Parga Beach

apollo mondo selected

Parga Beach

 • • På Valtosstranda
 • • Flere mindre bassengområder
 • • Avkobling for hele familien
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Populære Parga Beach ligger i frodige og rolige omgivelser på Valtosstranda i Parga. Her kan hele familien slappe av i den vakre hagen, spise godt i restauranten ved stranda og nyte godt av flere basseng. En herlig avslutning på feriedagen å sovne til lyden av bølgene som slår mot stranda. Dessuten er det, som på alle våre Selected-hotell, herlig morgenyoga, treningsrom og Mondo Café for de voksne samt Club Polly & Mino og svømmeskole for barna. Vil dere så ta turen inn til Pargas sjarmerende smågater og restauranter går taxibåten fra stranda nedenfor hotellet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom med halvpensjon for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nærheten til stranda, frokosten. Veldig god seng, godt med håndklær.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Basseng og herlig beliggenhet ved stranda
Parga Beach er fordelt på flere bygninger som ligger omgitt av en frodig hage med vakre blomster og trær. I hagen er det tre mindre bassengområder med gratis solsenger og parasoller. Ved ett av dem er det et oppvarmet barnebasseng.

Like nedenfor hotellet ligger Valtosstranda, der hotellet har en egen del med solsenger og parasoller mot avgift. Gratis strandhåndklær. På stranda tilbys ulike vannsporter mot avgift, disse er ikke i hotellets regi. Båttaxi til Parga by fra hotellet (koster cirka 2 euro per person og vei).

Middag med havutsikt
Det serveres à la carte-lunsj i tavernaen Thalassa og det er en nyåpnet à la carte-restaurant med mat fra Middelhavslandene, som kun serverer middag. Gjester med halvpensjon kan spise her og få 25 euro/voksen og 12 euro/barn (2-11 år) trukket fra på regningen. Bordbestilling kreves. Du kan også bestille drikke til solsenga på stranda.

Baristakaffe på Mondo Café
I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice i forskjellige smaker, lokalt bakverk og iskrem – alt av god kvalitet!

Sport og trening
På Parga Beach er det et lite, men nytt treningsrom med noen maskiner og frivekter. Det er gratis morgenyoga fem ganger i uka og i blant tilbys gruppetimer. Aktuelt ukesprogram fås på hotellet.

I tilknytning til hotellet er det løpe- og sykkelstier. Hotellet har en skjønnhetssalong med massasje, manikyr og pedikyr mot avgift.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Swim School by Apollo.

Øvrig om hotellet
Døgnåpen resepsjon. Gratis wifi i fellesområdene. Romservice kl. 11.00-23.00 mot avgift. Her er det ikke forstyrrende trafikk.

Se alle våre Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

Deluxerom:

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg.

Deluxerom, halvpensjon:

 • Halvpensjon inkludert.

Verdt å vite

 • Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 300 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.
 • Barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan synke noen grader på morgenen, om kvelden og hvis været er dårlig.

Miljøarbeid på hotellet
Parga Beach jobber kontinuerlig med å gjøre driften så bærekraftig som mulig. Hotellet er belønnet Best Eco Friendly Resort fra Greek Travel Awards og restauranten har sertifiseringen "Greek breakfast". Hotellet jobber med å minimere påvirkningen på miljøet ved bl. a. å benytte solpanel, kortreiste og lokalproduserte råvarer i restauranten og bytter sengetøy kun på gjesten oppfordring.

Hotellstranda er merket med EUs Blått Flagg, miljømerket for høy vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

Sesongvariasjoner

 • Sommeren 2021 serveres også à la carte-lunsj i Thalassa, som da gjøres om til en gresk taverna.
 • Det åpner en ny middagsrestaurant som serverer moderne mat fra Middelhavslandene fra en à la carte-meny. Gjester med halvpensjon kan spise her og får da 25 euro/voksen og 12 euro/barn (2-11 år) trukket fra på regningen. Bordbestilling kreves.
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og wifi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Parga Beach kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Løpe- og sykkelløyper

Vil du gå/jogge/løpe på Parga Beach kan du allerede nå laste ned kartene. Løpekartene er laget av Urban Tribes og sykkelkartene av det tidligere multisportslaget Peak Performance. 

For sykkel: 

Pin-ikon  Long East 1,3 mil

Pin-ikon  Long West 1,9 mil,

For løping:

Pin-ikon  Community Run 2,9 kilometer

Pin-ikon  West Coast Loop 4,5 kilometer

Pin-ikon  Parka Loop 5,5 kilometer.