Parga Beach

apollo mondo selected

Parga Beach

 • • På Valtosstranda
 • • Flere mindre bassengområder
 • • Avkobling for hele familien
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Populære Parga Beach ligger i frodige og rolige omgivelser på Valtosstranda i Parga. Her kan hele familien slappe av i den vakre hagen, spise godt i restauranten ved stranda og nyte godt av flere basseng. En herlig avslutning på feriedagen å sovne til lyden av bølgene som slår mot stranda. Dessuten er det, som på alle våre Selected-hotell, herlig morgenyoga, treningsrom og Mondo Café for de voksne samt Club Polly & Mino og svømmeskole for barna. Vil dere så ta turen inn til Pargas sjarmerende smågater og restauranter går taxibåten fra stranda nedenfor hotellet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom med halvpensjon for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nærheten til stranda, frokosten. Veldig god seng, godt med håndklær.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Basseng og herlig beliggenhet ved stranda
Parga Beach er fordelt på flere bygninger som ligger omgitt av en frodig hage med vakre blomster og trær. I hagen er det tre mindre bassengområder med gratis solsenger og parasoller. Ved ett av dem er det et oppvarmet barnebasseng.

Like nedenfor hotellet ligger Valtosstranda, der hotellet har en egen del med solsenger og parasoller mot avgift. Gratis strandhåndklær. På stranda tilbys ulike vannsporter mot avgift, disse er ikke i hotellets regi. Båttaxi til Parga by fra hotellet (koster cirka 2 euro per person og vei).

Middag med havutsikt
Det serveres à la carte-lunsj i tavernaen Thalassa og det er en nyåpnet à la carte-restaurant med mat fra Middelhavslandene, som kun serverer middag. Gjester med halvpensjon kan spise her og få 25 euro/voksen og 12 euro/barn (2-11 år) trukket fra på regningen. Bordbestilling kreves. Du kan også bestille drikke til solsenga på stranda.

Baristakaffe på Mondo Café
I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice i forskjellige smaker, lokalt bakverk og iskrem – alt av god kvalitet!

Sport og trening
På Parga Beach er det et lite, men nytt treningsrom med noen maskiner og frivekter. Det er gratis morgenyoga fem ganger i uka og i blant tilbys gruppetimer. Aktuelt ukesprogram fås på hotellet.

I tilknytning til hotellet er det løpe- og sykkelstier. Hotellet har en skjønnhetssalong med massasje, manikyr og pedikyr mot avgift.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Swim School by Apollo.

Øvrig om hotellet
Døgnåpen resepsjon. Gratis wifi i fellesområdene. Romservice kl. 11.00-23.00 mot avgift. Her er det ikke forstyrrende trafikk.

Se alle våre Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

Deluxerom:

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg.

Deluxerom, halvpensjon:

 • Halvpensjon inkludert.

Verdt å vite

 • Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 300 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.
 • Barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan synke noen grader på morgenen, om kvelden og hvis været er dårlig.

Miljøarbeid på hotellet
Parga Beach jobber kontinuerlig med å gjøre driften så bærekraftig som mulig. Hotellet er belønnet Best Eco Friendly Resort fra Greek Travel Awards og restauranten har sertifiseringen "Greek breakfast". Hotellet jobber med å minimere påvirkningen på miljøet ved bl. a. å benytte solpanel, kortreiste og lokalproduserte råvarer i restauranten og bytter sengetøy kun på gjesten oppfordring.

Hotellstranda er merket med EUs Blått Flagg, miljømerket for høy vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

Sesongvariasjoner

 • Sommeren 2021 serveres også à la carte-lunsj i Thalassa, som da gjøres om til en gresk taverna.
 • Det åpner en ny middagsrestaurant som serverer moderne mat fra Middelhavslandene fra en à la carte-meny. Gjester med halvpensjon kan spise her og får da 25 euro/voksen og 12 euro/barn (2-11 år) trukket fra på regningen. Bordbestilling kreves.
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og wifi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Parga Beach kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Løpe- og sykkelløyper

Vil du gå/jogge/løpe på Parga Beach kan du allerede nå laste ned kartene. Løpekartene er laget av Urban Tribes og sykkelkartene av det tidligere multisportslaget Peak Performance. 

For sykkel: 

Pin-ikon  Long East 1,3 mil

Pin-ikon  Long West 1,9 mil,

For løping:

Pin-ikon  Community Run 2,9 kilometer

Pin-ikon  West Coast Loop 4,5 kilometer

Pin-ikon  Parka Loop 5,5 kilometer.

Alle hoteller – Parga

Olympic Studios

På Olympic Studios bor du i romslige leiligheter midt i den greske sjarmen med Pargas hyggelige små smug. Det er bare en liten spasertur til Krioneri Beach og Pargas livlige havnepromenade der restaurantene og barene ligger på rekke og rad.

Olympic Hotel

Olympic Hotel i Parga ønsker deg velkommen med en perfekt beliggenhet i sjarmerende Parga. Nyt av de koselige gatene eller gå ned til en av strendene. En av de beste tingene ved hotellet er kanskje takbaren der du både kan starte og avslutte dagen til den vakre utsikten over byen og havet.

Vekios

Det populære leilighetshotellet Vekios ligger utmerket til utenfor Parga. Rett foran bassengområdet ligger det herlige Valtosstranda. Vil du inn til Parga sentrum by går taxibåten flere ganger daglig eller du kan ta turen til fots over den lille høyden der borgen ligger.

Byzantion

Leilighetshotellet Byzantion ligger i rolige omgivelser bare en kort spasertur fra den vakre Valtosstranda i Parga. I hotellets frodige hage er det rom for både avkobling for de voksne og lek for de minste. For å komme inn til Parga sentrum er det kun en kort taxi- eller båttaxi tur unna.

Magda's

Det sjarmerende leilighetshotellet Magda's ligger i utkanten av Parga og her kan du tilbringe en rolig ferie. Hotellet har en fin hage og et hyggelig bassengområde. Fra bassenget har du en flott utsikt og det er ikke langt å gå til den fine Valtosstranda.

Lemon Tree

På Lemon Tree i Parga er et lite leilighetshotell med intim atmosfære hvor du straks føler deg hjemme. Hotellet har basseng, hage og en snackbar som serverer lettere måltider. Dette er et ypperlig utgangspunkt for å utforske omgivelsene på egen hånd.

Acrothea

Acrothea er et lite, familiedrevet hotell som ligger i hjertet av Parga. Her har du kort vei til det meste Parga har å by på. Ta en tur rundt i brosteinsgatene eller sving nedom stranda, du er der på noen få minutter.

Alea

Familievennlige Alea ligger på en høyde ovenfor Parga og har en herlig utsikt utover olivenlundene og Valtosstranda. Her er det et stort bassengområde som garantert blir et populært tilholdssted for hele familien.

Acropol

Acropol i Parga er et sjarmerende familiehotell som bare har blitt finere med årene. Du bor i den vakre gamle bydelen i Parga, i gangavstand til stranda og havna. Hotellet huser også ett av Pargas beste spisesteder så her er det bare å nyte ferien.

Acropol Tourist

Leilighetshotellet Acropol Tourist ligger sentralt i Parga og det er kort vei til stranda og havnepromenaden med tavernaer og shopping. Leilighetene er ikke store men pene og har det du trenger for å fikse noe enkelt i ditt eget kjøkken. På søsterhotellet Acropol ligger en av Pargas beste restauranter – Castello.

Salvator Hotel Villas & Spa

Salvator Hotel Villas & Spa er hotellet for deg som liker det litt mer luksuriøse! Du bor eksklusivt i frodige omgivelser i utkanten av Parga, og vil du toppe luksusfølelsen, så bestiller du villa med eget basseng.

Mediterraneo (Parga)

Leilighetshotellet Mediterraneo i Parga ligger blant olivenlunder i vakre, rolige omgivelser. Hotellet har et lite bassengområde og for å bade i havet anbefaler vi Krioneri Beach som ligger midt Parga.

Adams

Sjarmerende Adams i Parga ligger fint omkranset av vakre oliventrær oppe på en høyde i utkanten av Parga. De rolige omgivelsene inviterer til dager med avkobling – ta en dukkert i bassenget, slapp av med en god bok i den fine hagen eller nyt et godt måltid i hotellets restaurant. Ønsker du litt mer liv og røre så er det kun en kilometer ned til Parga sentrum.

Bella Vista (Parga)

Litt utenfor Parga, omgitt av oliventrær og med kort vei til stranda, ligger hyggelige Bella Vista. Det er ikke så veldig langt inn til Parga, men det kan være praktisk med leiebil - da kan du benytte muligheten til å se deg om på egen hånd og dra til de noen av de mange strendene som ligger innen rekkevidde.

Maistrali

Maistrali er en familieeid liten hotellperle der du ønskes velkommen av Costas og kona hans. Det der ligger i hjertet av Parga har du det meste innen gangavstand. Gå ned til bystranda Krioneri Beach og slapp av under en parasoller eller let deg frem til kveldens restaurant i en av smågatene. Bestiller du et deluxerom kan du dessuten nyte av havutsikten fra balkongen.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Aldersgrense på hotellet: 12år Velkommen til Villa Rossa Area Boutique Beach Resort! Ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell, som ligger ved stranda i sjarmerende Parga. Med varsom hånd har eierne gjenskapt den opprinnelige stilen av dette historiske landemerket. Den unike beliggenheten gir deg tilgang til stranda rett nedenfor hotellet og kort vei inn til Pargas pittoreske havnepromenade og folkeliv.

Paradise (Parga)

Enkelte ting blir bare bedre med årene, sånn er det også med lille Paradise som er ett av Pargas eldste hotell. Det har både karakter, lange tradisjoner og fin beliggenhet i gamlebyen. Du kan tilbringe dagen ved bassenget eller ta en tur i gamlebyens koselige gater.

Bianco

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Bianco er et hotell for voksne hvor du kommer med kjæresten eller din beste venn. Her har du en strålende havutsikt og en herlig beliggenhet ved stranden i vakre Parga. Du kan ta noe godt å spise i hotellets restaurant eller snackbar, som vender mot strandpromenaden og havet, og ta et bad i hotellets lille basseng.

Antonis

Velkommen til fine Antonis i Parga! Leilighetshotellet ligger midt i smørøyet – kort vei til strandpromenaden, butikken samt restaurantene og barene. I samme gate som hotellet ligger et lite bakeri som frister med nybakt brød til frokost.

Panorama (Parga)

Panorama ligger et stykke opp fra selve Parga by med en herlig utsikt over Valtosstranda. Dagene kan du tilbringe i den frodige hagen og ved bassenget eller ta turen ned til stranda. Når kvelden faller på er det ikke langt til Pargas hyggelige havnepromenade med restauranter og barer.

Villa Vaso

Villa Vaso ligger et par minutter fra den populære Valtosstranda. Her er det restauranter, barer og et yrende folkeliv. Du bor i leilighet og kan nyte livet på din egen uteplass.

Sunset Parga

Her finner du kanskje den beste hotellutsikten i hele Parga! Sunset Parga ligger høyt over byen og Det joniske havet. Du kan innta frokosten på hotellets terrasse og alle leilighetene har havutsikt og gratis wifi.

Aristidis Garden

Familiedrevne Aristidis Garden ligger i rolige omgivelser med cirka 10 minutters gange til stranda og sentrum i Parga. Her er det en deilig hage hvor du kan finne skygge når sola står på sitt høyeste. Ta del av den greske gjestfriheten og nyt av herlige dufter og inntrykk.

Racconto Boutique and Design Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år Racconto er et pent lite hotell som ligger i en vakker hage med oliventrær. Med bare elleve rom er dette en fredelig oase. Det er et reservert område ved bassenget hvor det skal være ro. Om kvelden er det ikke lange veien å gå inn til havna i Parga.

San Nectarios

San Nectarios er et lite hotell som ligger sentralt i Parga. Det er gangavstand til såvel bystranda Krioneri Beach og det koselige havneområdet med restauranter, barer og iskrembarer.

Valtos Ionion

Leilighetshotellet Valtos Ionion ligger i perfekt avstand både til den populære Valtosstranda og til Pargas sentrum. Deilig bassengområde med solsenger i hotellets frodige hage.

