Flisvos

Flisvos er et enkelt, prisgunstig hotell som ligger fint til i Sitia med vakker utsikt over bukta. Herfra er det kort vei til stranda, havna, butikker barer og restauranter. Frokost serveres i hagen.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bra vannrrykk og reint. Egen parkering.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flisvos er et lite hotell i det sentrale Sitia, bare 50 meter fra stranda. Her er det frokostservering med en hyggelig uteplass, der du starter dagen med en enklere frokost.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet har parkeringsplass. Vil du se mer av Sitia og Kreta men ikke vil kjøre selv ligger det en bussholdeplass bare 150 meter bort. Vei må krysses for å komme til strand. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Sitia

Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa – ett av Sitias beste hotell med et romslig bassengområde, fint spa og en herlig beliggenhet nært stranda og bare en kort spasertur fra sentrum. All Inclusive kan bestilles mot tillegg. Velkommen til en komplett ferieopplevelse for både par og familier!

El Greco Sitia

El Greco er et populært hotell som ligger sentralt i Sitias sjarmerende gater og du har kort vei til tavernaer, kaféer og barer. Havet ligger bare en kort spasertur unna.

DeMaNi Suites

DeMaNi Suites er et unikt hotell midt i den sjarmerende byen Sitia. Her bor du i fine suiter med et eget oppvarmet innendørsbasseng eller en jacuzzi samt en badstue. Hotellets beliggenhet blir ikke bedre, her bor du i kort gangavstand til stranda og bare noen meter fra sentrum av Sitia der restauranter, kaféer og barer ligger på rekke og rad langs havna.