Limnos View

Slapp av på det familieeide hotellet Limnos View i Kaspakas på Limnos. Hotellet ligger på en høyde med utsikt over den vakre naturen, like ved den populære sandstranda Agios Ioannis. På Limnos View kan du nyte av roen og det vakre landskapet, samtidig som du har kort vei til øyas hovedstad Myrina.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 600 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til det rolige og familieeide hotellet Limnos View, som ligger på en høyde nært den vakre stranda Agios Ioannis i Kaspakas. Fra hotellet er det nydelig utsikt over havet og fjellene.

Legger du til frokost får du servert en tradisjonell frokost av familien som eier hotellet, og produktene kommer i hovedsak fra egenproduksjon. Det er ferske egg, tradisjonelle oster, paier, fersk frukt og mange andre delikatesser.

Det er ca. 300 meter til sandstranda Agios Ioannis og inn til sentrum av Myrina er det ca. 6 kilometer. Pass også på å besøke naturfenomenet med klippeformasjonene, Meteora of Kaspakas. I området er det gode muligheter for vannsport, fotturer og sykling.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt