Ionion Beach

Rett ovenfor Valtosstranda ligger leilighetshotellet Ionion Beach med havutsikt fra alle balkongene. Hotellet frister med avkobling i bassengområdet eller på den fine stranden nedenfor. Du bor med kort vei til sentrum i populære Parga, hvor det er et stort utvalg av koselige tavernaer, barer og shopping.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter i ny del for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra leilighetshotellet Ionion Beach har du en enestående utsikt over Valtosstranda. Mellom hotellbygningene og havet ligger hotellets bassengområde. Her er det i tillegg til bassenget, gratis solsenger og parasoller samt en pool-/snackbar som serverer drikke og småretter. På stranda som ligger tvers over gata er det solsenger og parasoller til leie.

Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjon som er åpen noen timer om formiddagen og kvelden. Hotellet består av en treetasjes bygning som ble renovert i 2011 og en nyere bygning i to etasjer fra 2018.

Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Kort vei til restauranter og matbutikker. Taxibåter mellom Valtosstranda og det sentrale Parga. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Vei må krysses for å komme til stranda.
  • Valtosstranda består av grovkornet sand og steiner.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt