Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa – ett av Sitias beste hotell med et romslig bassengområde, fint spa og en herlig beliggenhet nært stranda og bare en kort spasertur fra sentrum. All Inclusive kan bestilles mot tillegg. Velkommen til en komplett ferieopplevelse for både par og familier!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vennlig og god service i resepsjon, restaurant og vaskepersonalet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sitia Beach City Resort & Spa har et romslig bassengområde med fire basseng, hvorav ett barnebasseng. Solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar som er åpen fra kl. 12.00 til 18.00 i perioden mai-september. Sandstranda med sitt klare vann bærer miljømerket Blått Flagg og ligger bare et steinkast unna. Også solsengene og parasollene på stranda er inkludert for hotellets gjester.

Velsmakende gresk mat
Bufférestaurant med terrasse som serverer kretisk frokost og greske retter på lunsj- og middagbufféene basert på lokale produkter. Hotellet har sertifiseringen Greek breakfast, som innebærer at benytter genuine, greske produkter i matlagingen og at de tilbyr tradisjonelle greske frokostretter fra hele Hellas.

Fire temakvelder i restauranten i løpet av uka. Pent antrekk til middag. Lobbybar som er åpen kl. 10.00-kl. 1.30.

Spa og aktiviteter
Fint spa med massasje og andre behandlinger mot avgift (aldersgrense 18 år). Tennisbaner, bane for minifotball og boule. Vannpolo, aerobics og bordtennis. Biljard mot avgift. Det er sykkelutleie på hotellet. Hotellets underholdning er på fransk.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering. Vei må krysse for å komme til stranda (tunnel finnes). Konferansefasiliteter for opptil 150 personer. Bussholdeplass, herfra går blant andre bussen til palmestranda Vai.

Sitia Beach har fått utmerkelsen "Certificate of Excellence" av Trip Advisor så mange år fått utmerkelsen "Hall of fame".

Måltider

Inkludert.

  • Frokostbuffé.

Frokostservering kl. 7.00-10.30.

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg inkludert:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30.
  • Ettermiddagskaffe kl. 16.00-17.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i baren kl.10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Sitia

Flisvos

Flisvos er et enkelt, prisgunstig hotell som ligger fint til i Sitia med vakker utsikt over bukta. Herfra er det kort vei til stranda, havna, butikker barer og restauranter. Frokost serveres i hagen.

Itanos

Itanos ligger i hjertet av Sitia med kaféer, tavernaer og butikker rett rundt hjørnet. På takterrassen er det både basseng og bar, hvor du har en herlig utsikt over havet, byen og havna.

El Greco Sitia

El Greco er et populært hotell som ligger sentralt i Sitias sjarmerende gater og du har kort vei til tavernaer, kaféer og barer. Havet ligger bare en kort spasertur unna.