Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med dobbeltseng med nye madrasser. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Hårføner. Dusj og wc. Markbalkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2

Ettromsleilighet delvis under bakkeplan

Ettromsleiligheter som ligger delvis under bakkeplan med dobbeltseng med nye madrasser. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Hårføner. Dusj og wc. Markbalkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med sovehems der dobbeltsengen har nye madrasser. På inngangsplan er det et minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Ekstrasengene er en enkeltseng og en oppredbar lenestol til barn. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Hårføner. Dusj og wc. Markbalkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom med dobbeltseng der madrassene er nye. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Hårføner. Dusj og wc. Markbalkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Treromsleilighet delvis under bakkeplan

Treromsleiligheter som ligger delvis under bakkeplan og har to soverom, ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger eller køyeseng. Alle madrassene er nye. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Hårføner. Dusj og wc. Delt uteplass. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4