Anemolia

Velkommen til Anemolia på den vakre øya Limnos i Egeerhavet. Her kan du hvile ut i den koselige hagen eller på hotellets terrasse. Ta turen til den nærmeste sandstranda Agios Ioannis, gå i omkring og utforske den tradisjonelle byen Kaspakas og oppdag utvalget av butikker og tavernaer i byen Myrina.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-4 personer. Toromsleiligheter i etasje for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til Anemolia i Kaspakas på naturskjønne Limnos. Fra hotellet er det en fantastisk utsikt over hotellets hage og det glitrende havet og fjellene.

Hotellet ligger nært den populære stranda i Agios Ioannis, der det også er et stort tilbud av i kaféer, tavernaer og restauranter. Det ligger tre strender i nærområdet. Gratis WiFi og gratis parkering.

Til sandstranda Agios Ioannis er det ca. 600 meter og inn til sentrum av Myrina er det 6 kilometer. Pass også på besøke naturfenomenet med klippeformasjonene, Meteora of Kaspakas. Området byr på gode muligheter for vannsport, fotturer og sykling.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt