Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22-24 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom i etasje med 2 ord. senger

Familierom med markterrasse. Familierommene ligger i bungalower i hotellets hage og nært bassengene. I inngangsetasjen er det en stue med to enkeltsenger. En trapp opp er det et bad med hårføner, badekar og wc. To trapper opp er det et soverom med en dobbeltseng. Åpent mellom etasjene og ingen dør til soverommet. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med markterrasse. Familierommene ligger i bungalower i hotellets hage og, nært bassengene. Nede er det en stue med to enkeltsenger. En trapp opp er det er bad med hårføner, badekar og wc. To trapper opp er det et soverom med en dobbeltseng. Det er åpent mellom etasjene og ikke dørs til soverommet . Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap. TV. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Familierom med 4 ord. senger

Familierom med balkong. To soverom med dør i mellom. Et soverom har en dobbeltseng og et med to enkeltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap. TV. Badekar eller dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32-35 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn