Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa – ett av Sitias beste hotell med et romslig bassengområde, fint spa og en herlig beliggenhet nært stranda og bare en kort spasertur fra sentrum. All Inclusive kan bestilles mot tillegg. Velkommen til en komplett ferieopplevelse for både par og familier!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom i etasje for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vennlig og god service i resepsjon, restaurant og vaskepersonalet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sitia Beach City Resort & Spa har et romslig bassengområde med fire basseng, et større som ligger ned mot havet med et basseng, et barnebasseng, poolbar og her er det aktiviteter noen timer i løpet av dagen. Det andre bassengområdet ligger på den andre siden av hotellet og har et basseng og et barnebasseng. Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert. Poolbaren åpner midt på dagen og holder åpent til sen ettermiddag. Sandstranda i Sitia ligger bare et steinkast fra hotellet og er miljømerket Blått Flagg for den gode vannkvaliteten, sikkerhet, service og miljøinformasjon. Solsengene og parasollene på stranda er inkludert for hotellets gjester.

I hotellets bufférestaurant kan man velge å sitte inne eller ute på terrassen med utsikt mot ett av bassengområdene og havet. Restauranten serverer en stor frokostbuffé med alt man kan ønske seg og det er det også en kretisk frokost. På lunsj- og middags bufféen diskes det opp med greske retter basert på lokale produkter. Hotellet har sertifiseringen Greek breakfast, som innebærer at benytter genuine, greske produkter i matlagingen og at de tilbyr tradisjonelle greske frokostretter fra hele Hellas. Pent antrekk, menn må ha langbukser til middag. Lobbybar med generøse åpningstider.

Fint spa med aldergrense 18 år med badstue, massasje og andre behandlinger mot avgift. Tennisbaner, bane for minifotball og boule. Vannpolo, aerobics og bordtennis. Biljard mot avgift. Det er sykkelutleie på hotellet. Lettere underholdning noen kvelder i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet, blant annet ved det større bassengområdet, ramper finnes. Tunnel under veien for å komme til stranda. ved sen avreise er det dusj og wc samt bagasjerom som kan benyttes. Liten kiosk på hotellet. Bussholdeplass, herfra går blant andre bussen til palmestranda Vai.

Konferansefasiliteter for opptil 150 personer.

Sitia Beach har fått utmerkelsen "Certificate of Excellence" av Trip Advisor så mange år fått utmerkelsen "Hall of fame".

Måltider

Inkludert.

  • Frokostbuffé.

Frokostservering kl. 7.00-10.30.

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg inkludert:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30.
  • Ettermiddagskaffe kl. 16.00-17.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i baren kl.10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Sitia

Flisvos

Flisvos er et enkelt, prisgunstig hotell som ligger fint til i Sitia med vakker utsikt over bukta. Herfra er det kort vei til stranda, havna, butikker barer og restauranter. Frokost serveres i hagen.

El Greco Sitia

El Greco er et populært hotell som ligger sentralt i Sitias sjarmerende gater og du har kort vei til tavernaer, kaféer og barer. Havet ligger bare en kort spasertur unna.

DeMaNi Suites

DeMaNi Suites er et unikt hotell midt i den sjarmerende byen Sitia. Her bor du i fine suiter med et eget oppvarmet innendørsbasseng eller en jacuzzi samt en badstue. Hotellets beliggenhet blir ikke bedre, her bor du i kort gangavstand til stranda og bare noen meter fra sentrum av Sitia der restauranter, kaféer og barer ligger på rekke og rad langs havna.