Victoria Beach

Velkommen til Victoria Beach i den rolige byen Platy på Limnos. Hotellet ligger ved sandstranda Platy Beach, bare noen minutters gange fra hovedstaden på øya, Myrina. Kos deg ved hotellets basseng eller ta den korte turen til stranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Ettromsleiligheter delvis under bakkeplan for 2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Treromsleiligheter delvis under bakkeplan for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Victoria Beach er et hotell med rolig atmosfære bygd i tradisjonell stil. Her er det basseng, en snackbar og en lekeplass som ligger i den fine hagen. Slapp av på en solseng ved bassenget eller på stranda og bestill noe godt i hotellets snackbar. Det er også en solterrasse.

Det er gratis WiFi på hele hotellet og gratis parkering. Den nærmeste stranda er Platy Beach og der ligger også hotellets snackbar, Aqua Loca. Solsengene på stranda er mot avgift, men hvis du kjøper noe i hotellets snackbar er de inkludert. Det er også kort vei til Evgatis Beach.

Flere restauranter, barer og minimarked ligger i gangavstand fra hotellet, det er omtrent 500 meter til sentrum i Platy. Victoria Beach ligger cirka 2 kilometer fra Myrina og havna. Lemnos internasjonale flyplass ligger cirka 20 kilometer fra hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Avstanden til stranda avhenger av hvor på hotellområdet du bor, fra 120 meter.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt