Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 497 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Koronaregimr og nærhet til strand
-
For oss var det for mye folk Middagen kan bli bedre Vinen for dyr ifh til kvalitet

Bekreftet gjest: 2021-07-26


8 av 10

+
Nærhet til fantastisk strand
-
Beholde «adult only pool» for voksne. Ikke tillate at tenåringer bor alene på rom.

Bekreftet gjest: 2021-07-12


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-14


8 av 10

+
Nær stranden. Bra terrasse.
-
Saga ned litt tre. Savna vannkoker på rommet. Lite plass til kofferter. Og lite plass til klær i kleskapet.

Bekreftet gjest: 2019-10-14


10 av 10

+
Dette hotellet er en liten Edens hage som ligger rett på stranden. Blomster, oliventrær, granatepler og sitrustrær satt sammen til et aldeles nydelig hageanlegg. Men aller mest skinner de ansatte, smilet og vennligheten hos alle! Oppholdet her i oktober var som en drøm :)
-
Hvis vi skulle ønske noe mer, måtte det være å få oppvarmet et av voksenbassengene utenom sommermånedene, f.eks basenget som ligger ved stranden?. Vi var heldige med været, men det iskalde vannet i bassengene (bortsett fra barnebassenget) ble litt for kaldt.

Bekreftet gjest: 2019-10-14


10 av 10

+
Alt specielt beliggenhed ved fin strand...
-

Bekreftet gjest: 2019-10-14


8 av 10

+
Att det låg på stranden
-
Vet det var i slutten av sesongen, men det var en del småfeil på rommet, pluss mugg i taket på toalettet. Maten må jobbes mye med. Vi snakket med mange av gjestene og alle gikk ut av sin vei for og slippe å spise på hotellet. Menyen på papir ser bra ut men gjennomførelsen var langt fra bra. Forøvrig synes vi att dere som reiseselskap kan legge inn prisen for et heilt opphold. Å måtte sjekke ut kl 12:00 når bussen ikkje kommer for og hente oss før kl 19:00 bød på mye problem, Heldigvis gikk det og betale 50 euro ekstra for og beholde rommet til vi skulle reise, men det kunne gjerne vært bakt inn i prisen. Men mye potensiale her.

Bekreftet gjest: 2019-10-14


9 av 10

+
Beliggenhet, utforming, renhold.
-
Et tomannsrom må være beregnet til formålet og ikke bare sette en kingsice seng inn i et enkeltrom og kalle det superior dobbeltrom.

Bekreftet gjest: 2019-10-14


8 av 10

+
Beliggenhet
-
Bedre mat, mer variert meny og tilbud om all inklusive, flerevoksensoner på hotellområdet

Bekreftet gjest: 2019-10-07


6 av 10

+
-
frukosten kunne med enkle midler blitt forbedret. varmmaten trenger en oppgradering

Bekreftet gjest: 2019-10-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

593 vurderinger
Utmerket
 
348
Veldig bra
 
177
Bra
 
51
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

13.02.2020

Innlegg av Nybrott Sørumsand, Norge

Fantastisk sted!

Etter vår 5 reise til Parga, fremstår Parga Beach hotell fortsatt som det beste hotellet i Parga. Svært godt renhold, god aircondition og veldig flotte strandforhold. Gresk aften er flott å få med seg på hotellet, og sjarmen ved å gå til havneområdet via den flotte borgen, eller en to min båttaxitur er også helt nydelig. Vi tok båt ofte til middag og gikk tilbake til hotellet. En liten butikk hvor du kan kjøpe vann og enkle dagligvare finnes også bare 50 meter fra hotellet. Anbefales.

 
15.10.2019

Innlegg av Jedynka Bergen, Norge

Fantastisk hotel

Absolutt alt er helt top på hotellet!!! Deilig frokost med fantastisk utsikt, fin fin rom, utrolig vakkert hage og stranda (dyre solsenger og sur han som ta betaling, men det er deilig ligge på sand) super service og ansatter (spesielt herlig Lamprini, hva en Engel! 💕) Til Parga sentrum ca 20 min spektakulært fin tur (opp og ned, men ikke veldig vanskelig, helt ok med barnevogn og) Absolutt perfekte sted til å kose seg og slappe av. Jeg og 3 barna mine vi var kjempe fornøyd og vil komme gjerne tilbake.

 
23.09.2019

Innlegg av 623gth Stavanger, Norge

Koselig Gresk hotell

Jeg og samboeren min likte oss veldig godt på Parga Beach Resort. Vi fikk nyoppusset hotellrom, som var veldig fin. Ute plassen våres var i 1 etasje, så vi følte ikke vi fikk noe privatliv da det var rett ved siden av basseng. På hotellet er det hyggelige ansatte, som hilser på deg. Frokosten veldig god! Vi bestilte lunsj første dagen ( og siste ) da vi fikk hår i maten. Likte veldig godt at de hadde en egen hotell app hvor du kunne bestille drikke og mat. Ganske luksus å få "roomservice" ved stranden med kald øl. Ta taxibåt da det er koselig og de går ganske ofte. Trur ikke Parga helt har skjønt med taxi tjenesten. Har ca. 5 taxi biler og ventetiden er ganske laaang!

 
25.08.2019

Innlegg av just_qurious

Middelmådig

God 3 stjernes hotel. Ligger rett på stranden, men har 3 store problem: 1- Vanntrykket i dusjen svikter ofte sånn at man ikke får dusjet ferdig. 2- Hotellet har 4 basseng, alle kun egnet for barn. Ingen gode voksenbasseng. 3- Man må betale 10E hver dag for solseng på stranden som tilhører hotellet. I tillegg 3 mindre problem: 1- Svak frokost og middag. 2- Ingen kjøkkenutstyr på rommet i det hele tatt. 3- Ingen vennlige i betjeningen utenom Maria. Maria smiler alle dager, er veldig hyggelig og serviceinnstilt. Hun gjør en meget god jobb. Alt i alt var det en grei uke, men ingenting å returnere til med mindre de forbedrer de større problemene.

 
01.08.2019

Innlegg av charterlivet

Ok+

Hotellet er veldig koselig, man bor i en stor hage med bungalower/ småhus. Fikk aldri følelsen av at det var folksomt, selv om det var 360 gjester på hotellet den uken vi var der. 4 bassenger rundt om på området. Deluxerom var freshe, men foruten dekorering ikke mer enn ett vanlig hotellrom. Solseng og parasoll på hotellets del av stranda koster 10 E pr dag....... Maten var middelmådig. Frokosten var ikke noe å skryte av. Vi hadde halvpensjon, og middagen var heller ikke slik at jeg hadde valgt å spise middag på hotellet dersom jeg måtte betale det. På gresk aften smakte mousaka og pastiatio som TORO med ekstra salt. Betjening var stort sett hyggelig og blide, unntatt en ansatt i resepsjonen som ved 2 anledninger kjeftet og var uhøflig da vi fortalte at vaskehjelpen hadde glemt å legge igjen nye håndklær. Trimrommet var fint, til gratis benyttelse. Taxibåt eller taxi til Parga, taxibåt fra Valtosstranden 2,5 E pr pers, taxi 1-4 pers 5 E. Alt i alt et veldig koselige hotell med fantastiske omgivelser, stort sett trivelige ansatte og middelmådig mat.