Victoria Beach

Velkommen til Victoria Beach i den rolige byen Platy på Limnos. Hotellet ligger ved sandstranda Platy Beach og med gangavstand til sentrum av Platy. Kos deg ved hotellets basseng eller ta den korte turen til stranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer, hvorav 1 barn/3-4 personer, hvorav 1 barn. Ettromsleiligheter delvis under bakkeplan for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Victoria Beach er et hotell med rolig atmosfære bygd i tradisjonell stil. Her er det basseng, en snackbar og en lekeplass som ligger i den fine hagen. Slapp av på en solseng ved bassenget eller på stranda og bestill noe godt i hotellets snackbar. Det er også en solterrasse.

Det er gratis wifi på hele hotellet og gratis parkering. Den nærmeste stranda er Platy Beach og der ligger også hotellets snackbar, Aqua Loca. Solsengene på stranda er mot avgift, men hvis du kjøper noe i hotellets snackbar er de inkludert. Det er også kort vei til Evgatis Beach.

Flere restauranter, barer og minimarked ligger i gangavstand fra hotellet, det er omtrent 500 meter til sentrum i Platy. Victoria Beach ligger cirka 2 kilometer fra Myrina og havna. Lemnos internasjonale flyplass ligger cirka 20 kilometer fra hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Avstanden til stranda avhenger av hvor på hotellområdet du bor, fra 120 meter.

Alle hoteller – Limnos

Porto Myrina – powered by Playitas

NYHET! Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur på urørte Limnos. Hotellet tilbyr et variert utvalg av sport og trening – start dagen med yoga, trening i det nybygde og velutstyrte treningsstudioet, få opp pulsen i WOD-boxen, eller delta på en gruppetreningstime med instruktør. Du kan også spille tennis eller padel på en av hotellet baner, legge i vei på et SUP brett eller ta en sykkeltur i de vakre omgivelsene.

Ifestos

Velkommen til Ifestos i Myrina, hovedstaden på øya Limnos. Hotellet har et lite basseng og en rolig atmosfære. Det er kort vei til både strand og restaurantene i Myrina sentrum.

Porto Plaza

Velkommen til Porto Plaza som ligger ved stranda Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en sjarmerende liten by som ligger i åssiden av fjellet St. Athanasius, med utsikt over Egeerhavet. Hvil ut på hotellets terrasse, ved bassenget eller oppdag strendene i nærområdet. Dessuten er det kort vei fra hotellet til Myrina, som er øyas hovedstad.

Aristi

På Aristi i Platy ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det rolig og fredelig og for de minste er det en lekeplass og en hage for morsom lek utendørs. Dette lille hotellet ligger bare noen minutters gange fra sandstranda og sentrum med butikker, barer og tavernaer.

Cavo Bianco

Enkelt leilighetshotell med bra beliggenhet i Platy, noen kilometer fra Myrina. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den som kanskje vil leie bil og oppleve mer av Limnos. Og i minikjøkkenet kan du lage mat og matpakken selv hver dag!

Iliovasilema

Leilighetshotellet Iliovasilema ligger høyst oppe på en ås med utsikt over Plati-bukta, de omkringliggende vakre dalene og det historiske slottet. Leilighetene er pene og velutstyrte, og mange av leilighetene har en vakker utsikt.

Costa D' Ifesto

Leilighetshotellet Costa D' Ifesto består av flere mindre bygninger i passe gangavstand fra stranda i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Bygningene huser moderne og velutstyrte leiligheter fer en komfortabel ferie, og på hotellet er det et basseng om du foretrekker det fremfor sandstranda.