Parga Beach

apollo mondo selected

Parga Beach

 • • På Valtosstranden
 • • Flere mindre bassengområder

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Sjarmerende Parga Beach er et Apollo Selected-hotell som ligger i en olivenlund ved stranden. Her finner du kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, barnebasseng, svømmeskole, treningsrom og gratis morgenyoga.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom med halvpensjon for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nær stranden. Bra terrasse.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotel Parga Beach er fordelt på flere bygninger som ligger omgitt av en frodig hage full av vakre blomster og trær. Som på alle Selected-hotell, er det gratis WiFi i fellesområdene.

Basseng og perfekt beliggenhet ved stranden
Hotellet har tre mindre bassengområder med gratis solsenger og parasoller. Ved ett av dem er det et barnebasseng. Gratis badehåndklær.

Hotellet har sin egen del på Valtosstranden, som har fått EUs blå flagg for rent vann. Solsenger og parasoller til leie. Vannsport ved stranden mot avgift (ikke i hotellets regi). Båttaxi til Parga by fra hotellet (ca. 2 euro pr. person pr. vei), eller drosje ca. 5 euro.

Middag med havutsikt
På stranden, hvor du har utsikt til den venetianske borgen som ligger mellom Valtos og Parga, ligger baren og hotellrestauranten, som har både buffé- og à la carte-servering av tradisjonell gresk mat og et utvalg internasjonale retter.

Baristakaffe og familiekos
På Mondo Café kan du kjøpe ekte gresk kaffe, cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice i forskjellige smaker, lokalt bakverk og is – alt av god kvalitet! Kaféen er perfekt for en deilig stund med litt familiekos i rolige omgivelser.

Sport og trening
På Parga Beach er det et lite, men nytt treningsrom. Det er gratis morgenyoga fem ganger i uken og i blant tilbys gruppetimer. Aktuelt ukesprogram fås på hotellet.

I tilknytning til hotellet er det løpe- og sykkelstier. Gåstaver kan lånes i resepsjonen (mot depositum). Hotellet har en skjønnhetssalong med massasje, manikyr og pedikyr mot avgift.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole.

Bestill vår barnepakke
For å gjøre det litt lettere for deg som reiser med mindre barn tilbyr vi barnepakker på Parga Beach. Barnepakken inneholder trillevogn, barnestol og sprinkel-/reiseseng. Barnepakken bestiller du samtidig med reisen eller i etterkant ved å logge inn på Min reise. Ønsker du bare deler av barnepakken er det også mulig. 

Les mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

 • Frokostbuffé eller halvpensjon inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

 • Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 300 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.
 • Barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan synke noen grader på morgenen, om kvelden og hvis været er dårlig.

Miljøarbeid på hotellet
Parga Beach jobber kontinuerlig med å gjøre driften så bærekraftig som mulig. Hotellet er belønnet Best Eco Friendly Resort fra Greek Travel Awards og restauranten har sertifiseringen "Greek breakfast". Hotellet jobber med å minimere påvirkningen på miljøet ved bl. a. å benytte solpanel, kortreiste og lokalproduserte råvarer i restauranten og bytter sengetøy kun på gjesten oppfordring.

Hotellstranden er merket med Blått Flagg, det internasjonale miljømerket for høy vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Mythos Beach Resort kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Jogge- og sykkelløyper

Her kan du se kartene over de ulike løypene. 

For sykkel: 

Pin-ikon  Long East 1,3 mil

Pin-ikon  Long West 1,9 mil,

For løping:

Pin-ikon  Community Run 2,9 kilometer

Pin-ikon  West Coast Loop 4,5 kilometer

Pin-ikon  Parka Loop 5,5 kilometer.