El Greco Sitia

El Greco er et populært hotell som ligger sentralt i Sitias sjarmerende gater og du har kort vei til tavernaer, kaféer og barer. Havet ligger bare en kort spasertur unna.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og utsikten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

El Greco er et populært, familieeid hotell i Sitia. Her er atmosfæren hjemmekoselig og eierne setter sin stolthet i at du skal trives. Rett utenfor døra møtes du av Sitias koselige gater med butikker og kaféer. Stranda ligger bare en kort spasertur unna strandpromenaden med restauranter med havutsikt. Her serveres en enkel frokostbuffé.

Wifi inkludert på hotellet og resepsjonen er bemannet fra kl. 7.30-00.00. Hotellet ligger på en høyde, med en bratt bakke ned til havna og stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokostbuffé.

Alle hotell – Sitia

Flisvos

Flisvos er et enkelt, prisgunstig hotell som ligger fint til i Sitia med vakker utsikt over bukta. Herfra er det kort vei til stranda, havna, butikker barer og restauranter. Frokost serveres i hagen.

Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa – ett av Sitias beste hotell med et romslig bassengområde, fint spa og en herlig beliggenhet nært stranda og bare en kort spasertur fra sentrum. All Inclusive kan bestilles mot tillegg. Velkommen til en komplett ferieopplevelse for både par og familier!

DeMaNi Suites

DeMaNi Suites er et unikt hotell midt i den sjarmerende byen Sitia. Her bor du i fine suiter med et eget oppvarmet innendørsbasseng eller en jacuzzi samt en badstue. Hotellets beliggenhet blir ikke bedre, her bor du i kort gangavstand til stranda og bare noen meter fra sentrum av Sitia der restauranter, kaféer og barer ligger på rekke og rad langs havna.