Mikro Fanaraki beach

Limnos' fineste strender

Limnos har mange fine strender med krystallklart vann som du kan besøke i ferien på øya. Her får du noen av våre favoritter! Nesten alle strender på Limnos tilbyr solsenger og parasoller mot at du spiser eller drikker noe i tilhørende strandbar. Og de fleste av strendene har dessuten miljømerket Blått Flagg, som blant annet garanterer god vannkvalitet, bra badesikkerhet og en riktig behandling av naturområdet.

Bestill reise til Limnos >>

Se flere reisetips til Limnos

Agios Ioannis Beach Ved Agios Ioannis Beach ligger den populære beachbaren Raratonga

Agios Ioannis Beach

Noen kilometer nord for Myrina ligger den fine sandstranda Agios Ioannis, som også er miljømerket med Blått Flagg. Her er sanden myk og vannet krystallklart. Stranda består av to deler, som du enkelt kan gå mellom hvis du vil se begge to. På den sørligste delen finner du også et naturfenomen med klipper i spesielle formasjoner, Meteora of Kaspakas. Her ligger også den populære beachbaren Raratonga Beach Bar. Kjøper du noe i beachbaren er solsengene og parasollen inkludert. Glem ikke snorkel. 

Vil du bo nært Agios Ioannis Beach skal du ta en titt på hotell Porto Plaza.

Platy Beach - Limnos Populære Platy Beach på Limnos

Platy Beach

Cirka 2 kilometer fra Myrina ligger den populære stranda Platy Beach, eller Plati Beach som den også kalles. Stranda, som er merket med miljømerket Blått Flagg, er nesten 700 meter lang, den er langgrunn og sanden er gyllen. Solsenger og parasoller kan lånes når du kjøper noe å spise og drikke i baren. 

Vil du ha en skikkelig avslappende ferie i rolige omgivelser og kunne gå til Platy Beach hver dag, anbefaler vi hotellene Aristi eller Cavo Bianco.

Evgati Beach Krystallklart vann ved Evgati Beach

Evgati Beach 

En av Limnos’ fineste og lengste strender er Evgati Beach. Vannet er krystallklart og stranda har er merket med Blått Flagg. Her ligger den populære strandbaren Karavi Beach Bar, som låner ut solsenger og parasoll mot at du spiser eller kjøper noe å drikke i baren. Og er du ute etter vannsporter er det muligheter her. Hit kommer du enklest med leiebil eller taxi. Eller du kan bli med på utflukten Limnos’ fineste strender siden Evgati Beach er en av de to strendene som besøkes på den utflukten. Vil du ha tilgang til Evgati Beach hver dag kan du bo på hotell Evgatis, bare et steinkast fra stranda. 

 

Mikro Fanaraki Bli med på en utflukt til Mikro Fanaraki

Mikro Fanaraki Beach 

Bli med på utflukten Limnos’ fineste strender og opplev vakre Mikro Fanaraki Beach i løpet av en formiddag. Foruten den fine stranda som er langgrunn og har vanvittig krystallklart vann er det også klipper som man kan hoppe i fra. På stranda er det en liten beachbar som selger oppfriskende drikke og noen få enkle lunsjretter. Solsenger og parasoller er uten kostnad hvis du bestiller noe fra baren. Det er også herlige saccosekker til låns om du heller slapper av i en slik. Tips! Ta med snorkel. Til Mikro Fanaraki Beach kommer du enklest med leiebil, eller ved å bli med på vår utflukt. 

Å bade ved Keros Beach er som å bade i et basseng

Keros Beach

Keros Beach er kanskje Limnos’ mest velkjente strand, og stranda er også en av Europas beste plasser for windsurfing og kitesurfing. Bukta er grunn og det blåser nesten alltid en meltemi-vind, hvilket gir perfekte forhold for surfing. Det turkise vannet er krystallklart og gir en opplevelse av at man bader i et basseng. 


Gomati Beach

På nordre Limnos er det ytterligere en populær strand der windsurfere samles, Gomati Beach. I nærheten av stranda bukter de mektige sanddynene seg og de må du ikke gå glipp av når du er på disse kanter. På Gomati Beach ligger strandbarer og den populære tavernaen Flomari.

Richa Nera Beach Gå ikke glipp av solnedgangen fra Richa Nera Beach

Richa Nera Beach

Richa Nera heter stranda som ligger nærmest Myrina sentrum. Stranda har flere beachbarer, populære så vel på dagtid som når sola går ned. Solnedgangen herfra er magisk. Også Richa Nera har fått utmerkelsen Blått Flagg. Bor du på hotell Ifestos har du bare 100 meter til Richa Nera-stranda. 

Stranda ved Porto Myrina - powered by Playitas

Bor du på sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas bor du på stranda og har Sports Inclusive inkludert i prisen. Perfekt for deg som vil mikse sol og bad med trening! I Sports Inclusive er lån av SUP og kajakk på stranda nedenfor hotellet inkludert. Perfekt om du vil utforske bukta til havs og være litt aktiv.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips for Limnos, finn og bestill en reise til Limnos eller abonner på nyhetsbrevet vårt.

Limnos

  • Urørt og autentisk
  • Fine strender
  • Utmerkede sport- og treningsmuligheter

Hotell på Limnos

Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas, like utenfor Myrina, er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur med kort vei til en gresk småby.

Se alle hotell på Limnos

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.