergrense på hotellet: 16 år Nybygde Somnus Suites er et lekkert hotell der hvert rom har et eget lite basseng på uteplassen. Hotellet ligger bare et steinkast fra stranda og med pittoreske Parga en drøy kilometer unna.

Villa Apostolis

Velkommen til Villa Apostolis, et lite familieeid leilighetshotell med god beliggenhet i sjarmerende Parga. Herfra har du gangavstand til så vel stranda som havnepromenaden og koselige restauranter.

Villa Marianna

Bare en kort spasertur fra Valtos beach, med sine barer og tavernaer, ligger leilighetshotellet Villa Marianna. Leilighetene er fine og omkranset av en urteduftende hage med gamle oliventrær. Inn til sentrum av Parga er det omtrent en kilometer, der venter restauranter, butikker og en deilig småbystemning.

Bianco Boutique

Bianco Boutique ligger på en høyde og har vakker utsikt over de oliventrekledde åsene nært Parga og i gangavstand til flere av de kjente sandstrendene Piso Krioneri, Parga Beach og Valtos Beach.

Sekreto

Sekreto ønsker sine gjester velkommen med moderne og pene rom og leiligheter. Hotellets hvite bygning ligger omgitt av frodige vekster og bugnende frukttrær. Her bor du nært stranda og med koselige Parga bare et par kilometer unna.

Akis studios

Akis studios ligger i et rolig område i Parga og har utsikt over olivenlundene. Her bor du nært stranda og Pargas store utvalg av restauranter, barer og fornøyelser.

Scarabeo Hotel & Suites

Scarabeo Hotel & Suites er et moderne og pent hotell som ligger i rolige og frodige omgivelser i utkanten av Parga. Her kan du slappe av i hotellets bassengområde eller ta en kort spasertur til den kjente Valtosstranda. Vil du unne deg det lille ekstra i ferien kan du velge å bestille en suite med eget basseng.

Salvator Villas

Nyt et opphold på Salvator Villas, et eksklusivt hotell i frodige omgivelser i utkanten av Parga. Her bor du i lyse treromsvillaer med eget basseng – perfekt for bare å være til og hvile ut.

Ionion Beach

Like ovenfor Valtosstranda ligger Ionion Beach med havutsikt fra nesten alle balkongene. Hotellet frister med avkobling i bassengområdet eller på den fine stranda nedenfor. Du bor med kort vei til sentrum i populære Parga, hvor det er et stort utvalg av koselige tavernaer, barer og shopping.

Villa Horizon Blue

Villa Horizon Blue er det perfekte bostedet for den store familien, for vennegjengen på turné eller kanskje for noen par som vil dele en herlig ville med stor privat hage og eget basseng. Fra evighetsbassenget er det en vakker utsikt over Det joniske hav og kveldene kan fylles med prat, latter og sosial omgang mens maten tilberedes på grillen.