Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 22 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


3 av 10

+
ok service rengjøring hver dag
-
kunne spart oss for balkong med havutsikt pga stor støy fra hoved vei og fuglereir på verandaen som skapte mye støy og søl

Bekreftet gjest: 2022-06-24


9 av 10

+
Super bistand ifbm mindre skade som krevde legetilsyn
-

Bekreftet gjest: 2022-06-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

1095 vurderinger
Utmerket
 
512
Veldig bra
 
432
Bra
 
105
Mindre bra
 
34
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

13.08.2019

av Haavar83 Straume, Norge

Greit besøk, men ikke 5 stjerner

Hatt et ok opphold her, med alt man trenger for å slappe av på ferie. Vi oppgraderte til all inclusive etter 3 dager med mislykkede forsøk på lokale retter på restaurantene i nærheten, men det ble en noe skuffende opplevelse for 45 EUR pr. dag, å spise «smakløs» mat i buffeten, og alltid måtte leite etter bestikk selv. Ansatte er vennlige, og ingenting å arrestere, men helhetsinntrykket tilsvarer ikke til forventningene i forhold til 5 stjerner! Bar er åpent lenge, men all inclusive «stenger» klokken 22:00, noe som ikke gir helt mening, og om man vil ha en bedre drink, så må man også betale for dette. Spisetider på lunsj er fra 12:30-14:30, og det er ikke mulig å spise noe utenom tidene, så om man vil ha opplevelsen av å ha All Inclusive, så har jeg vert med på langt bedre enn dette. Servering til barn er 1 enkelt måltid, som fiskepinner eller pasta, og dessert osv. falt ikke i smak hos noen av oss. Påfylling i dispenser til brus osv. blir gjort sporadisk og for sjeldent, så utvannet Pepsi, eller smakløs kakao må man belage seg på. Fin plass med kort vei til strand, så om man først skal til Sitia så er det gjerne en av de bedre plassene, men 5 stjerner fortjener de overhode ikke. Terningkast «svak 4»

 
13.08.2019

av Kolibrien Bergen, Norge

Flott hotell!

Overraskende bra hotell. Stort og reint rom. Gode senger, til og med skikkelig dyne tilgjengelig. Nydelig mat. Gode solsenger med myk madrass. Hotellet stiller med håndklær til strand/basseng. Hyggelig personale! 5 minutters gåtur til "sentrum" som var forholdsvis kjedelig. En lang rekke med restauranter som alle serverte akkurat den samme maten. Få butikker.

 
21.07.2019

av Janander123 Kristiansand, Norge

Flott hotell med sentral beliggenhet.

Fint hotell med sentral beliggenhet. Kort vei til sentrum med mange restauranter. Hotellet har mange fine uteområder og flere basseng. Strand like ved med gangvei fra hotell. Hotell tilbyr gratis håndkle som kan brukes ved basseng og strand. Kan byttes 3 ganger i uken. Vi hadde rom med utsikt mot sjøen. Fint rom med rengjøring hver dag. Egen A/C på rommet som styres med fjernkontroll. Veldig kjekt med knapp på parasoll på stranden for bestilling av mat og drikke. Gratis solsenger. Frokost var bra med stort utvalg. Busstur fra flyplass tok 15 min. Hyggelig betjening. De stod på fra morgen til kveld. Et veldig kjekt opphold. Sitia er stille og rolig. Anbefales!

 
03.07.2019

av 942ketilj Fence, Storbritannia

Dra til sitia

Veldig fin beliggenhet med en flott by! Servicen var veldig bra. Gode solstoler med et fint basseng. Veldig god hjemmelaget appelsinjuice til frokost. Gjennomførte og romslige rom som alltid var rene. God stemning under fotball VM. Anbefales!!

 
07.10.2018

av 805sveine Oslo, Norge

Fantastisk hotell!

Bra beliggenhet, flott bassengområde, bra mat og enestående service. Alt i alt er dette et veldig bra hotell og som jeg kan anbefale på det sterkeste. Hotellet ligger med gangavstand til sentrum og like ved stranden.