Vekios

Vekios

  • • Rett ved Valtosstranda
  • • Lyse leiligheter
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Det populære leilighetshotellet Vekios ligger utmerket til utenfor Parga. Rett foran bassengområdet ligger det herlige Valtosstranda. Vil du inn til Parga sentrum by går taxibåten flere ganger daglig eller du kan ta turen til fots over den lille høyden der borgen ligger.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Større ettromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet,rent og pent å hyggelige betjening.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vekios er et hyggelig leilighetshotell som ligger cirka 1 kilometer fra Parga sentrum. Hotellet har et bassengområde med basseng og barnebasseng samt en poolbar. Det er ikke solsenger i bassengområdet kun bord og stoler med utsikt over stranda. Det er en á la carte-restaurant på hotellet som er åpen for allmennheten.

Gratis wifi i bassengområdet. Restauranter, barer og minimarked i nærområdet. Taxibåter til Parga sentrum flere ganger om dagen. Kuperte omgivelser og nivåforskjeller på hotellet. Gjennomgangstrafikk på hovedveien, samt støy fra baren og restauranten kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Vei må krysses for å komme til stranda.

Sesongvariasjoner

.