Bacoli

Bacoli er ett av våre populære Apollo Mondo Local-hotell med fin beliggenhet nær sentrum av Parga og stranda. Bacoli har et fint bassengområde med solsenger og en koselig snackbar som serverer frokost og småretter på dagtid. Fra hotellet har du kort gangavstand til den hyggelige havnepromenaden med flere barer og tavernaer.

Yiannis Kanalis

Leilighetshotellet Yiannis Kanalis ligger bare en kort spasertur fra herlige Valtosstranda. Her kan du koble av ved bassenget, gå tur i olivenlunder eller sitte på balkongen og nyt havutsikten. Til Pargas koselige smug og havnepromenaden med en rekke restauranter er det bare en kvarters spasertur.

Sappho

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sappho er et rolig boutiquehotell i Parga som inngår i porteføljen av våre populære Apollo Mondo Duo hotell – et hotell kun for voksne. Hit reiser du som ønsker en rolig og avkoblende ferie, men samtidig ha mulighet til å oppleve det yrende folkelivet i Pargas havn. Her er det et frodig bassengområde og hotellet ligger i passe gangavstand til Valtosstranda, som anses være Pargas vakreste strand.

Margarita

Vil du bo på et velholdt, lite hotell i Parga er Margarita et godt valg! Det ligger et stykke fra byens sentrum og her kan du koble av område med vakre sitron- og oliventrær. Slå deg ned ved det hyggelige bassenget eller ta turen ned til bystranda.

Panthea

Aldersgrense på hotellet: 16 år Panthea ligger høyt oppe i åssiden av det amfiteateret som rammer inn Parga by, omgitt av olivenlunder og med en fin utsikt over byen og havet. Slapp av ved det lille bassenget eller gå ned til havna og stranda i Parga by, der de små butikkene og hyggelige tavernaene ligger .

Dracos Hotel

Populære Dracos Hotel ligger en kvarters spasertur fra sentrum i pittoreske Parga og inviterer til en rolig ferie. Her bor du omgitt av olivenlunder og i hagen ligger bassengområdet med separat barnebasseng. Hit kommer gjestene tilbake år etter år, og de setter spesielt stor pris på de romslige leilighetene, beliggenheten og den personlige servicen.

Angela Beach (Parga)

Angela Beach ligger rett ved den lille Piso Krioneri Beach i utkanten av Parga. Her møtes du en familiær atmosfære med svensktalende eiere. På terrassen kan du innta frokosten med en herlig utsikt over havet. Om kvelden kan du ta en spasertur ned til den herlige havnepromenaden i Parga.

Rezi

Aldersgrense på hotellet: 16 år Rezi er et hotell for voksne som ligger i frodige omgivelser i utkanten av Parga og har både rom og leiligheter. Her kan du slappe av ved det hyggelige bassengområdet, eller ta den lille turen ned til Piso Krioneri for et bad i det krystallklare havet. Når kvelden kommer venter havnepromenaden med alle restaurantene og barene.

Enetiko

Enetiko er et koselig hotell med en familiær atmosfære som ligger på en høyde i utkanten av Parga. Utsikten fra hotellet og bassengområdet er henførende og så vel stranda som sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.

Lichnos Beach Hotel & Suites

Lichnos Beach Hotel & Suites ønsker velkommen med lyse, moderne rom, et herlig bassengområde, vellaget mat i hotellets restauranter og en idyllisk beliggenhet like ved stranda et stykke sør for det sentrale Parga. Omgitt av frodige åser og med det krystallklare havet rett nedenfor hotellet blir ferien en fulltreffer.

Tropical

Tropical ligger i passe gåavstand fra så vel stranda som sentrum i Parga. Hotellet er et perfekt valg for deg som vil bo bra og enkelt i nærheten av Pargas brede utvalg av restauranter, barer og shopping. Leilighetene på hotellet gir deg mulighet til å ordne maten selv, men gå ikke glipp av å ta en tur til en av tavernene ved havna.

Lichnos Bay Dream Suites

Vakkert til mellom oliventrær og sitrontrær ligger leilighetshotellet Lichnos Bay Dream Suites. Fra bassenget kan du nyte utsikten over havet, og vil du bade i bølgene ligger Lichnosstranda bare en kort spasertur fra hotellet. Avslutt kvelden på restaurantterrassen nede på stranda.