Adams

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Sjarmerende Adams i Parga ligger fint omkranset av vakre oliventrær oppe på en høyde i utkanten av Parga. De rolige omgivelsene inviterer til dager med avkobling – ta en dukkert i bassenget, slapp av med en god bok i den fine hagen eller nyt et godt måltid i hotellets restaurant. Ønsker du litt mer liv og røre så er det kun en kilometer ned til Parga sentrum.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassenget og renhold
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Adams er et lite og hyggelig hotell som ligger i frodige omgivelser i Parga. Det har et meget pent bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Pool-/snackbar.

Hotellet har en restaurant med buffé og à la carte servering med tilhørende terrasse. Her er det også en velværeavdeling med badstue, jacuzzi, massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger, alt mot avgift.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet. Treningsrom.

Hotellbuss mot avgift til Parga et par ganger per dag, mot avgift. Nivåforskjeller i området. Veitrafikken kan virke forstyrrende i enkelte rom.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Parga

Olympic Studios

Olympic Studios ligger midt i hjertet av Pargas koselige smågater og på bare noen minutter er du på Krioneri Beach og den livlige havnepromenaden der restaurantene og barene ligger på rekke og rad. Her bor du i romslige leiligheter og hotellets hyggelige eiere sørger for at alle gjestene har det bra. Olympic Studios er det perfekte valget for deg som vil bo nært både strand og sentrum i Parga.

Olympic Hotel

Olympic Hotel i Parga ønsker deg velkommen med en perfekt beliggenhet i sjarmerende Parga. Nyt av de koselige gatene eller gå ned til en av strendene. En av de beste tingene ved hotellet er kanskje takbaren der du både kan starte og avslutte dagen til den vakre utsikten over byen og havet.

Vekios

Det populære leilighetshotellet Vekios ligger utmerket til utenfor Parga. Rett foran bassengområdet ligger det herlige Valtosstranda. Vil du inn til Parga sentrum by går taxibåten flere ganger daglig eller du kan ta turen til fots over den lille høyden der borgen ligger.

Byzantion

Leilighetshotellet Byzantion ligger i rolige omgivelser bare en kort spasertur fra den vakre Valtosstranda i Parga. I hotellets frodige hage er det rom for både avkobling for de voksne og lek for de minste. For å komme inn til Parga sentrum er det kun en kort taxi- eller båttaxi tur unna.

Magda's

Det sjarmerende leilighetshotellet Magda's ligger i utkanten av Parga og her kan du tilbringe en rolig ferie. Hotellet har en fin hage og et hyggelig bassengområde. Fra bassenget har du en flott utsikt og det er ikke langt å gå til den fine Valtosstranda.

Acrothea

Acrothea er et lite, familiedrevet hotell i hjertet av Parga. Her har du kort vei til det meste Parga har å by på. Ta en tur rundt i brosteinsgatene eller sving nedom stranda, du er der på noen få minutter.

Alea

Familievennlige Alea ligger på en høyde ovenfor Parga og har en herlig utsikt utover olivenlundene og Valtosstranda. Her er det et stort bassengområde som garantert blir et populært tilholdssted for hele familien.

Acropol

Acropol i Parga er et sjarmerende familiehotell som bare har blitt finere med årene. Du bor i den vakre gamle bydelen i Parga, i gangavstand til stranda og havna. Hotellet huser også ett av Pargas beste spisesteder så her er det bare å nyte ferien.

Acropol Tourist

Leilighetshotellet Acropol Tourist ligger sentralt i Parga og det er kort vei til stranda og havnepromenaden med tavernaer og shopping. Leilighetene er ikke store men pene og har det du trenger for å fikse noe enkelt i ditt eget kjøkken. På søsterhotellet Acropol ligger en av Pargas beste restauranter – Castello.

Parga Beach

Populære Parga Beach ligger i frodige og rolige omgivelser på Valtosstranda i Parga. Her kan hele familien slappe av i den vakre hagen, spise godt i restauranten ved stranda og nyte godt av flere basseng. En herlig avslutning på feriedagen å sovne til lyden av bølgene som slår mot stranda. Dessuten er det, som på alle våre Family-hotell, treningstimer med Apollos egne instruktører, treningsrom og Mondo Café for de voksne samt Club Polly & Mino og svømmeskole for barna. Vil dere så ta turen inn til Pargas sjarmerende smågater og restauranter går taxibåten fra stranda nedenfor hotellet.

Salvator Hotel & Spa

Velkommen til Salvator Hotel & Spa med utsikt over Pargas turkise vann og grønne åser. Der det ligger i utkanten av Parga er Salvator Hotel & Spa et utmerket alternativ for den som vil bo bra og søker fred og ro i ferien. Bestill et besøk i hotellets spa for en velgjørende behandling. Og ønsker du litt ekstra luksus – bestill en suite med eget basseng!

Bella Vista Parga

Litt utenfor Parga, omgitt av oliventrær og med kort vei til stranda, ligger hyggelige Bella Vista Parga. Det er ikke så veldig langt inn til Parga, men det kan være praktisk med leiebil - da kan du benytte muligheten til å se deg om på egen hånd og dra til de noen av de mange strendene som ligger innen rekkevidde.

Maistrali

Maistrali er en familieeid liten hotellperle der du ønskes velkommen av Costas og kona hans. Det der ligger i hjertet av Parga har du det meste innen gangavstand. Gå ned til bystranda Krioneri Beach og slapp av under en parasoller eller let deg frem til kveldens restaurant i en av smågatene. Fra mange av rommene kan du dessuten nyte av havutsikten fra balkongen.

Bianco

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Bianco er et av våre Apollo Mondo Duo – hotell for voksne. Hit kommer med kjæresten eller din beste venn. Her har du en strålende havutsikt og en herlig beliggenhet ved stranda i vakre Parga. Du kan ta noe godt å spise i hotellets restaurant eller snackbar, som vender mot strandpromenaden og havet, og ta et bad i hotellets basseng.

Antonis

Velkommen til fine Antonis i Parga! Leilighetshotellet ligger midt i smørøyet – kort vei til strandpromenaden, butikken samt restaurantene og barene. I samme gate som hotellet ligger et lite bakeri som frister med nybakt brød til frokost.

Panorama Parga

Panorama ligger et stykke opp fra selve Parga by med en herlig utsikt over Valtosstranda. Dagene kan du tilbringe i den frodige hagen og ved bassenget eller ta turen ned til stranda. Når kvelden faller på er det ikke langt til Pargas hyggelige havnepromenade med restauranter og barer.

Villa Vasso

Villa Vasso ligger et par minutter fra den populære Valtosstranda. Her er det restauranter, barer og et yrende folkeliv. Du bor i leilighet og kan nyte livet på din egen uteplass.

Sunset Parga

Her finner du kanskje den beste hotellutsikten i hele Parga! Sunset Parga ligger høyt over byen og Det joniske havet. Du kan innta frokosten på hotellets terrasse og alle leilighetene har havutsikt og wifi inkludert.

Aristidis Garden

Familiedrevne Aristidis Garden ligger i rolige omgivelser med cirka 10 minutters gange til stranda og sentrum i Parga. Her er det en deilig hage med basseng og hvor du kan finne skygge når sola står på sitt høyeste. Ta del av den greske gjestfriheten og nyt av herlige dufter og inntrykk.

San Nectarios

San Nectarios er et lite hotell som ligger sentralt i Parga. Det er gangavstand til såvel bystranda Krioneri Beach og det koselige havneområdet med restauranter, barer og iskrembarer.

Valtos Ionion

På Valtos Ionion bor du i lyse pene leiligheter som ligger nært både til den populære Valtosstranda og Pargas koselige sentrum. På hotellet er det dessuten en frodig hage med olivenlunder der det er lett å koble av med en bok eller en podkast. Blir det for varmt er det bare å hoppe i bassenget og kjøle seg ned!

Bacoli

Bacoli er ett av våre populære Apollo Mondo Local-hotell med fin beliggenhet nær sentrum av Parga og stranda. Bacoli har et fint bassengområde med solsenger og en koselig snackbar som serverer frokost og småretter på dagtid. Fra hotellet har du kort gangavstand til den hyggelige havnepromenaden med flere barer og tavernaer.

Yiannis Kanalis

Leilighetshotellet Yiannis Kanalis ligger bare en kort spasertur fra herlige Valtosstranda. Her kan du koble av ved bassenget, gå tur i olivenlunder eller sitte på balkongen og nyt havutsikten. Til Pargas koselige smug og havnepromenaden med en rekke restauranter er det bare en kvarters spasertur.

Sappho

Aldersgrense på hotellet: 16 år Leilighetshotellet Sappho i Parga er ett av våre populære Apollo Mondo Duo hotell – et hotell kun for voksne. Hit reiser du som ønsker en rolig og avkoblende ferie, men samtidig ha mulighet til å oppleve det yrende folkelivet i Pargas havn. Her er det et frodig bassengområde og hotellet ligger i passe gangavstand til Valtosstranda, som anses være Pargas vakreste strand.

Margarita

Vil du bo på et velholdt, lite hotell i Parga er Margarita et godt valg! Det ligger et stykke fra byens sentrum og her kan du koble av område med vakre sitron- og oliventrær. Slå deg ned ved det hyggelige bassenget eller ta turen ned til stranda.

Dracos Hotel

Populære Dracos Hotel ligger en kvarters spasertur fra sentrum i pittoreske Parga og inviterer til en rolig ferie. Her bor du omgitt av olivenlunder og i hagen ligger bassengområdet med separat barnebasseng samt solsenger og parasoller. Hit kommer gjestene tilbake år etter år, og de setter spesielt stor pris på de romslige leilighetene, beliggenheten og den personlige servicen.

Angela Beach Parga

Angela Beach Parga er en ekte perle i Parga med mange stamgjester, og når du trer ut på baksiden av hotellet forstår du hvorfor det er så populært. Stranda Piso Krioneri ligger like utenfor hotellet og bestiller du et rom med havutsikt oppleves det nesten som at du er over stranda når du sitter på balkongen og nyter utsikten.

Rezi

Aldersgrense på hotellet: 16 år Rezi er et hotell for voksne som ligger i frodige omgivelser i utkanten av Parga og har både rom og leiligheter. Her kan du slappe av ved det hyggelige bassengområdet, eller ta den lille turen ned til Piso Krioneri for et bad i det krystallklare havet. Når kvelden kommer venter havnepromenaden med alle restaurantene og barene.

Lichnos Beach

Lichnos Beach ønsker velkommen med lyse, moderne rom, et herlig bassengområde, vellaget mat i hotellets restauranter og en idyllisk beliggenhet like ved stranda et stykke sør for det sentrale Parga. Omgitt av frodige åser og med det krystallklare havet rett nedenfor hotellet blir ferien en fulltreffer.

Tropical

Leilighetshotellet Tropical ligger i gangavstand fra så vel stranda som sentrum i Parga. Hotellet er et perfekt valg for deg som vil bo bra og enkelt i nærheten av Pargas brede utvalg av restauranter, barer og shopping. Leilighetene på hotellet gir deg mulighet til å ordne maten selv, men gå ikke glipp av å ta en tur til en av tavernene ved havna.

Lichnos Bay Dream Suites

Vakkert til mellom oliventrær og sitrontrær ligger hotellet Lichnos Bay Dream Suites. Fra bassenget kan du nyte utsikten over havet, og vil du bade i bølgene ligger Lichnosstranda bare en kort spasertur fra hotellet. Avslutt kvelden på restaurantterrassen nede på stranda.

Piccolo Bianco

Hyggelige Piccolo Bianco ligger i rolige omgivelser i utkanten av Parga og her bor du i fine dobbeltrom og ettromsleiligheter. Det er en kort spasertur til søsterhotellet Bianco med basseng og restaurant som gjestene på Piccolo Bianco kan benytte. .

Sueno Suites

Sueno Suite er et herlig nybygd leilighetshotell med eget basseng og bra beliggenhet i gangavstand fra Valtos Beach og sentrum av populære Parga. Sueno betyr drøm og dette er nok nettopp det – en feriedrøm av et hotell.

Somnus Suites

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Somnus Suites er et lekkert hotell der hvert rom har et eget lite basseng på uteplassen. Hotellet ligger bare et steinkast fra stranda og med pittoreske Parga en drøy kilometer unna.

Villa Apostolis

Velkommen til Villa Apostolis, et lite familieeid leilighetshotell med god beliggenhet i sjarmerende Parga. Herfra har du gangavstand til så vel stranda som havnepromenaden og koselige restauranter.

Villa Marianna

Bare en kort spasertur fra Valtos beach, med sine barer og tavernaer, ligger leilighetshotellet Villa Marianna. Leilighetene er fine og omkranset av en urteduftende hage med gamle oliventrær. Inn til sentrum av Parga er det omtrent en kilometer, der venter restauranter, butikker og en deilig småbystemning.

Bianco Boutique

Bianco Boutique ligger på en høyde og har vakker utsikt over de vakre åsene med oliventrær like utenfor Parga. Det er gangavstand til flere av de kjente sandstrendene Piso Krioneri, Parga Beach og Valtos Beach.

Sekreto

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sekreto ønsker sine gjester velkommen med et basseng og pene rom og leiligheter. Hotellets hvite bygning ligger omgitt av frodige vekster og bugnende frukttrær. Her bor du nært stranda og med koselige Parga bare et par kilometer unna. Hotellet passer for et voksent publikum og etterstreber en rolig atmosfære.

Akis Studios

Aldersgrense på hotellet: 12 år Akis Studios ligger i et rolig område i Parga og har utsikt over olivenlundene. Her bor du nært stranda og Pargas store utvalg av restauranter, barer og fornøyelser.

Scarabeo Hotel & Suites

Populære Scarabeo Hotel & Suites er et moderne og pent hotell som ligger i rolige og frodige omgivelser i utkanten av Parga. Her kan du slappe av i hotellets bassengområde eller ta en kort spasertur til den kjente Valtosstranda. Vil du unne deg det lille ekstra i ferien kan du velge å bestille en suite med eget basseng.

Salvator Villas

Nyt et opphold på Salvator Villas, et eksklusivt hotell i frodige omgivelser i utkanten av Parga. Her bor du i lyse treromsvillaer med eget basseng – perfekt for bare å være til og hvile ut.

Ionion Beach

Like ovenfor Valtosstranda ligger Ionion Beach med havutsikt fra nesten alle balkongene. Hotellet frister med avkobling i bassengområdet eller på den fine stranda nedenfor. Du bor med kort vei til sentrum i populære Parga, hvor det er et stort utvalg av koselige tavernaer, barer og shopping.

Villa Horizon Blue

Villa Horizon Blue er det perfekte bostedet for den store familien, for vennegjengen på turné eller kanskje for noen par som vil dele en herlig ville med stor privat hage og eget basseng. Fra evighetsbassenget er det en vakker utsikt over Det joniske hav og kveldene kan fylles med prat, latter og sosial omgang mens maten tilberedes på grillen.

Elia Boutique Hotel

Elia Boutique Hotel passer for deg som vil bo i rolige omgivelser og i fine rom. Fra hotellet kan du ta turer til stranda, besøke restauranter og barer og kanskje leie en bil for å utforske Pargas omgivelser.

The Well Parga

På The Well Parga bor du sentralt i Parga med kort vei til både stranda og det yrende kivet på havnepromenaden der tavernaene ligger på rekke og rad.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Aldersgrense på hotellet: 12 år Velkommen til Villa Rossa Area Boutique Beach Resort! Ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell, som ligger ved stranda i sjarmerende Parga. Med varsom hånd har eierne gjenskapt den opprinnelige stilen av dette historiske landemerket. Den unike beliggenheten gir deg tilgang til stranda rett nedenfor hotellet og kort vei inn til Pargas pittoreske havnepromenade og restauranter.

Panthea

Aldersgrense på hotellet: 17 år Panthea ligger høyt ovenfor Parga by med fin utsikt over byen og havet. Hotellet er omgitt av olivenlunder og her kan du koble av ved det lille bassenget eller gå ned til havna og strandpromenaden i Parga by, der små butikker og de koselige tavernaene ligger vegg i vegg.

Racconto Boutique and Design Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år Racconto passer for deg som vil bo i moderne omgivelser et lite stykke fra Pargas havnepromenade. Her kan du starte dagen med en tur blant olivenlundene og så ha en rolig stund ved bassenget som ligger i hotellets vakre hage.

The Golden Lion Hotel

The Golden Lion Hotel er et fint hotell med vakker utsikt over Valtosstranda. Her bor du i pene dobbeltrom med utsikt ut over de vakre omgivelsene.

Palatino

Palatino er et enkelt hotell som preges av gresk gjestfrihet. Hotellets stolthet er den magiske utsikten. På den ene siden ligger det koselige Parga sentrum og på den andre strekker Valtosstranda seg bortover.

Belvedere Parga

Vil du bo med et en absolutt topp beliggenhet i Parga skal du velge hotell Belvedere. Hotellet er enkelt men herfra er det bare en kort spasertur til den fine og populære Valtosstranda og noen minutter å gå til sentrum med folkeliv, restauranter, barer og butikker.

Eterrano Seaside Retreat

Velkommen til Eterrano Seaside Retreat, ett av Pargas nyeste og fineste hotell med den beste beliggenhet ved Valtosstranda i Parga. Hotellet ble raskt en favoritt blant våre gjester og fra sommeren 2024 vil hotellet være et Apollo Mondo Selected-hotell. Det innebærer at hotellet får treningsrom og Mondo Café, der det serveres deilig kaffe og ferskpresset juice av ulike slag.

Elysium Living Parga

Aldersgrense på hotellet: 12 år Fra Elysium Living Pargas bassengområde har du en fantastisk utsikt over havet og du bor i fint innredede ettromsleiligheter. Bad i bassenget om dagen og mot kvelden kan du ta turen til en koselig taverna i Parga for kveldens middag.

Michaelangelo Parga

Aldersgrense på hotellet: 10 år. Michaelangelo Parga ligger i rolige omgivelser rett ovenfor Parga. På dagtid kan du koble av ved bassenget for så å ta en tur ned til Parga og nyte det store utvalget av restauranter og fornøyelser. Nå kan også velge å bo i leilighet og nyte hjemmelaget mat på balkongen og bare ta livet med ro.

Oliva Rooms

Oliva Rooms frister med et bassengområde til avslapping og enkle ettromsleiligheter der du kan fikse det meste selv. Du kan ta det med ro på hotellet, bad i bassenget og ta en enkel lunsj på balkongen. Når kvelden faller på kan du ta en lengre spasertur ned til Parga og nyter greske delikatesser. Leilighetshotellet er omringet av det greske hverdagslivet, smale gater, grønne åser med stolte sypresser og en rolig atmosfære.

Zorbas Apartments

Zorbas Apartments ligger i en del av Parga som kalles Asagia og er omkranset av fine oliventrær og fra terrassen på hotellets framside er det en beroligende og stille utsikt. Gangavstand til så vel stranda som sentrum av Parga, så miks strandliv med deilige turer langs havet.

Villa Haroula

Høyt over fine og sjarmerende Parga ligger Villa Haroula, der eierinnen Melina steller den fine hagen der du kan slå deg ned med en kopp kaffe og en bok og bare nyte av freden. Området rundt hotellet er stille og omgitt av oliventrær og hotellet ligger i passe gangavstand til strendene rundt Parga, dit du kan ta turen inn om kvelden for å se på folkelivet eller ta en middag.

Villa Garden

Villa Garden er et enkelt leilighetshotell med bekvemt i gangavstand til tavernaer i Parga. Du har også gangavstand til flere av Pargas strender, blant annet Piso Krioneri, Valtos Beach og Lichnos Beach.

Chloe Studios

Chloe Studios i Parga ønsker deg velkommen til en avslappende ferie under den greske sola. Her venter overnatting i moderne og fine leiligheter i Parga – som lokker med et rikt utvalg av restauranter og butikker, og stranda som ligger innen gangavstand.

Irini Parga

Irini Parga ligger høyt over den sjarmerende byen Parga og fra bassengområdet venter en fin utsikt. Vil du heller bade i havet, finnes det flere badebukter; den vakre Valtos-stranden og Krioneri-stranden. På kveldene er det mange som drar ned til Parga for å spise den klassiske greske salaten – og det er mange tavernaer å velge mellom.